به نظر من Gears of War 2 در واقع یک Expansion Pack برای GEOW1 هست و اصلا تغییرات قابل توجهی نداره و فقط کمی رنگها و نور پردازی و شیدرها بهتر شدن
خب البته حرفت درسته اما Expansion Pack اصلا قبول ندارم .ببنيد بذار يه چبز يگم بازي مثل GOW يك گيم پلي بسيار قوي و جذاب براي يك بازي كنسولي داشت با اينكه بعضي از المنت هاي بازي برگرفته از اثاري همچون Head Hunter . RE4 . Win Back بود اما GOW با عرضش و با اضافه كردن چند المنت جذاب مثل اره برقي و .... در زمينه گيم پلي بسياري از اين بازي ها رو به مرز پختگي رسوند . و همين الان خيلي بازي ها تلاش ميكنند به 80 درصدي Game Play اين بازي برسند كه حتي به 50 درصدشونم نميرسند مثل AOT
...................................
حالا در مورد گرافيك خب فكر كنم اين يه كنسوله نه ؟؟؟؟ با اينكه قوي اما تا يه جايي قدرت داره و به گفته تيم سويني هم نهايت قدرت به نمايش ميذارند . خب شماهر يك عالي بود از لحاظ گرافيك و به نظرم فقط اين بازي و Uncharted گرافيك نسل بعدي بر روي كنسول بودند اما اشكالاتي داشت كه با رفع اونها كامل شده و به يه بازي عالي تبديل شده مثا تخريب پذيري . فيزيك نسبتا بهتر { نسبتا } . نور پردازي عالي . نداشتن افت فريسم و يك صحنه بسيار شلوغ و اب كه به قول اريا مثل شماره قبل نيست كه بهت تف هم نندازه . پس ميبينيد گرافيك بازي عالي بود و عالي تر شده و البته محيط هاي بزرگ به بازي اضافه كنيد چون شماره يك مثل شهرك بود تا يه محيط بزرگ
...................................................
در مورد گيم پلي اين شماره.. اصولا توي ايران بازي مثل Halo طرفدار نداره خيلي اما هميشه طرفداراي اين بازي از لحاظ گيم پلي راضي بودند از جمله خودم مگه گيم پلي شماره1 با 3 به جز چند مورد جزيي چه فرقي داشت ببينيد وقتي گيم پلي بازي عالي هست نيازي به تغييرش نيست فقط كافي براي عالي تر كردن يه سري المنت كوچيك اضافه كنند كه اين براي GOW عالي . بازي هايي همچون Head Hunter بودن كه با عوض كردن گيم پلي يك بازي عالي به كل خراب كردن در شماره 2 پس كار Epic كاملا منطقي بوده
............................
در مورد داستانم كه خب هنوز درست معلوم نيست اما اين بازي براي ماكرو و اپيك انقدر مهم بوده كه فردي همچون جاشوا گارسيا فقط براي داستان اضافه ميشه
..........................
در كل مطمئنا بازي تا زمان عرضه تغييرات زيادي خواهد كرد و اميد دارم كه كليفي ب دوباره يك بازي عالي خلق كنه