McAfeex
کاربر سایت
خوب دوستان . این بازی هم به خوبی و خوشی تمام شد.
از ساعت 12:15 دقيقه ظهر نشستم تا الان که ساعت شده 1 بازی رو تمام کردم. فوق العاده بود. مخصوصا صحنه های عاشقانش
. بسيار درگير کننده و دراماتيک. اشک آدمو در مياورد. مثل اونجايی که مارکوس فکر کرد آنيا مرده و آدم تا ميخواست بزنه زيره گريه يهو آنيا آمد بيرون بای بای کرد! 
آخرش هم که ديوانه بود
It's Adam fennix . anybody there? can you here me?
--------------
از ساعت 12:15 دقيقه ظهر نشستم تا الان که ساعت شده 1 بازی رو تمام کردم. فوق العاده بود. مخصوصا صحنه های عاشقانش
. بسيار درگير کننده و دراماتيک. اشک آدمو در مياورد. مثل اونجايی که مارکوس فکر کرد آنيا مرده و آدم تا ميخواست بزنه زيره گريه يهو آنيا آمد بيرون بای بای کرد! آخرش هم که ديوانه بود
It's Adam fennix . anybody there? can you here me?

--------------
اگر این کنسوله فالکون سری جديد نبود فکر کنم تا الان 10 بار 3 چراغ داده بود. دااااااغ شده !
بعد از این همه تذکر چرا از اسپویلر استفاده نمیکنین و هیجان داستان بازی رو برای بقیه از بین میبرین؟ من هنوز این بازی رو بازی نکردم و وقتی پست شمارو خوندم کلی از هیجان داستان بازی برام کم شد!
رعایت کنین دیگه....
Wakashizuma
Last edited by a moderator:

تازه داشتم با اون هیبتش حال میکردم:biggrin1:واقعا داستان درگیرکننده ای داره این بازی وجوش ادم رو میگیره
حالاهم تو این ازمایشگاه هستم که تاریکه اینجوری که بوش میاد خود انسانها این موجودات کثیف الجثه:biggrin1:رو ساختن