Gears of War 2

ای بابا الان که تو single player نیستن چرا خجالت میکشید نگاه کنید نا محرم نیست توش:)

خب شانست خرابه! ، اگر از اون اولش میدیدی ، طرف کامل مرحله اول Campaign رو داشت بازی می‌کرد!:دی
.......................
فکر کنم طرف ترسیده 360 ش سه چراغ بشه واسه همین خاموش کرده!:دی

آخرین ویرایش:
اوووووو.... شرمنده:blushing: نمیدونستم داشته به صورت زنده نشون میداده.حالا ما که نتونستیم ببینیم شما که دیدیید بگین اوضاع از چه قرار بود, geow 1 میخورد یا نه اخه بهترین بازی گرافیکیه عمرم geow بوده:love:

اوووووو.... شرمنده:blushing: نمیدونستم داشته به صورت زنده نشون میداده.حالا ما که نتونستیم ببینیم شما که دیدیید بگین اوضاع از چه قرار بود, geow 1 میخورد یا نه اخه بهترین بازی گرافیکیه عمرم geow بوده:love:

آقا دشمنت شرمنده:دی ، شما برو به همون آدرس یعنی: http://www.ustream.tv/channel/gears-of-war-2 ، بعش همونجا پایین صفحه هر چی که قبلا نشون داده به صورت آرشیو موجود هست. الان دو تا تکه 30 دقیقه ای رو داره که همون هایی هست که اون موقع داشت نشون میداد و شما ندیدی.;)
جریان چیه، نسخه دزدی؟ رفته رو نت یا نه :دی

فریدون هنوز هیچی معلوم نیست ، بررسی های بیشتری باید انجام بدم:دی

آخرین ویرایش:
خوشبحال ما اینترنت داغونا که بخوایم هم نمیتونیم ببینیم !!
میگم این تیریپ برفیش چطور بوده ؟؟
(کلا بعد از اون مصاحبه ای که خیلی وقت پیش خودم ازش گزاشتم دیگه هیچی تقریبا در مورد فضای های سردو برفیش نه شنیدیم و نه دیدیم)

کوروش باید ببینی تا بفهمی. یه محیطیه تو مایه های الاسکا و این حرفا با درخت های کاج که روی زمین و شاخ و برگ درخت ها هم پر برفه. اینقدر قشنگ از اب در اومده که وقتی می‌بینی سرما رو توش حس می‌کنی.

اقا شاید این حرف گفتن نداشته باشه ولی اینقدر شوق و ذوق بازیو داشتم که صبح رفتم خداییش فقط و فقط برای این مارکوس ناقلا یه TV FULL HD گرفتم که دیگه باهاش بترکونم:love:

وای من که تو کفم!!اصلا طاقت ندارم تا عرضش.برای اینکه زیاد کفی نشم(فکرتون جای بد نره)میشینم همش مرحله آخر گیرز 1 رو میرم و مخصوصا برای دموی آخرش;)من که این دمو ی آخر رو ندیدم ولی اینجور که میگین معلومه میخواد پوز متال گیر رو بزنه!!وای همش 20 روز دیگه مونده:((:(((اشک شوقه!!)

وای من که تو کفم!!اصلا طاقت ندارم تا عرضش.برای اینکه زیاد کفی نشم(فکرتون جای بد نره)میشینم همش مرحله آخر گیرز 1 رو میرم و مخصوصا برای دموی آخرش;)من که این دمو ی آخر رو ندیدم ولی اینجور که میگین معلومه میخواد پوز متال گیر رو بزنه!!وای همش 20 روز دیگه مونده:((:(((اشک شوقه!!)
:nospam::nospam:
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or