شما قبل از اینکه بخوای جواب من و یا هر کس دیگه ای رو بدی یاد بگیر پست هارو با دقت بخونی بعد براش جواب بیاری و...... یک اقای دیگه ای هم همین پست شما رو با همین مضمون بعد از اینکه من منظورم از تغییر رو گفتم زد که به دلایلی احتیاجی به نقل قولش نبود ......ولی می بینم شما هم مثل اینکه همینطوری بدون توجه به هیچی پست می دین .......بنده توی چند پست قبلی اشاره کردم منظور من از تغییر اضافه کردن چند المان به همون گیم پلی قبلی هست ..... یعنی انتظار من و خیلی های دیگه همین هست ..کسی نگفت گیم پلی رو به کلی تغییر بدن .ما گفتیم نباید یک تقلید محض از شماره 1 باشه و می تونن با اضافه کردن چند المان یک تغییر مناسب و به جا بدن .ولی این ترایلری که ما دیدیم تقلید محض بود و المان جدیدی نداشت ...... بازم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست ما فعلا راجع به این ترایلری که دیدم نظراتمون رو میگیم .......در جواب جناب اقای Nobunaga Oda میشه بگید شما از بازی چه انتظاری داری ؟
توی عناوینی مثل سری GeoW و یا حتی Gow و....... قرار نیست در شماره های جدید کل گیم پلی رو بیان تغییر بدن و یا اینکه حد اقل 50 در صد و...... بلکه باید با اضافه کردن المان های جدید به همون گیم پلی قبلی یک تغییر مناسب و به جا ایجاد کنند
میشه بگید چرا این بازی تونست از همه سایتها امتیاز 10 و از gamespot امتیاز 9/6 را بگیره و در نهایت هم بهترین بازی سال 2006 را به خودش اختصاص بده ؟
گیم پلی , گرافیک , انیمیشن , داستان. ایتا همه قطعه های یک پازل هستن که بازی خوب رو میسازن.گیمپلی GoW کجاش شاهکار بوده و نوآوری داشته که ما ندیدیم؟؟
برای نمونه میشه یکی از نوآوریهای گیمپلی این بازی رو ذکر کنید؟
GoW یک بازی کاملا معمولیه و تنها نکته برجستش گرافیکشه. وگرنه اگه این گرافیک رو نداشت و همین گیمپلی رو داشت هیچ جذابیتی براش نمیموند. گیمپلی بازی واقعا هیچ نکتهای نداره که توی بازیهای دیگه نبوده باشه و کسی رو جذب کنه که بشینه بازیش کنه. داستان درست و حسابی هم که نداره که بخاطر داستانش دنبال کنی
من خودم 2-3 مرحله رو PC بازی کردم و بیخیال شدم چون تا آخر بازی همین خواهد بود. یه خورده با همدیگه حرف میزنن 4 تا جک و جونور میاد و باید کاور بگیری یکی یکی بزنیشون. این شد گیمپلی شاهکار؟؟

به همون دلیل که Halo 3 و خیلی از بازیهای درپیت دیگه امتیاز بالا گرفتن. البته GoW به شدت هیلو 3 Overrated نیست ولی درهر صورت بازی Overratedی محسوب میشه. و البته سایتهایی بودن که به GoW امتیاز 8 هم داده باشن. حالا نمیدونم چجوری همهی سایتا بهش 10 دادن و گیماسپات 9.6!!
در ضمن خیلی از سایتها بودن که Game of the Year رو بازیهای دیگه انتخاب کردن. نمونش IGN و Gamespy که Gamespy حتی بهترین بازی کنسول هم انتخابش نکرد.
در هر صورت گیمپلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره. هیجان هم حداقل برای من نداشت. و تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازیای وجود نداشته. روی PC انقدر بازیهای بهتر هست که کسی به GoW نگه شاهکار
raying:سیستم کاور بازی .......تاکید استفاده از یک دکمه گیم پد ( A ) در اساس گیم پلی بازی و همچنین نحوه حرکت دوربین در حین دویدن مارکوس و....... نو اوری بود .اما لازمم نیست یک عنوان حتما با نو اوری موفق بشه .می تونه خیلی از المان های بازی های مختلف رو با کمی تغییر در یک بازی بگنجونه و به موفقیت برسه ......در هر صورت گیمپلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره. هیجان هم حداقل برای من نداشت. و تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازیای وجود نداشته. روی PC انقدر بازیهای بهتر هست که کسی به GoW نگه شاهکار
در واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده اما با تغییراتی درست و جالب خیلی بهتر از اون هست .....البته علاقه ندارم با کسی که امضاش onle xbox360 ( :laughing: ) هست بحث کنم ولی اگه نو اوری توی گیم پلی بازی دیدی به ما هم بگو تا متوجه بشیم ......اگرم که تاکیدت بر روی این قضیه هست که فعلا اپیک چیزی رو نمی کنه که باز فقط باید خندید :laughing: چون بعد از 6 صفحه رفتن جلو و گفتن این موضوع که الان راجبه حال حاضر و همین ترایلر بحث می شه یک نفر بیاد دوباره بگه اینده ...جز این اسلیم ( :laughing: ) نقل قول دیگه ای جایز نیست ........آخرت بی انصافی برخی افراد هست که این بازی رو اینطوری سرکوب میزنند. واقعا دور از انصافه...
بعضی میگن به جز گروگان گیری نوآوری خاصی نداره یکی نیست بگه آخه اپیک باید همه نوآوریها رو تو همون یه تریلر نشون میداد؟ اینطوری جذابین بازی کمتر میشد. ولی اگه تو بازی این قابلیت ها رو ببینی بیشتر کیف میکنی.
بعضی ها هم میگن شماره یکش شاهکار نبوده .در این مورد باید فقط خندید. چون بعضیا دوست دارن نظرات خودشونو به ملت تحمیل کنند.:laughing:
بازی به این زیبایی...(البته اونایی که میگن بازیش بده اول از همه میرن سراغ بازی. نمونش ......هست که میشناسمش):biggrin1:
یعنی کلیفی بی اومده از خودش تقلید کرده؟ یعنی Gow از خودش تقلید کرده؟ :laughing:ولی این ترایلری که ما دیدیم تقلید محض بود و المان جدیدی نداشت
تو این تریلر که به وضوح مشخصه همه چیز ... وقتی هم یک بازی تمام المان ها رو داره یعنی کامله.بازم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست ما فعلا راجع به این ترایلری که دیدم نظراتمون رو میگیم .......
قبلا هم گفتم .. دوربین RE4 هم تقلید شده از بازیهای دیگه هست که البته کاملتر شده.ر واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده
وقتی یه مدیر میاد میگه Halo 3 درپیته !! فکر کنم در اصل اعتبار سایت داره حرف میزنه.به همون دلیل که Halo 3 و خیلی از بازیهای درپیت دیگه امتیاز بالا گرفتن
اون سایت هایی که به Gow نمره 8 دادن رو اگه میشه نام ببر تا بررسی کنیم ببینیم اعتبارشون در چه حده ..لبته سایتهایی بودن که به GoW امتیاز 8 هم داده باشن. حالا نمیدونم چجوری همهی سایتا بهش 10 دادن و گیماسپات 9.6!!
یه بازی شوتر سوم شخصی که میاد روی PC و بخوبی هم سازگاره و اصلا انگار نه انگار که از روی کنسول منتقل شده و ضمن اینکه یک chapter اضافه داشته و فرم ریت بازی هم که فکر کنم عالی باشه و خیلی خوب با سیستم گیمر مچ شده.بازی بدون باگ در اومده،گرافیک هم که ماشالله بهترین عنوانی بوده که با UE3 تا به حال شاخته شده .. از گیم پلی هم که فکر نکنم کسی خسته شده باشه ..در هر صورت گیمپلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره
نه واقا هم یه همچین بازی،نه روی کنسول و نه روی PC تا حالا وجود نداشته.تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازیای وجود نداشته
وقتی یه مدیر میاد میگه Halo 3 درپیته !! فکر کنم در اصل اعتبار سایت داره حرف میزنه.
شمام میتونی توی گوگل، Halo 3 رو در مقابل واژه "درپیت" سرچ کنی ببینی که not found میزه !
خب مردم کور نیستن که دیدن چه آشوبی این بازی به پا کرد و همچنین دیدن چه امتیازاتی گرفت.
پ.ن: عجب!
سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن. gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.سیستم کاور بازی .......تاکید استفاده از یک دکمه گیم پد ( A ) در اساس گیم پلی بازی و همچنین نحوه حرکت دوربین در حین دویدن مارکوس و....... نو اوری بود .اما لازمم نیست یک عنوان حتما با نو اوری موفق بشه .می تونه خیلی از المان های بازی های مختلف رو با کمی تغییر در یک بازی بگنجونه و به موفقیت برسه ......در واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده اما با تغییراتی درست و جالب خیلی بهتر از اون هست .....
در مورد اینکه pc اینقدر بازی های شاهکارتر از گرز و ........ داره هم که این حرف کلا بوی pc فن بودن می ده....... چه عنوان سوم شخصی توی pc بوده که از گرز خیلی بهتر بوده که این بازی نخواد شاهکار به حساب بیاد ؟ اتفاقا اگر پلتفرم بازی رو بخواین pc در نظر بگیریم و با عناوین دیگه مقایسه کنیم .گرز جزو عناوین سوم شخص مهم به حساب میاد و یه جورایی شاهکار ....... این روز ها مچ کردن یک بازی سوم شخص با ماوس و کیبورد و خراب نشدن سرعت گیم پلی و..... بازی خیلی کار اسونی نیست در حالی که توی گرز خیلی خوب رعایت شده و........
خب kill switch يه تقليد از Head Hunter بود Head Hunter هم از Win Back پس اينجا kill switch هم خودش تكي اينكارو نكرده اما GOW يه چيزي تكميل كرد بعد اون عرضه كرد پس براي همين يه بازي مثل kill switch در حد 7 يه بازي مثل GOW در حد 9سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن.
اگه تقليد محض بود انقدر امتياز هاي بالا نميگرفتgears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود.
سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن. gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
GeoW هیچ گونه نوآوری ای نداشت. گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود. بهتره شماره یک این بازی رو در حد همون بازی خیلی خوب به حساب بیاریم چون اگه قرار باشه به هر بازی ای گفته بشه شاهکار ... تازه به قول بهزاد بازی خیلی خوب روی کنسول نه روی PC چون هیچ PC بازی gears رو حتی بازی خیلی خوب هم نمیدونه!

اون پاراگراف اول فقط در مورد سیستم کاور بود نه کل گیم پلی دو تا بازی. kill switch خیلی ایراد ها داشت توی گیم پلیش کسی هم منکرش نیست.kill switch !!!
واقعا گیم پلی kill switch رو با Gears Of War یکی می کنی؟! , من تنها یک مرحله تونستم اون بازی رو تحمل کنم و بس.زاویه دوربینش که کلا تعطیل بود و ...
...................
در مورد اینی هم که میگی گیم پلی GeoW فقط کاور گرفتن و شلیک کردن بود باید بگم lol :biggrin1: , چون به جز اون دیگه کاری نمی شد کرد مگر اینکه مثلا مارکوس میرفت بین لوکاست ها حرکت انتحاری انجام می داد!:biggrin1: , بازی Shooter همینه دیگه.