Gears of War 2

Gears of War 2 Leaked Early
یکی از اعضای فروم neogaf یه پست عجیب زده مبنی به اینکه بازی رو داره و چندتا عکس از بازی در حال اجرا با 360 خودش انداخته.احتمال اینکه بازی به زودی روی تورنت و ... قرار بگیره وجود داره.(البته اگه این موضوع صحت داشته باشه)
پست های مربوطه رو میتونید اینجا ببینید.

بابا تورنت كه بازيها رو ديرتر هم مياره چه برسه به اينكه بخواد الان بياره!:laughing:

من میخوام بازی اورجینالشو بگیرم ولی نمیدونم اون موقع این فروشنده های با انصاف میخوان چند تیغ بزنن,کسی قیمت اورجینال geow 1 موقعه ی که اومد یادش هست(توی ایران) که من با توجه به قیمت اون زمان و تورم قیمت ها یه براورد نیاز(پول)بکنم:biggrin1:

من میخوام بازی اورجینالشو بگیرم ولی نمیدونم اون موقع این فروشنده های با انصاف میخوان چند تیغ بزنن,کسی قیمت اورجینال geow 1 موقعه ی که اومد یادش هست(توی ایران) که من با توجه به قیمت اون زمان و تورم قیمت ها یه براورد نیاز(پول)بکنم:biggrin1:
تو قسمت بازارچه، فروشگاه های مجازی dc-master. حتما براتون میاره قیمت هم منصفانه ست درقیاس با مغازه های تهران.

به نظر من که بهترین بازی ساله!!با اون گرافیک و محیط های باز و اسلحه های جدید که داره اگر بهترین نشه واقعا نامردیه!!البته اگر از گیم اسپات 1 هم بگیره من میگیرمش.با یکش که واقعا حال کردم

به نظر من که بهترین بازی ساله!!با اون گرافیک و محیط های باز و اسلحه های جدید که داره اگر بهترین نشه واقعا نامردیه!!البته اگر از گیم اسپات 1 هم بگیره من میگیرمش.با یکش که واقعا حال کردم
بهترین چیزی که شما قبول داشته باشی!. یکی این رو میپسنده و کس دیگه چیز دیگه رو :دی.

بچه‌ها الان یک بابایی داره بازی رو به صورت Live اینجا بازی میکنه ، هر کسی خواست بره ببینه ، من الان کف کردم اینطوری شدم
229.gif

به نظر میاد گرافیکش حتی از تریلر هاش هم بیشتره! ، تمام اون جنگلها و کوه‌هایی که در دوردست دیده می‌شدند قابل دسترس هستند. جو غوغا میکنه ، فیزیک فوق العادست و ...

اصلا یه چیزیه که نمیتونم توصیف کنم!:love:

اینجا میتونید ببینید: http://www.ustream.tv/channel/gears-of-war-2
......................
دم این Cliify B گرم خداییش ترکونده!:دی ، طرف بازی میکنه هیچی تازه یک دونه اچومنت و COG tag هم گرفت:دی

آخرین ویرایش:
بچه‌ها الان یک بابایی داره بازی رو به صورت Live اینجا بازی میکنه ، هر کسی خواست بره ببینه ، من الان کف کردم اینطوری شدم
229.gif

به نظر میاد گرافیکش حتی از تریلر هاش هم بیشتره! ، تمام اون جنگلها و کوه‌هایی که در دوردست دیده می‌شدند قابل دسترس هستند. جو غوغا میکنه ، فیزیک فوق العادست و ...

اصلا یه چیزیه که نمیتونم توصیف کنم!:love:

اینجا میتونید ببینید: http://www.ustream.tv/channel/gears-of-war-2
مگه ميشه يعني چي!بازي كه هنوز ريليز نشده!:biggrin1:
من حاضرم بابتش الان 100 تومن هم بپردازم!
--------------
من هم الان رفتم مثل اينكه طرف به صورت زنده داره بازي ميكنه!
انگار دارم فيلم سينمايي ميبينم!

برا چی close کنیم تازه دارم حال میکنم:)
یارو همش داره تو منوها میگرده از شانس من:laughing:
یه منو هست داره چیزی آزاد میکنه!
خدا لعنتشون کنه مارو نصف عمر میکنن
...............
ااااااااااااااا مگه چند نفر این بازیو دارن که مولتی بازی میکنن؟:)

به به من هم قراره بگيرم!:biggrin1:
من نسخه 1 رو 75 تومن خريدم.

:biggrin1: :(
خوشبحال ما اینترنت داغونا که بخوایم هم نمیتونیم ببینیم !!
میگم این تیریپ برفیش چطور بوده ؟؟
(کلا بعد از اون مصاحبه ای که خیلی وقت پیش خودم ازش گزاشتم دیگه هیچی تقریبا در مورد فضای های سردو برفیش نه شنیدیم و نه دیدیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or