LEERY
کاربر سایت
بابا تورنت كه بازيها رو ديرتر هم مياره چه برسه به اينكه بخواد الان بياره!:laughing:
بابا تورنت كه بازيها رو ديرتر هم مياره چه برسه به اينكه بخواد الان بياره!:laughing:
تو قسمت بازارچه، فروشگاه های مجازی dc-master. حتما براتون میاره قیمت هم منصفانه ست درقیاس با مغازه های تهران.من میخوام بازی اورجینالشو بگیرم ولی نمیدونم اون موقع این فروشنده های با انصاف میخوان چند تیغ بزنن,کسی قیمت اورجینال geow 1 موقعه ی که اومد یادش هست(توی ایران) که من با توجه به قیمت اون زمان و تورم قیمت ها یه براورد نیاز(پول)بکنم:biggrin1:
بهترین چیزی که شما قبول داشته باشی!. یکی این رو میپسنده و کس دیگه چیز دیگه رو .به نظر من که بهترین بازی ساله!!با اون گرافیک و محیط های باز و اسلحه های جدید که داره اگر بهترین نشه واقعا نامردیه!!البته اگر از گیم اسپات 1 هم بگیره من میگیرمش.با یکش که واقعا حال کردم
مگه ميشه يعني چي!بازي كه هنوز ريليز نشده!:biggrin1:بچهها الان یک بابایی داره بازی رو به صورت Live اینجا بازی میکنه ، هر کسی خواست بره ببینه ، من الان کف کردم اینطوری شدم
به نظر میاد گرافیکش حتی از تریلر هاش هم بیشتره! ، تمام اون جنگلها و کوههایی که در دوردست دیده میشدند قابل دسترس هستند. جو غوغا میکنه ، فیزیک فوق العادست و ...
اصلا یه چیزیه که نمیتونم توصیف کنم!
اینجا میتونید ببینید: http://www.ustream.tv/channel/gears-of-war-2
به به من هم قراره بگيرم!:biggrin1:من میخوام بازی اورجینالشو بگیرم ولی نمیدونم اون موقع این فروشنده های با انصاف میخوان چند تیغ بزنن,کسی قیمت اورجینال geow 1 موقعه ی که اومد یادش هست(توی ایران) که من با توجه به قیمت اون زمان و تورم قیمت ها یه براورد نیاز(پول)بکنم:biggrin1: