Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

در جواب جناب اقای Nobunaga Oda میشه بگید شما از بازی چه انتظاری داری ؟
شما قبل از اینکه بخوای جواب من و یا هر کس دیگه ای رو بدی یاد بگیر پست هارو با دقت بخونی بعد براش جواب بیاری و...... یک اقای دیگه ای هم همین پست شما رو با همین مضمون بعد از اینکه من منظورم از تغییر رو گفتم زد که به دلایلی احتیاجی به نقل قولش نبود ......ولی می بینم شما هم مثل اینکه همینطوری بدون توجه به هیچی پست می دین .......بنده توی چند پست قبلی اشاره کردم منظور من از تغییر اضافه کردن چند المان به همون گیم پلی قبلی هست ..... یعنی انتظار من و خیلی های دیگه همین هست ..کسی نگفت گیم پلی رو به کلی تغییر بدن .ما گفتیم نباید یک تقلید محض از شماره 1 باشه و می تونن با اضافه کردن چند المان یک تغییر مناسب و به جا بدن .ولی این ترایلری که ما دیدیم تقلید محض بود و المان جدیدی نداشت ...... بازم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست ما فعلا راجع به این ترایلری که دیدم نظراتمون رو میگیم .......

حالا باز بیا همین حرف منو تکرار کن و بعد دوباره از خودم که همین حرفو زدم سوال کن توقعت چیه ؟ :) اگه المان اضافه بشه کافیه :)

پ.ن : پست هارو با دقت بخون لطفا ......
توی عناوینی مثل سری GeoW و یا حتی Gow و....... قرار نیست در شماره های جدید کل گیم پلی رو بیان تغییر بدن و یا اینکه حد اقل 50 در صد و...... بلکه باید با اضافه کردن المان های جدید به همون گیم پلی قبلی یک تغییر مناسب و به جا ایجاد کنند

موفق باشی

آخرین ویرایش:
میشه بگید چرا این بازی تونست از همه سایتها امتیاز 10 و از gamespot امتیاز 9/6 را بگیره و در نهایت هم بهترین بازی سال 2006 را به خودش اختصاص بده ؟

به همون دلیل که Halo 3‌ و خیلی از بازیهای درپیت دیگه امتیاز بالا گرفتن. البته GoW به شدت هیلو 3 Overrated‌ نیست ولی درهر صورت بازی Overratedی محسوب میشه. و البته سایتهایی بودن که به GoW‌ امتیاز 8 هم داده باشن. حالا نمیدونم چجوری همه‌ی سایتا بهش 10 دادن و گیم‌اسپات 9.6!!

در ضمن خیلی از سایت‌ها بودن که Game of the Year رو بازیهای دیگه انتخاب کردن. نمونش IGN و Gamespy که Gamespy حتی بهترین بازی کنسول هم انتخابش نکرد.

در هر صورت گیم‌پلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره. هیجان هم حداقل برای من نداشت. و تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازی‌ای وجود نداشته. روی PC انقدر بازیهای بهتر هست که کسی به GoW نگه شاهکار

گیم‌پلی GoW کجاش شاهکار بوده و نوآوری داشته که ما ندیدیم؟؟

برای نمونه میشه یکی از نوآوریهای گیم‌پلی این بازی رو ذکر کنید؟
GoW یک بازی کاملا معمولیه و تنها نکته برجستش گرافیکشه. وگرنه اگه این گرافیک رو نداشت و همین گیم‌پلی رو داشت هیچ جذابیتی براش نمیموند. گیم‌پلی بازی واقعا هیچ نکته‌ای نداره که توی بازیهای دیگه نبوده باشه و کسی رو جذب کنه که بشینه بازیش کنه. داستان درست و حسابی هم که نداره که بخاطر داستانش دنبال کنی

من خودم 2-3 مرحله رو PC بازی کردم و بیخیال شدم چون تا آخر بازی همین خواهد بود. یه خورده با همدیگه حرف میزنن 4 تا جک و جونور میاد و باید کاور بگیری یکی یکی بزنیشون. این شد گیم‌پلی شاهکار؟؟
گیم پلی , گرافیک , انیمیشن , داستان. ایتا همه قطعه های یک پازل هستن که بازی خوب رو میسازن.

گیم پلی این بازی در نوع حودش و برای یک بازی با این سبک شاید در اوج تکامل نباشه ولی یکی از بهترینهاست.

گرافیکش هم یکی از بهترین گرافیکهایی هست که تا به حال برای یه کنسول ساخته شده به نظر من تنها بازی که تا یه الان از شماره یک این بازی بهتر بوده شماره دومش هست.
میدونم که الان خبلیها میخوان بگن که uncharted از شماره 1 GOW بهتر هست ولی نیست چون تنها قسمتهای وافعا قشنگ uncharted همون Cutscene های Pre-render شده از Engine بازی بود که البته خیلی قشنگ به نماهای ریل تایم Translate میشد ولی به هر حال فقط یه Video با رزولوشن بالا بود.

انیمیشن بازی واقعا خوب هست و یکی از بهترینها.

داستان شماره یک این بازی یکم کلیشه ای بود ولی توی این قسمت بازی حتما داستان قشنگتری داره.

بعضی ها ایرادهای به قول معروف بنی اسراییلی از بازی میگیرن و میگن چرا لباس مارکوس عوض نشده!!!!
اولا که کدوم سربازی رو سزاغ دارید که موقع جنگ لباسشو عوض کرده باشه و مثلا پیژامه پوشیده باشه؟
دوما این فقط یک گیم پلی 1 دقیقه ای از بازی بود تازه اونم تو جنگ نه تو اتاق خوابه مارکوس که لباس عوض کنه.

آخرین ویرایش:
اگه به سایت به اصطلاح معتبر گیم اسپات نگاه کنید متوجه میشین که موقع امتیاز دادن به یه بازی نگاه میکنن که این بازی چه تفاوتهایی نسبت به نسخه قبل از خودش کرده . مثلا گیم پلی رو نگاه میکنن میبینن بله فقط چند چیز کوچیک به گیم پلی اضافه شده و بقیش همون بازی قبلیه . حالا هر چقدر هم گیم پلی اون بازی در شماره قبلی خوب بوده و به نظر کم و کاستی نداشته ولی حالا تغیری نکرده ، میاد به بازی امتیازی کمتر از امتیازی که به نسخه قبلی داده بود میده.به نظر شما این چیو میرسونه ؟:-"
یکی از همین بازی ها که اش دهن سوزی هم از اول نبود Vegas 2 بود که دیدید چه امتیازی نسبت به نسخه قبل گرفت.و ایراداتشو
دوستان توجه کنن همه این بحثها فقط و فقط در باره همین تریلری بود که نشون دادن و الا معلوم نیست در اخر چقدر کار تغیر کنه . خدا رو چه دیدی شاید همه این ، البته نمیشه اسم اینا رو مشکل گذاشت ، حالا هر چی برطرف شد( فعلا وقت زیادی دارن. و Epic هم نمیاد همه چیو از اول رو کنه .مثه GOW 1 )

به همون دلیل که Halo 3‌ و خیلی از بازیهای درپیت دیگه امتیاز بالا گرفتن. البته GoW به شدت هیلو 3 Overrated‌ نیست ولی درهر صورت بازی Overratedی محسوب میشه. و البته سایتهایی بودن که به GoW‌ امتیاز 8 هم داده باشن. حالا نمیدونم چجوری همه‌ی سایتا بهش 10 دادن و گیم‌اسپات 9.6!!

در ضمن خیلی از سایت‌ها بودن که Game of the Year رو بازیهای دیگه انتخاب کردن. نمونش IGN و Gamespy که Gamespy حتی بهترین بازی کنسول هم انتخابش نکرد.

در هر صورت گیم‌پلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره. هیجان هم حداقل برای من نداشت. و تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازی‌ای وجود نداشته. روی PC انقدر بازیهای بهتر هست که کسی به GoW نگه شاهکار

امیدوارم خدا کمکت کنه .....:praying:
نمونه بارز حرف بی منطق
احتمالا 99 درصد سایتها خل و چل تشریف دارن:cheesygri

آخرین ویرایش:
سیستم کاور بازی .......تاکید استفاده از یک دکمه گیم پد ( A ) در اساس گیم پلی بازی و همچنین نحوه حرکت دوربین در حین دویدن مارکوس و....... نو اوری بود .اما لازمم نیست یک عنوان حتما با نو اوری موفق بشه .می تونه خیلی از المان های بازی های مختلف رو با کمی تغییر در یک بازی بگنجونه و به موفقیت برسه ...... ;) در واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده اما با تغییراتی درست و جالب خیلی بهتر از اون هست .....

در مورد اینکه pc اینقدر بازی های شاهکارتر از گرز و ........ داره هم که این حرف کلا بوی pc فن بودن می ده....... چه عنوان سوم شخصی توی pc بوده که از گرز خیلی بهتر بوده که این بازی نخواد شاهکار به حساب بیاد ؟ اتفاقا اگر پلتفرم بازی رو بخواین pc در نظر بگیریم و با عناوین دیگه مقایسه کنیم .گرز جزو عناوین سوم شخص مهم به حساب میاد و یه جورایی شاهکار ....... این روز ها مچ کردن یک بازی سوم شخص با ماوس و کیبورد و خراب نشدن سرعت گیم پلی و..... بازی خیلی کار اسونی نیست در حالی که توی گرز خیلی خوب رعایت شده و........

آخرت بی انصافی برخی افراد هست که این بازی رو اینطوری سرکوب میزنند. واقعا دور از انصافه...
بعضی میگن به جز گروگان گیری نوآوری خاصی نداره یکی نیست بگه آخه اپیک باید همه نوآوریها رو تو همون یه تریلر نشون میداد؟ اینطوری جذابین بازی کمتر میشد. ولی اگه تو بازی این قابلیت ها رو ببینی بیشتر کیف میکنی.
بعضی ها هم میگن شماره یکش شاهکار نبوده .در این مورد باید فقط خندید. چون بعضیا دوست دارن نظرات خودشونو به ملت تحمیل کنند.:laughing:
بازی به این زیبایی...(البته اونایی که میگن بازیش بده اول از همه میرن سراغ بازی. نمونش ......هست که میشناسمش):biggrin1:
البته علاقه ندارم با کسی که امضاش onle xbox360 ( :laughing: ) هست بحث کنم ولی اگه نو اوری توی گیم پلی بازی دیدی به ما هم بگو تا متوجه بشیم ......اگرم که تاکیدت بر روی این قضیه هست که فعلا اپیک چیزی رو نمی کنه که باز فقط باید خندید :laughing: چون بعد از 6 صفحه رفتن جلو و گفتن این موضوع که الان راجبه حال حاضر و همین ترایلر بحث می شه یک نفر بیاد دوباره بگه اینده ...جز این اسلیم ( :laughing: ) نقل قول دیگه ای جایز نیست ........

آخرین ویرایش:
آخرت بی انصافی برخی افراد هست که این بازی رو اینطوری سرکوب میزنند. واقعا دور از انصافه...
بعضی میگن به جز گروگان گیری نوآوری خاصی نداره یکی نیست بگه آخه اپیک باید همه نوآوریها رو تو همون یه تریلر نشون میداد؟ اینطوری جذابین بازی کمتر میشد. ولی اگه تو بازی این قابلیت ها رو ببینی بیشتر کیف میکنی.
بعضی ها هم میگن شماره یکش شاهکار نبوده .در این مورد باید فقط خندید. چون بعضیا دوست دارن نظرات خودشونو به ملت تحمیل کنند.:laughing:
بازی به این زیبایی...(البته اونایی که میگن بازیش بده اول از همه میرن سراغ بازی. نمونش ......هست که میشناسمش):biggrin1:

واسه یه بازی اکشن دیگه چه نوآوری ای میتونن بذارن، مثلا بیاد بره پیتزا بخوره یا حرکات ژانگولر و آکروباتیک جهت انبساط خاطر وسط میدون جنگ انجام بده ! همین نوع حرکت دوربین با زاویه منحصر بفردش و سیستم کاورینگش باعث شد که تو گیم پلی خیلی بازیهای دیگه تاثیر گذار باشه و به تقلید کور کورانه ازش دست بزنن ( البته نباید Chainsaw اسلحه رو هم فراموش کرد). درسته که تو 1 داستان بازی خیلی ساده و خطی و بدون بسط و جزئیات بود. اما صرفا طراحی کارکترهای بازی ( نه شخصیت پردازی که ایراد براش حساب میشد و تو 2 ظاهرا برطرف شده )، بی اندازه فوق العاده و بینظیر انجام شده و هنوز که هنوز من Marcus و EthanThomas رو جزو برترین کارکترهای Fav خودم میدونم. همونطورم که گفتم این فقط یه دموی هول هولکی بود و خود سازنده ها هم به هیچ عنوان قصد ارائه یه PlayableDemo ازش رو ندارن و این میتونه یه معنی داشته باشه که چیزهایی هست که نمیخوان حالا حالاها رو کنن، مطمئن باشین پوز خیلی از بازیای پر سرو صدا رو میزنه ...

واقا عجب !!!!
ولی این ترایلری که ما دیدیم تقلید محض بود و المان جدیدی نداشت
یعنی کلیفی بی اومده از خودش تقلید کرده؟ یعنی Gow از خودش تقلید کرده؟ :laughing:
عنوان دیگه ای نبود که اومدی خودشو ملاک مثالت قرار دادی؟!
یه نفر دو مثقال مغز تو کلش باشه میفهمه منظورت چیه از این حرف ...

پ.ن: من حقیقیتش اولین باره دارم توی یه فروم یه همچین پست هایی میبینم! (البته تو این فوروم خودمون که اولین باره دارم میبینم و تا حالا ندیدم کسی گفته باشه که یه بازی اومده از خودش تقلید کرده) >!<
بازم می گم اینکه در اینده چه اتفاقی میفته مهم نیست ما فعلا راجع به این ترایلری که دیدم نظراتمون رو میگیم .......
تو این تریلر که به وضوح مشخصه همه چیز ... وقتی هم یک بازی تمام المان ها رو داره یعنی کامله.
یعنی دیگه چیزی نمونده که بهش اضافه بشه.

شمام دعا کن تریلر دیگه ای از این بازی بیرون نیاد تا وقت داشته باشی رو حرفت پافشاری کنی که فرقی با قسمت اولش نداشته! اونم از first trailer بازی که همش 2-3 دقیقه بیشتر نیست.
ر واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده
قبلا هم گفتم .. دوربین RE4 هم تقلید شده از بازیهای دیگه هست که البته کاملتر شده.
اونوقت بازم رو حرفت تاکید کن که دوربین Gow تقلید شده از RE4 ـه ولی نگو دوربین RE4 از کجا اومده ... !
به همون دلیل که Halo 3‌ و خیلی از بازیهای درپیت دیگه امتیاز بالا گرفتن
وقتی یه مدیر میاد میگه Halo 3 درپیته !! فکر کنم در اصل اعتبار سایت داره حرف میزنه.
شمام میتونی توی گوگل، Halo 3 رو در مقابل واژه "درپیت" سرچ کنی ببینی که not found میزنه ! :laughing:
خب مردم کور نیستن که دیدن چه آشوبی این بازی به پا کرد و همچنین دیدن چه امتیازاتی گرفت.

پ.ن: عجب!
لبته سایتهایی بودن که به GoW‌ امتیاز 8 هم داده باشن. حالا نمیدونم چجوری همه‌ی سایتا بهش 10 دادن و گیم‌اسپات 9.6!!
اون سایت هایی که به Gow نمره 8 دادن رو اگه میشه نام ببر تا بررسی کنیم ببینیم اعتبارشون در چه حده ..
در هر صورت گیم‌پلی GoW چه روی کنسول و چه روی PC نه شاهکاره نه نوآوری داره
یه بازی شوتر سوم شخصی که میاد روی PC و بخوبی هم سازگاره و اصلا انگار نه انگار که از روی کنسول منتقل شده و ضمن اینکه یک chapter اضافه داشته و فرم ریت بازی هم که فکر کنم عالی باشه و خیلی خوب با سیستم گیمر مچ شده.بازی بدون باگ در اومده،گرافیک هم که ماشالله بهترین عنوانی بوده که با UE3 تا به حال شاخته شده .. از گیم پلی هم که فکر نکنم کسی خسته شده باشه ..

خارج از اینکه این بازی سنگ تموم گذاشته (چه برای PC که الان حدوده 6 ماهه یه عنوان بدرد بخور واسش نیومده و چه واسه کنسول که جای خودشو داره) فکر نمیکنم عنوانی باشه که کسی بتونه به این سراحت بگه "درپیت"!
تنها دلیلی هم که کنسول بازا این بازی رو اینجوری تبدیل به خدا کردن شاید این باشه که تاحالا روی کنسول همچین بازی‌ای وجود نداشته
نه واقا هم یه همچین بازی،نه روی کنسول و نه روی PC تا حالا وجود نداشته.

Last edited by a moderator:
ديگه واقعا خسته كنندست و واقعا نميدونم چي بگم.
halo3 پيوست به بازي هاي درپيت؟!!
شايد از نظر شخصي درست باشه نه چيزه ديگه .

وقتي بازي سوم شخصي هم مثل gears of war هم بياد.................
بالاخره منم ميتونم به خيلي از بازي هاي بزرگ بگم درپيت خيلي راحت نظر شخصي ديگه چيكار ميشه كرد :)
بعد برم به قول علي اميني جان تو گوگل سرچ كنم و بعد ببينم چقدر اعتبار داره حرفم .

و بعد اون سايتهايي هم كه به gears هم كه نمره 8 به بازي دادن را برم پيگير بشم چقدر اعتبار داره . منظور من از همه شايد سايتهايي كه اعتبارشون براي همه شناخته شدس .

فقط و فقط نوع دوربين gears of war صدتا ميخوره به هيكل همه بازي هاي سوم شخص بماند چيزهاي ديگه كه تو تاريخ سوم شخص حتي لنگه هم نداره و تكرار هم نشده. و ديگران هم ياد بگيرن و ازش تقليد كنند كه شايد به دودش برسن چه برسه به خودش .اينم نظري بود از من كه واقعيت هم داره .

ممنون از علي(Ali_Amini ) به خاطر پست كاملش .

آخرین ویرایش:
وقتی یه مدیر میاد میگه Halo 3 درپیته !! فکر کنم در اصل اعتبار سایت داره حرف میزنه.
شمام میتونی توی گوگل، Halo 3 رو در مقابل واژه "درپیت" سرچ کنی ببینی که not found میزه !
خب مردم کور نیستن که دیدن چه آشوبی این بازی به پا کرد و همچنین دیدن چه امتیازاتی گرفت.

پ.ن: عجب!

ببين علي جان اين دليل نميشه كه چون بهزاد جان اومدند فقط نظرات شخصي خودشونو مثل خيلي هاي ديگه بيان كردند به اعتبار سايت لطمه بخوره !!! قرار نيست كه همه نظراتشون با شما يكي باشه علي جان !! من قصد وسط كشيدن ارزش و اعتبار Halo3 يا اين كه امتيازاتش حقش بوده يا نه رو ندارم. درست هست كه من مثل بهزادجان و خيلي هاي ديگه ازين سري بازي شايد خوشمون نمياد ولي مسلما با بيان اين نظراتمون نه از اعتبار Halo3 در نظر Fanboy هاي 360 كم ميشه و نه چيز ديگه چون وقتي كسي به بازي علاقه داره اگه اون بازي بر فرض هيچي نداشته باشه و دنيا هم بياد همين مسائل رو بگه بازم در نظر اون بنده خدا بهترين بازيه ... بگذريم

راسيتش من تريلرو بلاخره از GTTV گرفتم. من نميدونم چرا بعضي ها به مهمترين مساله اي كه در اين تريلر مشهود بود اشاره نكردند و خودشونو تو Graphic و physics خفه كردند. Huge Environment !! - Good OutCasting - Boost speed of Gameplay اينا مهم نيستند ؟؟ مسلم هست كه مهم هستش. براي كسي كه GeOW باز واقعي هست اينها بنظرم مهمتر هستش و كسي كه يك GeOW باز واقعيهست مطمئن باشيد اون از ديدن اين تريلر خوشحال شده چون ميبينه Epic تو Gameplay و Atmoshpher بازي سرمايه گذاري كرده !! البته نميگم گرافيك و فيزيك بازي مهم نيست ولي موضوعي نيست كه فقط بروي اون بايد تمركز كرد. چون GeOW بخودي خود گرافيك و فيزيكش رو همواره نشون داده و جاي نگراني نيست حتي اگه فيزيك و گرافيك شماره يكش رو داشته باشه !!

سیستم کاور بازی .......تاکید استفاده از یک دکمه گیم پد ( A ) در اساس گیم پلی بازی و همچنین نحوه حرکت دوربین در حین دویدن مارکوس و....... نو اوری بود .اما لازمم نیست یک عنوان حتما با نو اوری موفق بشه .می تونه خیلی از المان های بازی های مختلف رو با کمی تغییر در یک بازی بگنجونه و به موفقیت برسه ...... ;) در واقع یک نمونه بارز در این زمینه همین قضیه زاویه دوربین هست که اساس کار از رزیدنت ااویل 4 برداشته شده اما با تغییراتی درست و جالب خیلی بهتر از اون هست .....

در مورد اینکه pc اینقدر بازی های شاهکارتر از گرز و ........ داره هم که این حرف کلا بوی pc فن بودن می ده....... چه عنوان سوم شخصی توی pc بوده که از گرز خیلی بهتر بوده که این بازی نخواد شاهکار به حساب بیاد ؟ اتفاقا اگر پلتفرم بازی رو بخواین pc در نظر بگیریم و با عناوین دیگه مقایسه کنیم .گرز جزو عناوین سوم شخص مهم به حساب میاد و یه جورایی شاهکار ....... این روز ها مچ کردن یک بازی سوم شخص با ماوس و کیبورد و خراب نشدن سرعت گیم پلی و..... بازی خیلی کار اسونی نیست در حالی که توی گرز خیلی خوب رعایت شده و........
سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن. gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
GeoW هیچ گونه نوآوری ای نداشت. گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود. بهتره شماره یک این بازی رو در حد همون بازی خیلی خوب به حساب بیاریم چون اگه قرار باشه به هر بازی ای گفته بشه شاهکار ... تازه به قول بهزاد بازی خیلی خوب روی کنسول نه روی PC چون هیچ PC بازی gears رو حتی بازی خیلی خوب هم نمیدونه!

سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن.
خب kill switch يه تقليد از Head Hunter بود Head Hunter هم از Win Back پس اينجا kill switch هم خودش تكي اينكارو نكرده اما GOW يه چيزي تكميل كرد بعد اون عرضه كرد پس براي همين يه بازي مثل kill switch در حد 7 يه بازي مثل GOW در حد 9
..................................
مهم نو اوري ار يه بازي نيست شما اگه يه بازي بسازي كه يه ايده نو توش قرار بدي و نتوني ازش استفاده كني بازي شما نه معروف ميشه و ......... اما اگه شما از يك بازي تقليد كني و اون فرضا المان تكميل كني بازي رو شما پايه گذارش بوديد
...................................
gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
اگه تقليد محض بود انقدر امتياز هاي بالا نميگرفت

............................................
گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود.

اقا كيانوش اين نظر شخصي اما فكر كنم GOW دقيقا هيجاني بودنش باعث شد انقدر بازي جذاب بشه دقيقا چيزي كه kill switch نداشت

نظرات شما براي من خيلي محترم اقا كيانوش اما بازي سليقه اي خيلي ها هم از Mario خوشون نمياد اما همين gow هم طرفدار خيلي داره اما در مورد شاهكار باهاتون موافقم بازي شاهكار هست كه يك داستان بزرگ و عظيم داشته باشه چيزي كه gow اصلا نداشت

سیستم کاور GeoW نوآوری بود؟؟؟ من فکر کنم خیلیا kill switch رو بازی نکردن چون اگه بازی کرده بودن دیگه این حرف رو نمیزدن. gears of war یه تقلید محض از kill switch بود.
GeoW هیچ گونه نوآوری ای نداشت. گیم پلی اش هم تکراری (کاور گرفتن و شلیک کردن!!) و خسته کننده بود. بهتره شماره یک این بازی رو در حد همون بازی خیلی خوب به حساب بیاریم چون اگه قرار باشه به هر بازی ای گفته بشه شاهکار ... تازه به قول بهزاد بازی خیلی خوب روی کنسول نه روی PC چون هیچ PC بازی gears رو حتی بازی خیلی خوب هم نمیدونه!

kill switch !!!:sick::sick::sick:
واقعا گیم پلی kill switch رو با Gears Of War یکی می کنی؟! , من تنها یک مرحله تونستم اون بازی رو تحمل کنم و بس.زاویه دوربینش که کلا تعطیل بود و ...
...................
در مورد اینی هم که میگی گیم پلی GeoW فقط کاور گرفتن و شلیک کردن بود باید بگم lol :biggrin1: , چون به جز اون دیگه کاری نمی شد کرد مگر اینکه مثلا مارکوس میرفت بین لوکاست ها حرکت انتحاری انجام می داد!:biggrin1: , بازی Shooter همینه دیگه.

kill switch !!!:sick::sick::sick:
واقعا گیم پلی kill switch رو با Gears Of War یکی می کنی؟! , من تنها یک مرحله تونستم اون بازی رو تحمل کنم و بس.زاویه دوربینش که کلا تعطیل بود و ...
...................
در مورد اینی هم که میگی گیم پلی GeoW فقط کاور گرفتن و شلیک کردن بود باید بگم lol :biggrin1: , چون به جز اون دیگه کاری نمی شد کرد مگر اینکه مثلا مارکوس میرفت بین لوکاست ها حرکت انتحاری انجام می داد!:biggrin1: , بازی Shooter همینه دیگه.
اون پاراگراف اول فقط در مورد سیستم کاور بود نه کل گیم پلی دو تا بازی. kill switch خیلی ایراد ها داشت توی گیم پلیش کسی هم منکرش نیست.
بهتر بود اینجوری میگفتم تا واضح تر باشه:
سیستم کاور gears یه تقلید محض از kill switch بود.
نیازی هم نیست که انقدر بامزه بازی در بیاری و lol بگی. lol
منم چون به جز اون نمیشد کار دیگه ای انجام داد دارم میگم تکراری بود.

چون دیگه دارم میرم بخوابم و نمیخوام یه پست دیگه هم نقل قول کنم همیجا جواب 619 رو میگم:
من کاری نداشتم به اینکه چی مهمه یا چی مهم نیست. فقط گفتم سیستم کاور بازی نوآوری نبود چون دقیقا همون سیستم رو (حتی شلیک کور در هنگام سنگر گرفتن) توی kill switch دیده بودیم.
در ضمن مگه من گفتم طرفدار نداره؟ گفتم که یه بازی خیلی خوب روی کنسول بود که طرفدارهای زیادی هم داره. نمونه هاشم به راحتی میشه همینجا دید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or