Gears of War 2

تومرحله کوهستانم بعداز اون ازمایشگاه که خنجرمیبارید از اسمون:biggrin1:رسیدم به یه پل این انیا ورپریده:biggrin1:گفت از روش ردشو ولی پل منهدم شده بود و تو بالای صفحه نوشت دنبال راه دیگه ای بگرد منم گشتم رسیدم به یه راه دیگه ولی این اتول تو گل گیر میکنه اون رفقایی که رفتن لطف کنن یه خانواده رو ازنگرانی دربیارن:biggrin1:

هیچی آخرش تموم میشه!!!:p

نه بی شوخی:آخر بازی یه Brumak تبدیل به یه موجود(غول)وحشتناک میشه(که البته راحترین غول بازی هست)که با Hammer Of Down از هلیکوپتر بهش شلیک میکنی تا منفجر میشه میمیره و شهره نابود میشه و شما و دوستان به خوشی و سلامتی با هیکوپتر میرین پی زندگیتون!

البته آخر بازی یه صدایی میاد که صدای پدر مارکوس هست.

آخرین ویرایش:
من درست نفهميدم يا اين كه مگه ميشه ملكه اي تو جهان وجود داشته باشه ولي شاه نباشه؟ :biggrin1:

شاه : آدام فينكس ، ماكه : ملكه لوكاست چيزي تو مايه هاي سارن فينكس!! ، شاهزاده : ماركوس فنيكس. نظريه جالبيه نه؟

من قبل از دیدن ملکه لوکاستها انتظار دیدن یک غول وحشتناک رو داشتم اما بعد از دیدن اون تعجب کردم :confused:به نظر شما اون ملکه چه جوری میتونه به لوکاستها ربط داشته باشه؟نکنه مارکوس با این لوکاستها فامیله:eek:

یکی از حدس هایی که فعلا توی تمام تاپیک های خارجی هم بحثش هست اینه که لوکاست ها خودشون انسان بودن که بر اثر همین ماده mass اینشکلی جهش یافته شدن.

حالا بازم اینجا مسئله مطرح میشه که ملکه چرا باید بتونه برای اینا فرمانروایی کنه و اصلا چرا باید با انسان ها که از نژاد خودشن جنگ کنه ؟؟؟ بابای مارکوس چه ربطی به ملکه داره؟ چون اگه دقت میکردین بخشی از صحبت های ملکه با مارکوس این بود :
ملکه : تو واقعا پسر آدام مارکوس هستی ؟
مارکوس : این چه ربطی به تو داره ؟
ملکه : واقعا باعث شرمه که تو مثل پدرت نیستی و راه اونو ادامه نمیدی. :confused:

منظور از این جمله آخر چی بود؟ ؟
و یه مسئله دیگه که بازم بی جواب موند اینکه اونیکی لوکاستها چرا بدنشون پر از مایع سبز رنگ شده بود؟ و با همنژاد های خودشون میجنگیدند؟؟؟ و اینکه بعد از مرگ یکی از آنها مایع از بدنش خارج شد و به سمت اونیکی ها رفت.

اینم اضافه کنم که در پایان بازی که پدر مارکوس صحبت میکنه توی جمله آخرش میگه : What i have done ? (من چه کار کردم؟؟ ) که این جمله او حرف اول در مورد اینکه لوکاست ها انسانهای جهش یافته هستند را قوت می بخشه.

اصلا معلوم نیست که اینجا چه خبره هیچ اطلاعاتی هم از داستان فاش نمیشه. حتی به ذره. اینا میخوان داستان رو تا کجا کش بدن و چه پروژه ای تو کلشونه خدا میدونه.

Last edited by a moderator:
دیشب تا ساعت 4 صبح وحشتناک منو فردین حال کردیم. :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با هم Horde را روی درجه نرمال بازی میکردیم و این لوکاست های زبون نفهم فقط به ما حمله میکردن. ما هم یه جا پیدا کردیم که یه راه ورود داشت و هر چی لوکاست میومد اره میشد و بعد 10 تا Wave یه آچیومنت هم گرفیتم و میخوایم دفعه بعد برای آچیومنت خنثی کردن 50 تا Wave را بگیریم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
البته آخر هر Wave برای اینکه همه آبجکت ها یه گوشه جمع میشدن افت فریم خیلی خیلی محسوسی به چشم میخورد
پ.ن: هر چی این قسمت Single برای من بی حال بود، این قسمت Online Co-Op داره وحشتناک به من حال میده

سلام به همه

نويد جان شما حالا خوبه 2 نفري بازي ميكرديد من 1نفري با هزار بدبختي horde تموم كردم البته روي حالتcasual:pمن از امشب يا فردا شب ميام اگه كار نداشته باشم

اما در مورد شما فردين جان كه مورد داستان گفتيد:

با صحبتهاي شما در مورد داستان كاملاموافقم شما فقط كافيه act3نگاه كنيد ازمايشگاه هايي وجود داشت كه يه سري موجداتي(انسان) بودن كه بر اثر تغييرات بيلو‍‍زي به هيولا تبديل شدند و باز هم اگه توجه كنيد اين لوكاست ها حتما بايد به زبون ادمي زاد صحبت كنند؟يا اون جيل ها كه درزيرزمين بود به چه علت ادمهاي بسيار زيادي گرفته بودندكه ماريا داخل يكي ازونابود!!! +tieچرا خود كشي كرد چي ديده بود؟ به قول ديالوگ خودش هر اتفاقي يك دليلي داره كه تواكت 1 گفت:)
نتيجه كلي من از داستان اين شماره:
ادام فينكس زندس
كويين به دليل كينه اي كه از ادام داشته مي خواسته انتقام بگيره مهم اينه كه اينا قبلا باهم بودن يا زن شوهر احتمال40% يا احتمال ديگه كويين داخل ازمايشگاه بوده و برنامه زير سر اون بوده طبق نظر ادام ازمايشگاه اداره ميشده كه حالا سره چه قضيه كويين از ادام مدركي داره كه ادام گم گور ميشه به هر حال زندس نكته مهم اينه كه نيروي سومي تو شماره دوم وجود داشت كه البته بر عليه لوكاست ها بود همون باز هم ميتونه از جانب شخص سوم يعني ادام باشه كه فعلا همه چيز در مورداون سخت ميشه نظر داد

رو درجه insane یک نفره خیلی سخته می شه برای هر چک پونیت باید 2-3 بار بمیری رو hardcore سخت نیست راحت رد می شه ولی اگه برم achivement خیلی کم می ده:( من کلا با گرفتن اچیمنت تو gow ها مشکل دارم :mad:
چقدر قول اخرش اسون بود بر عکس شماره 1 که من اگه همین الان هم رو درجه نرمال بخوام قول شماره 1 تموم کنم نمی تونم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or