Gears of War 2

این چیزی که تو شماره 2 میبینم محیط های بزرگتر و گرافیک بهتر و اکشن بیشتر نسبت به شماره 1 هست و اینها کلی مزایا نسبت به شماره 1 هستن

شماره یکش رو با بالاترین درجه گرافیک و رزولیشن تو PC بازی کردم و لذت بردم
من خودم Xbox 360 ندارم دلیلش هم اینه که من دیوانه ی بازی هستم و تو آرشیوم حدود 1000 بازیه PC دارم و با PC یه High End ی که دارم کلی مشغول بازی هستم و اگه Xbox بگیرم با این همه بازی Xbox باید قید زندگی رو بل کل بزنم و 24 ساعته بازی کنم

برتری Xbox به PS3 خیلی واضحه و اصلا نیازی به تکرار نداره

گرافیک بازی خیلی خوبه و برای گیمرهای ایکس باکس رویاییه ولی این رو باید اضافه کرد که آنریل انجاین زرق و برق زیادی داره و از لحاظ تکسچر خیلی خوب نیست و از فاصله نزدیک کیفیت تکسچر خوب هست ولی هر چی باشه گرافیکش به غول PC نمیرسه و این همه کپ ، کف ، اعلام ترک تحصیل ، شکایت به 110 و غیره خیلی طبیعیه

باز يه تعداد اومد و جك گفتن :laughing::laughing:

تكسچر در بازي هاي ue3 خوب نيست ؟ بايد تابلو كرد و اويزونش كرد اين حرف را تا ببينيم و بخنديم :laughing:
gears of war2 تا الانش هم ثابت كرده كه چقدر تكسچر هاي قدرتمندي داره كه هنوز در بازي ها لنگه نداره .
اصولا بازي هايي مثل gears of war لازم نداره تا محيطهاي دور را برات مثل اينه نشون بده .

وقتي كسي مياد از بازي تعريف ميكنه و ميگه ترك و تحصيل و فلان به شما ربطي نداره و بهتره بري با همون غول pc ت حال كني .
و وقتي هم 360 نداري بهتره اينجا پستي ندي .

يك چيز جالب ديگه كه امروز توي يكي ديگه از تريلر ها ديدم اينه كه شما ميتونيد براي خودتون سنگر ايجاد كنين!يه تيكه بودش كه ماركوس لوكاست ها اومدن جلوش و اون كسي كه بازي ميكرد رفت جلوي يك ميز و با لگد ميزو برعكس كرد و پشتش سنگر گرفت!:love:

یه سوال از کسایی که دموها رو دیدن: بخش campain-co op بازی مثل نسخه قبل صفحه نصف میشه یا یه جور دیگه شده ؟
اوني كه شما ميگي co-op نيست اسمش split screenهستش كه شما ميتوني مثلا بادوستت كه كنارت نشسته بازي كنه!ولي سيستم co-op شما ميتوني با دستگاه خودت با يكي ديگه در هر جاي دنيا توي لايو بازي كني!
بله split screen هميشه صفحه نصف ميشه.

يك چيز جالب ديگه كه امروز توي يكي ديگه از تريلر ها ديدم اينه كه شما ميتونيد براي خودتون سنگر ايجاد كنين!يه تيكه بودش كه ماركوس لوكاست ها اومدن جلوش و اون كسي كه بازي ميكرد رفت جلوي يك ميز و با لگد ميزو برعكس كرد و پشتش سنگر گرفت!:love:
دمشون گرم...:love:
عجب چیزی ساختن...
فکر کنم بهترین بازی سال بشه:love:

Gears of War 2 Leaked Early
یکی از اعضای فروم neogaf یه پست عجیب زده مبنی به اینکه بازی رو داره و چندتا عکس از بازی در حال اجرا با 360 خودش انداخته.احتمال اینکه بازی به زودی روی تورنت و ... قرار بگیره وجود داره.(البته اگه این موضوع صحت داشته باشه)
پست های مربوطه رو میتونید اینجا ببینید.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or