كسي ميتونه limited edition اين بازيو واسم گير بياره دوستان؟
دوستان هستن تو سایت که از اون ور میارن.
كسي ميتونه limited edition اين بازيو واسم گير بياره دوستان؟
1. استفاده از وسيله هاي جنگي هوايي مانند بالگرد ها .
2.وجود اکشني به مراتب نفسگير تر از گذشته و نبودن سيستم Fresh Self يا همان تازه کردن نفس در بازي .
3. استفاده کردن از برخي ويزگي هاي موتور UE4
4.تغيير اساسي در ديد بازيباز و نوع سنگر گيري او و به مراتب بهتر شدن جايگاه دوربين در درگيري ها , نسبت به گذشته
1. استفاده از وسيله هاي جنگي هوايي مانند بالگرد ها .
2.وجود اکشني به مراتب نفسگير تر از گذشته و نبودن سيستم Fresh Self يا همان تازه کردن نفس در بازي .
3. استفاده کردن از برخي ويزگي هاي موتور UE4
فرخ جان ايشون اگه يه تريلر از بازي ميديدن اين حرفو نميزدن!من میخوام بدونم شما این سه تا مورد را از کجا پیدا کرد وگفتی؟!
کی اعلام شد در بازی شما میتونید وسیله های هوایی سوار بشید ؟!
کی اعلام شد در بازی تازه کردن نفس نیست ؟!
کی اعلام شده که از بعضی قابلیت های UE4 استفاده شده ؟!
من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن از خودشون چیزی در بیارن و فکر نکرده چیزی را بگن ؟!
نه بابا!یعنی چی باید جون بخوری تا خونت پر شه ؟
مگه مثل یکش نیست؟(سیستم جونش)
سلاممن میخوام بدونم شما این سه تا مورد را از کجا پیدا کرد وگفتی؟!
من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن از خودشون چیزی در بیارن و فکر نکرده چیزی را بگن ؟!
من میخوام بدونم شما این سه تا مورد را از کجا پیدا کرد وگفتی؟!
مطمئني؟... :biggrin1:مهمترین بازی انحصاری مایکروسافت درE3امسال gears of war2بود!بلزیستی در کنفرانس مطبوعاتی ماکروسافت بخش هایی بسیار هیجان انگیز و جالبی از بازی را به نمایش گذاشت و در روزبعدی e3بازدید کنندکان موفق شدند قسمت های چند نفره gow2راهم ببینند!
مارکوس فینکس و گروهش دوباره برای یک بازی اشکن سوم شخصخفن باز گشته اند؟اولین چیزی که توجه شما را جلب میکنندقشنگ تر شدن بازی است ؟
مراحل بسیار بزرگ شده اندو این احساس که می توانندبا ورود به هر منطقه می توانید یک سنگر امن یدا کردهوتا از بین رفتن همه ی دشمنان در ان بمانید؟
]