با سلام
یادش بخیر وقتی 2 سال پیش 360 خریدم اولین بازیه که گرفتم gears of war بود وقتی رسیدم خونه با عجله سریع نشستم پای دستگاه وقتی که وارد بازی شد و گرافیک بازیو دیدم یه جیغ بلند کشیدم که مادرم نزدیک بود سکته کنه:biggrin1:
سریع داداشمو صدا زدم وقتی اونم دید تا چند لحظه زبونش بند اومده بود خلاصه اونروز تا 7 - 8
ساعت یه بند نشستم gears بازی کردم و کاملا" از 600 هزار تومن پولی که داده بودم راضی بودم و تا جند روز سر کار هم نرفتم که نزدیک بود اخراج بشم :biggrin1:و کلا" gears of war 1 رو نزدیک به 10 بار تموم کردم چون به جرات میشه گفت انقلابی به پا کرد که تا مدتها هیچ بازیه نمیتونه این کارو بکنه

درست از همون موقع بود که تمام اخبار مربوط به این بازیو دنبال میکردم وقتی داداشم بهم گفت که قراره نسخه دوم این بازی ساخته بشه همچین ماچش کردم که لپش قرمز شد:biggrin1:
وقتیم که یک ماه پیش زنگ زدم west و گفت که gears of war 2 رو آورده همون موقع گفتم برام بفرسته ولی.....

وقتی بازیو گذاشتم و شروع کردم بازی کردن هر چی بیشتر جلو میرفتم بیشتر اعصابم بهم میریخت که میدیدم این جوری 2 سال سر کار بودم.

وقتی دیدم نه از لحاظ گرافیکی فرقی کرده و نه از هیچ نظر دیگه ای و حتی خیلی از مراحلش
به gears of war 1 شبیه هست اون موقع بود که قیدشو زدم و الان نزدیک به 3 هفته هست که دست بهش نزدم

آخه اینم شد کار اضافه شدن چند تا location جدید و البته گالن گالن خون به بازی

به به عجب نو آوریه خوبی آخه اینم شد نو آوری

البته یه دلیلش هم رفتن پیتر مور از مایکروسافت بوده چون وقتی این اعجوبه از مایکروسافت جدا شد و به EA رفت شاهد پیشرفت عجیب EA بودیم و EA که چند سالی بود که حال و روز خوبی نداشت با اومدن پیتر مور از این رو به اون رو شد و به جرات میشه گفت که بهترین شرکت بازیسار در سال 2008 بوده قربونه این پیتر مور من برم که اگه ببینمش یه ماچ آب دار ازش میگیرم

و درست از همون زمان بود که مایکروسافت شروع به نزول کرده و با عرضه gears of war 2 این نزول کاملا" مشهوده و هر کسی که بخواد منکر این موضوع بشه مطمئنا"
از عدالت بی نصیب هست.
خلاصه این که GEARS OF WAR 2 نا امید کننده ترین ادامه یک بازی بوده اونم بازیه مثل
gears of war

فقط باید دید که مایکروسافت برای جبران این ضربه منظورم حدایی پیتر مور هست چه تصمیمی داره چون اگه نخواد زودتر فکری بکنه اوضاع از این هم بدتر خواهد شد مخصوصا" حالا که بیل گیتس هم اعلام بازنشتگی کرده