در ضمن تو خودشو ناراحت نکن اصلا. GoW یه 4-5 ماهی میشه برای PC اومده و مام 2 ساعت بازی کردیم انداختیم کنار
اونوقت شما با دو ساعت بازی کردن اومدی کل gow را نقد میکنی که چی ب چیه .بازم عجب..........
اتفاقا خیلی هم برام ربط داره وقتی نمیتوی حرف خودت را با دلیل و مدرک توجیح کنی و بعدش هم میای میگی دو ساعت بازیش کردم انتظار بیشتر از این نداشته باش.
بله نباید هم شنیده باشی چون Edge سایت نیست مجلهس. Gamecritics هم همه میدونن که Reviewهای واقعا حرفهای مینویسه و اینکه شما تاحالا اسمشو نشنیدی ملاک معتبر نبودنش نیست. و همین Gamecritics هم به هیلو 7 داده و به گیرز 8. و حق هیچکدوم هم بیشتر از این نیست خصوصا هیلو 3
پس مشکل از کجاست؟! تا صد سال نوری هم بخوای همینها را تحویل مردم بدی حرفت یعنی بی محتوا . من دلیل دارم خیلی هم بزرگش را دارم حرفام را حداقل 90 درصد سایتهاو مجلات معتبر دزست واقع میدن . اونوقت شما با دوتا مجله میخوای 90 درصد این سایت را زیر پا بزاری که چی حرف خودت را ثابت کنی اینطور نیست بیا بگو حداقل نظر شخصی خودم بود خودت را خلاص کن .
در ضمن هیچوقت پرفروش بودن دلیل بر بهتر بودن نبوده و نخواهد بود. بازی 25 to Life هم امتیازهاش همه 3 و 4 بودن ولی فروشی که داشت خیلی نسبت به امتیازایی که گرفته بود بالاتر بود
اهان عجب...................؟
پس ایپاد داره فروش میلیونی میکنه پس بهترین نیست و پیازه این وسط و ویندوز هم همینطور میشه بگی چی شده که این ها فروش میکنن .شاید هم بهترین هستند

هرچند که دقیقا میدونم میای چی تحویل میدی برام در جواب .ولی در مورد بازیها بیا اثبات کن که
چرا فروش بیشتر کرده اونم در سومین شماره . اثبات کن که همش ار روی تبلیغات بوده یا هر چیز دیگه که در نظر داری .
منتظر نظرات همین دو نفر بودیم. مثلا کوجیما نشسته 10 مین 1 مرحله از GoW رو بازی کرده و همون موقع یه خبرنگار اومده خفتش کرده که بازی چطور بود اونم حالا گفته شاهکار بود و این دیگه شده ملاک برای سنجیدن بازیها
اره مثل شما که اومدی 2 ساعت بازی را انجام دادی و میای کل بازی را میگی که چیه .
باز اون کوجیماست که با 1 مرحله بازی کردن هم میدونه ته توه بازی چیه که حداقل 10 تا مثل تو و امثال تو اعتبار داره حرفش نارحت نشی ولی حقیقته وقتی که خودت میای میگی 2 ساعت بازیش کردم !
تو خودت میفهمی چی داری میگی؟؟
شاهکار بودن یا نبودن چه ربطی به سبک داره؟ و اصلا کی در مورد سبک صحبت کرد اینجا؟
خیلی هم ربط داره تو سبک خودش میشه شاهکار کسی که فقط از سوم شخص خوشش میاد چیکار کنه این وسط ؟!!
چون بازی سومشخص بدرد بخور دیگهای پیدا نمیشه پس GoW میشه شاهکار؟؟
بله میشه شاهکار !
اگه توی 1 شهر فقط 4 تا ماشین ژیان و رنو5 و پیکان و پراید وجود داشته باشه توی اون شهر باید به پراید بگن شاهکار؟؟
بله به پراید باید گفت شاهکار ! خیلی راحت .
از سبک بازی برات از ماشین مثال میزنم . وقتی تو دنیای اتومبیل چند رده ماشین قرار داره شما ممکنه از یکی از رده هاش خوشت بیاد مثلا این رده ها میتونه خیابانی باشه و مسابقه ای باشه همون پیست و میتونه تشریفاتی باشه که همون میشه لیموزین .
شما اونوقت وقتی فقط از لیموزین خوشت میاد تو این لیموزین ها هم چند نوع مارک وجود داره مثلا رولز رولیس یا میباخ و بنتلی حالا تو بین اینها ها میباخ از همه بهتره پس تو رده لیموزین ها میباخ میشه شاهکار تشریفاتی . نه اینکه بیای بگی تو شهر ما همه ماشین مسابقه ای دوست دارند ! نمیرن طرف لیموزین پس لیموزین تو شهر ما نمیشه شاهکار؟!(همون میشه شهر pc بازها )
ولی شهرهایی هم پیدا میشه که فقط مثلا به ماشینهای تشریفاتی علاقه دارند .
پس هر بازی را باید با سبک خودش سنجید و بعد ببینی که شاهکار میشه یا نه .
پس اگه توی یک شهر 4 تا ماشین باشه بنام رنو پیکان و پراید و پیان که همشون از ماشین های خیابانی حساب میشه پراید بینشون میشه شاهکار ولی به شرطی(به شرطی ) بالاتر از پراید توی دنیا وجود نداشته باشه .
هرچند که از بین بازیهای سومشخص هم بازیهایی مثل Mafia یا Splinter Cell: Double Agent و حتی GTA به این بازی ارجحیت دارن. PC هم اصلا پلتفرم سومشخص نیست که قرار باشه بازیهای شاخ توی این سبک روش بیان
پس اگه شما میای میگی pc اصلا پلتفورم سوم شخص نیست به جای اینهمه بحث خیلی راحت بیا بگو که از ضعف pc هست که میگم gears بازی معمولی . ما هم در کل تو این تاپیک بحثمون سر کنسول بود نه pc .
همون گیماسپاتی هم که بهش 9.5 داده بود آخر سال نه تنها بهترین بازی سال انتخابش نکرده حتی بهترین بازی 360 هم انتخابش نکرد و COD4 بهترین بازی 360 شد. فکر نمیکنم هیچ سایت دیگهای هم GOTY انتخابش کرده باشه و با حضور COD4 حتی بهترین بازی 360 هم نبود پارسال. دیگه الان اثبات شده که Halo 3 یه بازی به شدت Overrated هست.
چون نتونسته بهترین بازی سال بشه پس حقش نبوده 9/5 بگیره ؟!!
و خیلی راحت هم اثبات شد حرف شما

:laughing:
دیگه دنیای عالم زمان میدونن که روی کنسول بازی fps بهتری حداقل روی xbox بهتر از halo نیست . حداقل برو از کیانش که فکر کنم دوستت هست بپرس .
و از نظر گیم پلی هم که 10 تا cod4 را شما را میخوره که از نظر گیم پلی در مقابل halo3 هیچ به حساب میاد . همون cod4 شما که میگی فقط یک بار بازیش کردم و برام لذت داد و دومین بار اصلا دستم نمیره که حالا بخوام بازیش کنم .
یه بازی که چند برابر بازیهای دیگه سلاح داشته باشه مهمات داشته باشه و انواع اقسام امکانات تو بازیش باشه وسیله های نقلیه بیشمار توبازی باشه و خیلی راحت بتونی تو تمام اطراف محیط بچرخی که اینها را حتی cod4 20 درصدش را هم نداره نیای مقایسه کنی .
من نمیدونم halo3 چی کم داره که شما چنین نظری در موردش داری. لابد فکر کنم از گرافیکش خوشت نیومده

اگه halo3 بهترین بازی سال نشده علتش خیلی واضحه چون نواوری خاصی تو بازیش نداشت . قرار نیست هر بازی بیاد با همون نو اوری و هر ساله بهترین بازی سال بشه .
ولی cod4 کلی با نسخه قبلش فرق داشت که اینم کاملا واضحه برای همه . اما از نظر غنی بودن گیم پلی دیگه همه میدونن کدوم بازی غنی و پر محتواست .
همونطور که توضیح دادم بحث سبک اصلا مطرح نیست. بحث در مورد وجود بازیه حالا توی هرسبکی که میخواد باشه. برای کسی که با PC بازی میکنه بازیهای خیلی بهتری وجود دارن که باعث میشه کسی سمت GoW نره. حالا این بازیها میتونن RTS یا RPG یا ادونچر یا FPS باشن.
و بلکه اصلا کسی نمیخواد طرف این سبکهایی که گفتی بره و فقط سوم شخص دوست داره که نومنه دوستای من زیاده که حتی یه بار هم دستوشون کنسول نگرفتم پس میدونی gears براشون میشه همون شاهکار .
کسی روی PC در آرزوی سومشخص بازی کردن نیست و برای اومدن بازی سومشخص لهله نمیزه که تا GoW اومده همه بگن وای وای چه شاهکاری اومده بریم بازی کنیم
مشکل همینجاست اینجا بحث فکر کنم تا جایی که شما وارد بحث بشین سر کنسول بود نه pc که شما خودتون فکر کنم جریان pc را وارد بحث کردی و...............
ولی اگه نسخه کنسولی را اگه بازی کنی که نمیدونم فکر نکنم دیگه این حرف را بزنی .
---------------------------
به هر حالهر کسی میتونه تو دنیای خودش خوش باشه ولی دو نوع وود داره که خودتون میدونید.