Good Boy
کاربر سایت
Cliff Bleszinski در مصاحبه ای با Xbox World 360 تایید کرده است که بازی Gears of War 2 بین 85 الی 90 درصد کامل شده است.
Cliffy در این رابطه گفته است: " ما اساسا 85 الی 90 درصد از پروسه بازی را کامل کرده ایم و در مرحله بهینه سازی بازی هستیم و آخرین کنترل ها و بهینه سازی ها را بر روی بازی انجام می دهیم. "
" من هر روز صبح بازی را اجرا می کنم و در حالت campaign mode به بازی کردن مشغول می شوم تا مطمئن شوم که همه چیز به خوبی اجرا می شود و کار می کند. "
همچنین Mr. B درباره الگوی رنگ خاکستری در Gears 1 نیز توضیح داد و قول داد که در شماره دوم این بازی کمی از رنگ های متنوع تر استفاده شده است.
Cliff Bleszinski ادامه داده: " این نوع استفاده کردن از رنگ های غیر شاد برای مثال خاکستری و ... در این نسل تبدیل به یک سنت در بازی ها شده است.به همین خاطر هست که بازی مثل Mirror's Edge به مانند یک آبادی در بیابان E3 امسال بود! "
" همه میگفتند که نگاه کن یک صندوق قرمز رنگ آنجا در بازی هست , وای عجب توهمی! "
" ما در واقع از رنگ های بیشتری در Gears 2 استفاده کردیم مثل قرمز و نارنجی. امیدوارم که شما متوجه این نکته بشوید! , چیزی که من میتوانم به شما بگویم این است که اگر بازی Gear 3 در کار باشد , این بازی مثل disco town خواهد بود , همه جا پر از رنگ های ارغوانی و صورتی و سبز !! "
منبع