Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

ولی مطمئنا نقشی در بازی ندارن و جزء محیط هستند . به همین دلیل هم هست که نشونه قرمز نمیشه . در واقع از این خاصیت برای شلوغ کردن محیط و هیجان بیشتر استفاده کردن .
نیما جان میخوام بدونم شما COD2 رو بازی کردی؟
باید بازی کرده باشی قاعدتا و باید خیلی خوب هم یادت مونده باشه ..

اون Chapter ـی که هست میرن توی آفریقا و شبه (یادت اومد؟) فکر کنم اگه دوربین بندازی ته صحنه میبینی یه 100-200 تایی نازی دارن از پشت کوه بهت حمله میکنن! (دقیقا مثل GOW2 ولی تعدادشون خیلی بیشتره) اینجا دقیقا باره اولی که بازی کردم فکر نمیکردم این دشمنها صدمه ای ببینن و همینجوری واسه دکوره! یا بقول خودت واسه هیجان بیشتره .. ولی Sniper مو آوردم بیرون زوم کردم دیدم خیلی راحت از فاصله چند کیلومتری، به همون خوبی و جالبی که از نزدیک دشمنها صدمه میخوردن دارن ضربه میخورن! یعنی میتونستی به تک تک اون دشمنها به طرز دلخواه خودت ضربه بزنی یا حتی Headshot !

کلا میخوام بگم COD2 تقریبا 4 سال پیش منتشر شد و یه همچین مورد های که الان تو این تاپیک داره در موردش بحث میشه و خیلی ها پافشاری میکنن که نمیشه زیاد توی بازیهای بزرگ سال دیده شدن و چیزی نیست که بگیم نشدنیه و هنوز سازنده ها نتونسته باشن در این حد توی ساخت بازی برسن ... Geow2 هم که جای خودشو داره و این مورد جزء ویژگی های جدید این موتوره که اضافه شده و فکر کنم بخوبی ازش استفاده کرده باشن.
دوربین بازی برگرفته از بازی اویل 4 هستش
اون RE4 هم فکر کنم از دوربین Splinter Cell تقلید کرد! ولی خب استفاده کرد ولی در عوض کامل و جامع تر شد ... پس زیاد Capcom رو به رخ Microsoft نکش.
Goew2 هم تقلید کرد ولی کامل ترش کرد.بازم پسفردا یه عنوان دیگه میاد از Geow تقلید میکنه (نه از RE4) ولی از اینی که هست هم بهترش میکنه.

به نظر من Gears of War 2 در واقع یک Expansion Pack برای GEOW1 هست و اصلا تغییرات قابل توجهی نداره و فقط کمی رنگها و نور پردازی و شیدرها بهتر شدن
نوآوری خاصی هم درش دیده نمیشه و انگار همون بازی قبلیه با یک Campaign جدید
مقایسه این بازی با K2 هم اصلا کار درستی نیست به خاطر سبک متفاوتشون
ولی اگه از لحاظ گرافیک مقایسه بشن مطمئنا K2 گرافیک بهتری داره

به نظر من Gears of War 2 در واقع یک Expansion Pack برای GEOW1 هست و اصلا تغییرات قابل توجهی نداره و فقط کمی رنگها و نور پردازی و شیدرها بهتر شدن
عجب ادم شگفت انگیری هستی شما. کسی که KILLZONE 1 رو بهترین FPS میدونه و Gears of War 2 رو Expansion Pack برای GEOW1.
این جور پستها باعث قوت قلب ادم میشه و نشون میده Geow2 چقدر بهتر و بزرگتر از اون چیزی شده که بعضی ها تصور میکردم و د راه درست قرار گرفته. از اینکه اظهار فضل فرمودید ممنون ولی شما زیاد خودت رو "ناراحن" این جور چیزا نکن، تو این سن و سال ضرر داره برات ها... از ما گفتن بود:دی.

يك چيز جالب در بازي اين كه گيم پاي بازي سرعتي تر شده و اكشن بازي بيشتر گرچه تو نسخه يك اينطور بود ولي در اين نسخه بسيار سريع و نفس گير تر از قبل شده فضاهاي باز در بازي افزايش يافته كلا بازي حماسيتر شده.بازي از هر لحاظ پيشرفت داشته نميدونم چرا بعضي ها ايراد ميگيرن.

واقعا لذت برديم از فرمايشات گهربار جناب عالي ، كارشناسي در حد تيم ملي ، واقعا گيم اسپات بايد شما رو به خدمت بگيره!:biggrin1:

شما خودت يادت مياد تو پست قبليت چي گفتي ؟ الان مياي كارشناسي جديد ميكني

هنوز زوده براي مقايسه ، من فكر نميكنم Epic Games اين تريلر رو واسه كارشناسي بعضي ها داده باشه (البته كارشناسي داريم تا كارشناسي!:biggrin1:) بيشتر براي نشان دادن روند كاري خودشون رو GoW2 !

البته تریلر سایت gamersyde را ببینین از همه بهتره . کیفیتش از همه بالاتره . gametraler کیفیتش پایین تر هست .

در مورد بازی هم که بیخیال بشین از این بهتره یه سری میان نظراتی میدن که واقعا نمیشه فهمید چی جواب داد ..............

بالاخره یه بازی که خیلی بزرگ باشه و نه تنها بازی بلکه هرچیز اینطوره با اینکه این همه صفات مثبت داره همه نادیده میگرن و فقط میگردن که بتونن ازش عیبهای کج و کوله بگیرن این واقعیتی که باید قبول داشت .

من نمیدونم پیشرفت به چی میگن بعضی انتظار پیشرفت یه نسل را از بازی دارن .
انتظاردارن وقتی شماره دوم را بازی کردن دیگه گیم پلی این شکلی نباشه و اصلا بازی را اسمش را هم عوض کنن فکر کنم بهتره :):laughing:
------------------------------------------------------

عوض شدن دشمنها اصلا تو بازی لازم نیست بلکه اضافه شدن دشمن مهمه نه اینکه مثلا کلا دیگه لوکاست از بازی حذف بشه و یه چیزه دیگه بنام مثلا توکاست بیاد بازی و اینم کاملا مشخصه که اپیک تو اولین تریلر قرار نیست همه چی را رو کنه .

خب البته حرفت درسته اما Expansion Pack اصلا قبول ندارم .ببنيد بذار يه چبز يگم بازي مثل GOW يك گيم پلي بسيار قوي و جذاب براي يك بازي كنسولي داشت با اينكه بعضي از المنت هاي بازي برگرفته از اثاري همچون Head Hunter . RE4 . Win Back بود اما GOW با عرضش و با اضافه كردن چند المنت جذاب مثل اره برقي و .... در زمينه گيم پلي بسياري از اين بازي ها رو به مرز پختگي رسوند . و همين الان خيلي بازي ها تلاش ميكنند به 80 درصدي Game Play اين بازي برسند كه حتي به 50 درصدشونم نميرسند مثل AOT

...................................

حالا در مورد گرافيك خب فكر كنم اين يه كنسوله نه ؟؟؟؟ با اينكه قوي اما تا يه جايي قدرت داره و به گفته تيم سويني هم نهايت قدرت به نمايش ميذارند . خب شماهر يك عالي بود از لحاظ گرافيك و به نظرم فقط اين بازي و Uncharted گرافيك نسل بعدي بر روي كنسول بودند اما اشكالاتي داشت كه با رفع اونها كامل شده و به يه بازي عالي تبديل شده مثا تخريب پذيري . فيزيك نسبتا بهتر { نسبتا } . نور پردازي عالي . نداشتن افت فريسم و يك صحنه بسيار شلوغ و اب كه به قول اريا مثل شماره قبل نيست كه بهت تف هم نندازه . پس ميبينيد گرافيك بازي عالي بود و عالي تر شده و البته محيط هاي بزرگ به بازي اضافه كنيد چون شماره يك مثل شهرك بود تا يه محيط بزرگ
...................................................

در مورد گيم پلي اين شماره.. اصولا توي ايران بازي مثل Halo طرفدار نداره خيلي اما هميشه طرفداراي اين بازي از لحاظ گيم پلي راضي بودند از جمله خودم مگه گيم پلي شماره1 با 3 به جز چند مورد جزيي چه فرقي داشت ببينيد وقتي گيم پلي بازي عالي هست نيازي به تغييرش نيست فقط كافي براي عالي تر كردن يه سري المنت كوچيك اضافه كنند كه اين براي GOW عالي . بازي هايي همچون Head Hunter بودن كه با عوض كردن گيم پلي يك بازي عالي به كل خراب كردن در شماره 2 پس كار Epic كاملا منطقي بوده

............................

در مورد داستانم كه خب هنوز درست معلوم نيست اما اين بازي براي ماكرو و اپيك انقدر مهم بوده كه فردي همچون جاشوا گارسيا فقط براي داستان اضافه ميشه
..........................
در كل مطمئنا بازي تا زمان عرضه تغييرات زيادي خواهد كرد و اميد دارم كه كليفي ب دوباره يك بازي عالي خلق كنه

منظور من این نبود که مثلا لوکاست بشه توکاست !!! منظور من تغییر ظاهری بود که فکر میکنم هم برای Locust ها و هم COG ها لازم بود ... ( واقعا نبود ؟! )

اگه میبینید کسی میاد میگه Expansion Pack دلیل اصلیش همینه ، چون اصلی ترین جزء بازی که با Gamer بیشترین ارتباط رو داره ( یعنی همون مارکوس و ... ) دقیقا ( دقیقا ) همونی هست که توی GeOW 1 بود ! بدون کوچکترین تغییری !! ( فقط نورپردازیش بهتر شده ) . این برای من خیلی عجیبه که چرا به این موضوع اهمیت ندادن !

این نشون میده که اصلا روی کاراکتر های اصلی بازی کاری نکردن و همون مدلی که از قبل داشتن رو استفاده کردن .
به نظر من باید حتما توی لباس و استیل کاراکتر تغییراتی میدادن !!

تنها مشکلی که من با این تریلر داشتم همینه که گفتم که اینم نه ربطی به گرافیک داره نه Gameplay نه داستان نه قدرت کنسول و نه ...
فقط یه کم کاری از سوی سازنده بازی !

در مورد فیزیک و تخریب بازی هم باید بگم که 100 درصد نسبت به شماره قبل پیشرفت خواهد داشت ( این هم یکی از خصوصیات نسخه آپدیت شده UE3 هست که در این بازی استفاده شده )

در ضمن این رو هم باید بدونیم که در این نسل با توجه به رقابت شدیدی که دو کنسول دارن باعث میشه که خیلی زودتر از قبل داشته های خودشون رو برای پیروزی و تصاحب بازار رو کنن و هر چی دارن بریزن بیرون تا جا نمونن !
برای همین مطمئن باشید که تا آخر این نسل شما تفاوت چشمگیری حداقل از نظر گرافیک بین بازی ها نخواهید دید ! نهایتش همین بازی هایی مثل GeOW و Killzone و ... خواهد بود تا که تا الان دیدید ( حالا با کمی تغییرات ! )

این نمایش با اینکه مقداری نقص داشت ولی عالی بود. اما چیزی که مشخصه اینکه این ویدئو رو بسرعت برق و باد تهیه شده و برنامه ای از قبل برای نمایش دادن عمومی این اثر نداشتن. خیلی راحت میتونستن یک تریلر سینمائی ازش بسازن و با شمارش معکوس و کلی سرو صدا پخش کنن اما مجبور شدن این کار رو بکن تا افکار رو از سونی و KZ2 دور کنن.
باتشکر از همه دوستان مخصوصا نیما جون بابت تفسیر عالیش.

پ.ن. یک حرکت انتهاری تلافی جویانه بود بر شبی خون سونی :دی.

در جواب دوستانی که پست منو نقل قول کردن باید بگم منم یکی از طرفدارهای این بازی هستم
و چیزی که تو تریلر دیدم رو گفتم و بی خودی جو گیر نشدم
جناب Nima_mn همه چیز رو کاملا واضح توضیح دادن و منظور بنده رو هم رسوندن

تریلرش روی دیدم گرافیک پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت ولی گیم پلی واقعا تکراری بود چون هیچ نو اوری توش دیده نمیشد خیلی منو یا وگاس 2 انداخت که یک نسخه مانند شماره 1 به اسم شماره 2 داده بودن ارزو میکنم گیرز چنین چیزی نباشه;)

سلام
به نظر من اونایی که از این تریلر اشکال می گیرند یا فن بوی ps3 هستند:-" یا می خوان ابهت gears of war 2 رو زیر سوال ببرند :biggrin1:
من مطمئنم اگه این شاهکار روی ps3 می اومد این آقایون منتقد کلی از این شاهکار تعریف می کردند :biggrin1:

این بازی بنظر من هیچ دلیلی نداره که بیان و مثلا 50% گیم پلیشو تغییر بدن. تو زمینه طراحی کارکتر و نوع مبارزاتش تنها بازی ای هست که من هنوزم تشنه اینم که دوباره تا تهش برم. جالب بود که یکی از دوستان در مقام مقایسه پای MGS رو هم وسط آورده بود! یه نکته دیگه برای دوستانیکه خیلی عشق نوآوری و عوض کردن گیم پلی این بازین بگم که خود سازنده های بازی عنوان کردن که به هیچ عنوان دموی Playable ازش بیرون نمیدن و این میتونه یه معنی داشته باشه که ممکنه موقع Lunch اون با یه سورپریز مواجهمون کنن .

* میخواستم بدونم تنها تریلر HD همینه که مجتی جان تو پست 5 همین تاپیک گذاشته ؟ ( یه Direct Link از HD اگه لطف کنین ممنون میشم) .

من هم گیم پلی رو گرفتم . باید بگم که فقط گرافیک و نور پردازی کمی بهتر شده و گیم پلی که همونه و تغیر چندانی نکرده به جز چندتا چیز کوچیک مثه موقعی که مارکوس میخواد یکی از لوکاست ها رو اره کنه اون هم اره رو میاره بالا و از خودش دفاع میکنه و ....
موزیکش هم تغیر نکرده .:confused: و همون چیزیه که تو GOW بود. دشمناش هم از تریلری که نشون دادن ، معلومه که تغیری نکرده و در اخر همینطور که دوستان گفتن لباس مارکوس همون قبلیس که خیلی تو ذوق میزنه.
کسایی که میگن ، کسی که از GOW ایراد بگیره فن PS3 هست باید بگم این حرف شاید کمی درست باشه و در مورد تعداد محدودی از ذوستان . اینکه GOW بازی بزرگی هست و خواهد بود شکی نیست و لی دلیل نمیشه که ما چشممون رو ، برو حقایق ببندیم و خودمون رو گول بزنیم.:-"
چیزی که باید قبول کنیم اینه که GOW هنوز جای کار بیشتری داره و هنوز هم وقت دارن تا موقع عرضه که بیشتر روشکار کنن .خدا کنه به این نکات توجه کنن.
دوستان این نظر شخصی من بود. :cool:

فردا فكر كنم زنگ بزنيم به اپيك بگيم لباس و دشمنها و ماركوس و همراهانش را عوض كنند و مثلا كت و شلوار بپوشن ! و يا رنگش بشه قرمز اين مشكل حل بشه !

يعني واقعا اين همه مهمه . جو به اون بزرگي بازي را ول كردن كه واقعا در شماره يكش يك بار هم تكرار نشد , اونوقت چسبيدند به ظاهر ماركوس و لباسهاش .
من نميدونم چه قدر تاثير داره اين .
تو بازي مهمترين عامل براي لذت بازي جوش هست كه چه اتفاقاتي مي افته كه كاملا از تريلر مشخص بود كه جو خشن وحشتناك و پر تحركي بود .
به نظر من gears of war يك بازي كاملي و فقط هم بايد اشكالات جزئي بازي را حل كنن كه بهترين هست بهترينش هم كنه .
دقيقا يادم مياد كه تو شماره اول وقتي كه بازي عرضه شد و اخرين روزهاي مانده به عرضه بازي چه اتفاقي افتاد .
وقتي كه داشتن تريلر از بازي پخش ميكردن كلي با تريلر هاي قبلي فرق داشت .
همه خيال كردن اپيك مياد اولين روز همه چي را براشون رو ميكنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or