Gears of War 2

خوب دوستان . این بازی هم به خوبی و خوشی تمام شد.
از ساعت 12:15 دقيقه ظهر نشستم تا الان که ساعت شده 1 بازی رو تمام کردم. فوق العاده بود. مخصوصا صحنه های عاشقانش:love: . بسيار درگير کننده و دراماتيک. اشک آدمو در مياورد. مثل اونجايی که مارکوس فکر کرد آنيا مرده و آدم تا ميخواست بزنه زيره گريه يهو آنيا آمد بيرون بای بای کرد! :دی
آخرش هم که ديوانه بود
It's Adam fennix . anybody there? can you here me? :eek:
--------------
اگر این کنسوله فالکون سری جديد نبود فکر کنم تا الان 10 بار 3 چراغ داده بود. دااااااغ شده !

بعد از این همه تذکر چرا از اسپویلر استفاده نمیکنین و هیجان داستان بازی رو برای بقیه از بین میبرین؟ من هنوز این بازی رو بازی نکردم و وقتی پست شمارو خوندم کلی از هیجان داستان بازی برام کم شد!
رعایت کنین دیگه....

Wakashizuma

Last edited by a moderator:
به به
به به
مارکوس من را طلبید و من ساعت حدود 4 رفتم مولتی بازی کردم. حالشو بردم.
سرورهای بسیار قوییه داره و حتی کوچکترین لگی هم در بازی به چشم نمیخوره
فقط مشکلش اینه که هنوز تعداد زیادی بازی نمیکنن و تقریبا میشه گفت مدت زیادی باید توی لابی منتظر موند تا وارد یه Map بشیم
برای تشکیل یک تیم آنلاین به تاپیک زیر مراجعه کنید :

آخرین ویرایش:
دوستان منم دیروز بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود من یکش رو بازی نکرده بودم وقتی تموم شد داشتم دیوونه میشدم امروز میرم یکش رو هم بگیرم فقط دوستان اگه میشه کلا داستان هر دو شماره رو در یک پست بگن ممنون میشم همچنین دوستان خبر خاصی از شماره ی 3 این بازی نیست؟

منم بازی رو تموم کردم در یک کلام عالی:love:
داستان پیچیده ای داره...جوری که بد جور ما رو منتظر نسخه بعدی میزاره:biggrin1:
فقط یکم اگه رو فیزیک کار میکردن بهتر بود...لوکاست ها هر کدوم قد یه گاو هستن ولی وقتی میمیرن مثل چوپ پنبه این ور اون ور پرتشون میکنیم:biggrin1:

من وسطاشم:love:چرا تای مرد؟(خودکشی کرد؟):confused::(تازه داشتم با اون هیبتش حال میکردم:biggrin1:واقعا داستان درگیرکننده ای داره این بازی وجوش ادم رو میگیره:eek:حتی بیشتراز 1
این کرمه عجب حالی دادکشتنش:biggrin1:رگهاش اندازه لوله های انتقال نفت بود:biggrin1:50تاهم قلب داشت کلا دریای خون بود اون تو:sick:حالاهم تو این ازمایشگاه هستم که تاریکه اینجوری که بوش میاد خود انسانها این موجودات کثیف الجثه:biggrin1:رو ساختن

به به
یه باگ پیدا کردم خیلی جالب
من و فردین (fardin_b) داشتیم با هم Co-op بازی میکردیم دقیقا
قبل از اینکه سوار برومارک شیم ( اونجایی که از جرثقیل میایم پایین)
فردین به من گفت چرا نمیای و من میگفتم راه بستس جلوش دیواره فردین میگفت نیست
و یهو مثل روح از تو دیوار رد شد ( جالبیش این بود من دیوار را میدیدم و فردین نمیدید)
منم عکس گذاشتم.
ببینین حال کنین:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

bug.jpg

آخرین ویرایش:
منم همین الان بازی رو تموم کردم. اما تموم کردن من با همه شما فرق داشت. من اولین اتمام بازیمو با Co-op آنلاین تموم کردم. با نوید (Naviid). خیییییییییییییییییییلی حال کردیم. حالا میخوایم یه بار هم روی اینسین تمومش کنیم.
فقط یه ذره کوتاه بود. رود تموم شد. با یه عالمه سوال های بی جواب.

منم همین الان بازی رو تموم کردم. اما تموم کردن من با همه شما فرق داشت. من اولین اتمام بازیمو با Co-op آنلاین تموم کردم. با نوید (Naviid). خیییییییییییییییییییلی حال کردیم. حالا میخوایم یه بار هم روی اینسین تمومش کنیم.
اگه میشه 3 نفره هم تمومش کرد منم هستم;)

بازی خدایی بینظیره ، تنها بازی که من بشینم بازی کنم دیگه نمیتونم ول کنم :love::love::love::love: باید با کتک ولش کنم :biggrin1::biggrin1::((:((

این تای بنده خدا دیگه آدم نبود :((:(( یه بلایی سرش آورده بودن نامردا :evil::evil::evil:
ولی عجیبه که مارکوس با اون همه تجربه متوجه حالت به خصوص تای نشد و اسلحه رو داد دستش :( هر چند بازم دم تای گرم که مارکوس و بقیه رو نزد و خودش رو کشت (( خدایی به این میگن رفیق ، روحش شاد :((:((:((:biggrin1: ))
راستی من تو مرحله که تو شکم کرمه بودم حالم بهم خورد :sick::sick: چقدر خون :sick::sick: به بدختی ردش کردم (نه این که سخت بود حالم بد شد:biggrin1: ) :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من فقط باید بگم که آدم نباید از روی تریلر قضاوت کنه. با این که میدونم این حرف موجب این میشه که توماری از حرف و حدیث و پست و عناوین مختلفی مثل PS3 فن بوی و ... پیش بیاد ولی خیلی ها Uncharted را بازی کردن و میدونن افکت آب در بازی Uncharted در هیچ بازی دیگه دیده نشده و درست نیست با هم مقایسه شن
با مهر
حرفت كاملا درست ولي توي تريلر ها خيلي چيز ها ميشه فهميد كه حتي شايد توي بازي اصلي نشه گرفت. اين كه قبول داري؟
با آذر :-"

واقعا اينطور فكر ميكني ؟!
واقعا اين اعتقاد قلبي من هست! شما ميتوني همين جلوه آب رو امتحان كني.
در مرحله دوم همون اول بازي وقتي كه تاي رو رها ميكنيم و ميايم زير زمين قسمت هايي آب هست شما برو و به اون آب ها تا صبح شليك كن ببين چي ميبيني ، متاسفانه چيز جالبي از آب بازي متوجه شدم.

اونم اين كه آب در بازي در تمامي نقاط يكسان نيست يعني چي؟ يعني سازندگان يك محدوده مشخصي رو براي اون جلوه و نمايش آب تعيين كردن و نتونستن بيشتر از اون رو تو بازي پردازش كنند. بهتر بگم اين جلوه زيبا و عالي آبي كه شما ميبينيد و وقتي شليك ميكنيد به چه زيبايي تكون ميخوره فقط مربوط به محيطي ميشه كه شما مستقيما با هاش ارتباط داريد و اگر محيط كمي از شما دور باشه انگار داريد به يك زمين خاكي شليك ميكنيد اين رو من دقيقا توي همين مرحله دوم بازي متوجه شدم! Act1 در مرحله دوم اسم مرحلش يادم نيست!

فكر كنم تريلري كه ديدي SD بوده.:biggrin1: چون اصلا قابل مقايسه نيستن. افكت آب Uncharted بي نظيره. GOW تو گرافيك از همه بيشتر تاكيدش رو جزئياته كه از اون نظر فقط ميشه با كرايسيس مقايسه كردش.
راستي Bioshock رو نگفتي.:biggrin1:
با اين كه دايل آپ هستم! ولي به خاطر علاقه اي كه به اين بازي داشتم خير سرم چندتا تريلر HD گرفتم.

من نميفهمم چرا تو تخريب پذيري رو فقط تو خراب كردن خونه ها ميبيني.:biggrin1:
مثلا خراب شدن تكه چوبها كه ميتوني بره خودت Passage مخفي درست كني.:biggrin1:
B:BC هم قبول. ولي GTA IV رو نگفتي.:biggrin1::biggrin1:
خب آخه بحث من اينجا مربوط به همين بود :biggrin1: وگرنه تو برگ ها و گياه ها كه اصلا قابل مقايسه نيستند تازه قبلا هم گفتم توي FC2 يك تكنولوژي به كار رفته به اسم Real Tree كه ...
مگه GTA IV تخريب پذيري هم داشت! :biggrin1:

اول اينكه اون باگ نيست. دوما ميخواي بگي كه سازنده ها از قصد اومدن اين باگها رو گذاشتن تو بازي.:biggrin1: خوب اين چه كاريه...:biggrin1:
باگ نيست؟ خودم انداختما :biggrin1: باگ نيست چيه پس؟ پيام بازرگانيه؟ اون دقيقا يك باگ آخه كدوم دريلي مياد يك ديوار بتوني رو ميريزه!! ؟ :biggrin1:

نه نه من منظورم اين بود كه اينقدر هم از باگ ها ايراد نگيريد چيز باحاليه.

نويد تو هم مثل من از جونت سير شدي..:biggrin1:
اره رو بيارم؟

گه تو ندیدی پس دلیل میشه نباشه؟:cheesygri
در ضمن آب تو گیرز2 اصلا معلوم نیست وجود داره یا فقط یه ویدئو هست!
والا تو هیچ جایی تو بازی نمیری توش که ببینی واقعا آبه حرکت داره یا نه!
اگرم تاثیری از گوله یا چیزی که توش میوفته نمیگیره که اصلا قابل مقایسه نیست با بازیهای دیگه!
حالا بیخیال این جزییات رو بزارید کنار به خود بازی بچسبید;) گرافیکو میخواید چیکار کنید اینقدر سیریشش شدید:cheesygri
همين ديگه ميگم ميندازم خودم پايين!

ببين اين دقيقا همون چيز فني هست كه ميگم. توي FC2 همه چي آب يكسان هست ولي در Gears Of war 2 محدوده هايي كه شما كاملا با آب سر و كار داري جلوه آب به بهترين شكل ممكنه نمايش داده ميشه ولي بعضي از مراحل كه اصلا شما كاري به آب نداري و از بقلش رد ميشي اگر تير بزني ضايع ميشي! مثلا همين مرحله دوم كه گفتم آبش رو تست كنيد ببينيد چي ميبينيد اول كه ميزنيد يك جوري ميشه مثل نسخه اول ...

بچه ها من فردا بازی را می گیرم.
چندتا سوال داشتم:

1.سیستم CO OP چند نفر شرفیت دارد؟
2.لابی های GOW2 چند نفر ظرفیت دارند؟
3.بازی چند درجه سختی دارد؟

مرسی.

خداييش . من يکسره تنهايی نشستم از ساعت 12:15 ظهر تا شب ساعت 12:58 تمام کردم . تاحالا هيچ بازيی رو تو عمرم نصفه روزه تمام نکرده بودم. فرداش هم نرفتم سره کار!! :sick:

سلام
ماهم بازی تمام کردیم فوق العاده بود حرف نداشت اولای بازی داشتم فکر میکردم چرا این بازی 10 نگرفت که اواسط و اواخر بازی به جوابم رسیدم بازی یکسری باگ بسیار جزئی و خفن داشت از باگهای کوچکش میشه به راه رفتن بالای سطح زمین البته خیلی جزئی دوم و لوکاستها تو یکی از مرحله ها ویا تو خیلی موارد دوم هوا رو اره میکرد ویا وقتی با گروه بودم لوکاستها میزدم تا چک پوینت میداد یارام غیب میشدن جلوتر از جایی که بازی باید ادامه میدادم ظاهر میشدن
و یه باگ خفن هم دیدم که خیلی ناجور بود یکی از لوکاست ها بود که هرچی تیر بهش میزدم هیچ اثری روش نداشت اونهم به من هیچکاری نداشت حرکت میکرد کاور میگرفت اما نه من میتونستم بکشمش نه اون با من کاری داشت هرچی تیر میزدم اصلا بهش نمیخورد خواستم ارش کنم بازم هیچی که هیچی اصلا انگار نیست
اما این مسائل در برابر اکشن بالای بازی هیچ بود واقعا نسبت به شماره قبلش پیشرفت داشت منکه باهاش خیلی حال کردم فقط ایکاش این مشکلات کوچک رو هم نداشت مطمئن بودم بازی 10 میگرفت اونوقت ماهم دلمون خوش میشد که یه بازی بزرگ اختصاصی 360 هم 10 گرفته از تمام سایتا حیف شد
در مورد اچیومنتاشم خیلی بهتر از نسخه قبلی عمل کرده بودن و جوری اچیومنتاش گذاشتن که با چندبار تکرار بازی بگیریشون و از بازی لذت ببری اچیومنتای گیرز1 واقعا خیلی بد بودن لااقل افلایناش که اینجوری بود که ما گرفتیم تنوع نداشت اما این یکی تا اینجا که من تقریبا نصفش گرفتم واقعا متنوع
در یک کلام بازی واقعاپیشرفت داشت توی هر نظر که بگی حتی گرفتن اچیومنتاش اما یه پسرفت کوچولو هم داشت اونم باگهای بود که توی این نسخه بود اما گیرز1 تا اونجای که من بازی کردمش(کم کم 5 بار تمامش کردم) باگ خاصی ندیدم توش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or