خوب بابا تموم شده يارو كه نشسته همش بازي كنه اون هم زندگي داره!:biggrin1:اقا باید کار خاصی کرد که بشه این ویدئورو دید چون برای من نشون نمیده مینویسه off air , با اینکه adsl 512 دارم:confused:
ای بابا الان که تو single player نیستن چرا خجالت میکشید نگاه کنید نا محرم نیست توش
جریان چیه، نسخه دزدی؟ رفته رو نت یا نهخب شانست خرابه! ، اگر از اون اولش میدیدی ، طرف کامل مرحله اول Campaign رو داشت بازی میکرد!
.......................
فکر کنم طرف ترسیده 360 ش سه چراغ بشه واسه همین خاموش کرده!
اوووووو.... شرمنده:blushing: نمیدونستم داشته به صورت زنده نشون میداده.حالا ما که نتونستیم ببینیم شما که دیدیید بگین اوضاع از چه قرار بود, geow 1 میخورد یا نه اخه بهترین بازی گرافیکیه عمرم geow بوده
جریان چیه، نسخه دزدی؟ رفته رو نت یا نه
خوشبحال ما اینترنت داغونا که بخوایم هم نمیتونیم ببینیم !!
میگم این تیریپ برفیش چطور بوده ؟؟
(کلا بعد از اون مصاحبه ای که خیلی وقت پیش خودم ازش گزاشتم دیگه هیچی تقریبا در مورد فضای های سردو برفیش نه شنیدیم و نه دیدیم)
7نوامبر سال 2008!:biggrin1:رفقا تاریخ دقیق انتشار بازی کی هست ممکنه زودترم بیاد مثلا اواخر این ماه
:nospam::nospam:وای من که تو کفم!!اصلا طاقت ندارم تا عرضش.برای اینکه زیاد کفی نشم(فکرتون جای بد نره)میشینم همش مرحله آخر گیرز 1 رو میرم و مخصوصا برای دموی آخرشمن که این دمو ی آخر رو ندیدم ولی اینجور که میگین معلومه میخواد پوز متال گیر رو بزنه!!وای همش 20 روز دیگه مونده(اشک شوقه!!)