Gears 2 gameplay on XLM tomorrow

Death Proxy

مدیر انجمن
ماکروسافت اعلام کرد که اولین قسمت از گیم پلی Gears of War 2 ساعت 7 روز May 10(فردا) در Xbox Live Marketplace قرار خواهد گرفت
طرفداران میتونن در این قسمت شاهد صحبت های Cliff Bleszinski کارگردان بازی و دوئل ها و مبارزه با تعداد زیادی Locust باشن
این بازی در November 2008 عرضه خواهد شد
منبع
gow2_double_drip_logo_black_horiz_2.jpg

همونطور که توضیح دادم بحث سبک اصلا مطرح نیست. بحث در مورد وجود بازیه حالا توی هرسبکی که میخواد باشه. برای کسی که با PC بازی میکنه بازیهای خیلی بهتری وجود دارن که باعث میشه کسی سمت GoW نره. حالا این بازیها میتونن RTS یا RPG یا ادونچر یا FPS باشن.
کسی روی PC در آرزوی سوم‌شخص بازی کردن نیست و برای اومدن بازی سوم‌شخص له‌له نمیزه که تا GoW اومده همه بگن وای وای چه شاهکاری اومده بریم بازی کنیم

دیگه اگه بازم نمیتونی درک کنی این قضیه رو و فکر میکنی چون سوم‌شخص دیگه‌ای روی PC نیست پس GoW میشه هدیه خدادادی و شاهکار میتونی بری با تفکراتت خوش باشی

در مورد نوآوری هم خودتو خسته نکن چیزی به اسم نوآوری توی GoW وجود نداره
اگه می خوای مقایسه کیلویی انجام بدین که هیچ ولی اگه می دونی سبک یک چیز خیلی مهم هست و هر سبک باید با سبک خودش مقایسه بشه اینو بدون pc دارا له له بازی کردن یک عنوان سوم شخص خوب رو می کشن و GOW هم اینقدر عنوان عالی هست با توجه به سبکش و پلتفرم که برای pc شاهکار به حساب میاد .پس اینجا اگه بحث سبک وسط نیست می خوای کیلویی مقایسه کنی و همینطوری بگی بازی ..... :) طوری هم این هارو تعریف نکن که اینگار چون هیچ بازی نبوده گرز شاخ شده .
چرا گرز هم مثل بقیه سوم شخص ها نا موفق نشد ؟ چرا گرز یک گیم پلی عالی رو با توجه به سبک و پلتفرم بازی داره بهت تحویل می ده ؟ طوری صحبت می کنی که اینگار شرکت ها خودشونو نمی کشن برای اینکه بتونن هر روز بازی های سوم شخص رو مچ تر کنن با پلتفرم pc و بتونن خوش ساختش کنن........ گرز برای pc دارا که له له سوم شخص مناسب رو می زنن شاهکار به حساب میاد حالا دیگه فرقی نمی کنه شما بخوای موضوع رو قبول کنی یا نه ؟
معلومه دل پری داری! :laughing:
بحث گیم اسپات که فکر کنم توی همون تاپیک که بحثش دنبال بود ختم به خیر شد و برای همه روشن شد.

حتی هنوزم مردم بعد از اون کاری که گیم اسپات کرد (یا بقول خودت آبروش رفت!) :laughing: هنوزم اولین سایتی رو که برای امتیازاتشون ملاک قرار میدن همین Gamespot هستش (فکر کنم سر GTA و خیلی از بازیهای دیگه همه چیز مشخص شد) و شما کافیه یک نظر سنجی بزاری تو سایت تا بفهمی GS هنوز چه قدر اهمیت داره.

صحبتت از همون اول واضح بود ولی متاسفانه بدلیل اینکه منطق توی صحبت هات نیست کسی زیر بار حرفات نمیره ..

GOW2 قاعدتا باید گیم پلی همون باشه روند بازی همون باشه،گرافیک هم به همین صورت ولی ارتقا یافته.
آلمان های جدید هم به بازی و گیم پلی اضافه میشه دقیقا چیزی که توی همین تریلر منتشر شده به وضوح کامل (High Definition!) مشخص بود.

به این میگن قسمت دوم بازی و Gears Of War 2

نه اینکه میایی سخنرانی میکنی و توقع یه نسل جدید و داری که به خر بگی جفتک میندازه!

وقتی گیم پلی کامله دیگه هیچ لزومی نداره دستکاری بشه.

به این کار میگن ریسک.اگه گیم پلی و روند بازی دستکاری بشه امکان داره اون حس و حال قسمت اول رو به گیمر القا نکنه و یا اصلا یه بازیه دیگه ای بشه که خیلی ها شاید خوششون نیاد و Epic طن به این کار نمیده چون میفهمه همه از کارشون راضی هستن و اونام سعی نمیکنن بزنن تو ذوق مردم ..

همین Resistance 2 که به استلاح رقیبه سر سخته Gow ـه و سونی هم واسش سر و دست میشکونه امسال قسمت دومش رو خواهیم دید! قراره تحولی در گیم پلی ایجاد کنه و قراره نسبت به قسمت اول گیم پلیش از این رو به اون رو بشه!!!
Resistance هم مثل Gears Of War هر دوشون گیم پلی قوی دارن و سازنده هاشون ریسک نمیکنن دست کنن تو حلق گیم پلی و همه چیز رو تغییر بدن مگه دل درد دارن وقتی گیم پلی کامله و مردم راضین تغییرش بدن .....

روشن شد؟
یه چیزی بگو بگنجه
اره خیلی دلم پره .....:laughing:
اومدم این پست رو نقل قول کنم دیدم جز این اسلیم :laughing: هیچ نقل قول دیگه ای جایز نیست .. اون جمله ای که گفتی واقعا برای خودت کاربرد داره .این حرف های تورو به خر بگی جفتک می ندازه :laughing: پا فشاری بچه گانه روی اشتباهی که سر قضیه گیم اسپات کردی و همه دیدن چه ابرویی ازش رفت که البته هنوزم 4 نفر مثل تو قبولش دارن :lol: و همچنین حرف های مذخرفی که بار ها جوابشون داده شده ......یعنی هیچ چیز جدید نداری بگی .من تو 100 تا پست گفتم من منظورم فقط اینکه باید به بازی المان جدید اضافه بشه همین......باز اومدی به من می گی توقع داری کل بازیرو تغییر بدن :laughing: من می گم فرقی نمی کنه رزیدنت اویل 4 از کی برداشته بحث سر گرز هست می گی نه ربط داره :laughing: و حرف های بی ارزش دیگه .......

در هر صورت مطمئن باش مضمون پست هات اینقدر برای من بی ارزش هست که هیچ احتیاجی به نقل قولشون دیگه نمی بینم چون اینقدر بچه ای که حتی بعد از اشتباهت هم باز روی قضیه پا فشاری می کنی و البته قدرت درکش رو نداری به هر حال با نقل قول نکردن پست های بعدیت بی محتوا بودن و بی ارزش بودن پست هات رو ثابت می کنم :laughing: چیزی که برای همه روشنه دیگه .......

هر چی می گی خوش باش :laughing: :lol: :lol:

آخرین ویرایش:
بله PC بازهایی که شاخ‌ترین بازیهای عمرشون Max Payne و IGI بوده شاید برای سوم‌شخص روی PC له‌له بزنن که البته کسی به اینا نمیگه PC Gamer. اینا کنسول گیمرهایی هستن که با PC بازی میکنن.

من دیگه حرفی با تو ندارم چون توی پست بعدی بازم میای همون چیزایی که قبلا گفته بودی رو تکرار میکنی

اره خیلی دلم پره .....
مهم نیست :laughing:
پا فشاری بچه گانه روی اشتباهی که سر قضیه گیم اسپات کردی
زیاد حرس و جوش نزن گیم اسپات همون سایت قبلیه با همون اعتبار قبلی اینو از عکس العمل سایت ها و بچه ها میشه فهمید.
یعنی هیچ چیز جدید نداری بگی
اینم مثل همین قضیه Gow2 ـه که تمام المان ها رو داره و دیگه لزومی نداره چیزی اضافه بشه!

صحبت های بنده هم اینجوریه چون اگه نبود اینهمه شکلک خنده نمیزدی بجای صحبت های منطقی که باید بجای پست من بدی.
من تو 100 تا پست گفتم من منظورم فقط اینکه باید به بازی المان جدید اضافه بشه همین......باز اومدی به من می گی توقع داری کل بازیرو تغییر بدن
100 تا پست دادی اونوقت یک پست رو با دقت و چشم باز نخوندی تا دیگه به خودت زحمت ندی اینهمه پست بدی.
بخاطر همینه که میگم با تو صحبت کردن آب تو هاون کوبوندنه ...
البته اونایی که خواستن بفهمن،فهمیدن دیگه .
من می گم فرقی نمی کنه رزیدنت اویل 4 از کی برداشته بحث سر گرز هست می گی نه ربط داره
خب شما خودتو کشتی از بس گفتی دوربین Gow تقلید شده از Re4 ـه .. منم گفتم دلایلش ایناست.:laughing:
بازم بجای اینکه پست جواب بدی اومدی ...
در هر صورت مطمئن باش مضمون پست هات اینقدر برای من بی ارزش هست که هیچ احتیاجی به نقل قولشون دیگه نمی بینم
من پست میدم که بقیه استفاده کنن اصلا هم برام فرق نداره که پست کی باشه که نقل قول کردم و اصلا هم ارزش نداره بفهمم طرفم کیه،مدیر باشه،کاربر باشه،هیچ فرقی نداره هیچ ارزشی هم برای من نداره.
چون اینقدر بچه ای که حتی بعد از اشتباهت هم باز روی قضیه پا فشاری می کنی و البته قدرت درکش رو نداری به هر حال با نقل قول نکردن پست های بعدیت بی محتوا بودن و بی ارزش بودن پست هات رو ثابت می کنم :laughing: چیزی که برای همه روشنه دیگه .......
همچنین شما اگه جواب ندی یعنی اینکه کم آوردی و اصلا هم چیزی نیست که برم براش خوش باشم.:laughing:
خلاصه اینکه این پستت،ضعفتو توی این تاپیک نشون داد و من اگه بودم دیگه سعی میکردم ادامه ندم.

Last edited by a moderator:
بله PC بازهایی که شاخ‌ترین بازیهای عمرشون Max Payne و IGI بوده شاید برای سوم‌شخص روی PC له‌له بزنن که البته کسی به اینا نمیگه PC Gamer. اینا کنسول گیمرهایی هستن که با PC بازی میکنن.

من دیگه حرفی با تو ندارم چون توی پست بعدی بازم میای همون چیزایی که قبلا گفته بودی رو تکرار میکنی
در اینکه pc gamer فقط سراغ fps می ره هیچ شکی نیست و من هم نمی دونم این چه ربطی به موضوع بحث داره ...... بنده گفتم با توجه به اینکه عنوان سوم شخصی که یک گیم پلی خوب رو به pc بده خیلی کم هستن و هر شرکتی نمی تونه این کار رو بکنه . گرز در این زمینه یعنی یک عنوان سوم شخص برای pc شاهکار به حساب میاد و عنوان سوم شخص کمی هست که بتونه باهاش رقابت کنه و جزو شاهکار های pc محسوب می شه ....... در غیر این صورت اگه بخوای یه fps روی pc رو با هر سبکی چه تو pc و چه کنسول مقایسه کنی مشخصه که اون fps یک سر و گردن بالاتر به حساب میاد و گرز هم در مقابلش هیچی نیست ....... ولی کلا نباید سوم شخص رو با fps مقایسه کرد و مثلا بگیم چون عناوین fps متعدد روی pc هست گرز شاهکار نیست....... چون مقایسه این طوری معلومه جواب اونطوری هم می گیره ...........

من دیگه فکر کنم منظورم رو کامل بیان کردم و حالا اینکه از نظرت تکراری و.......هست رو نمی دونم .....

موفق باشی

آخرین ویرایش:
Nobunaga Oda جون حرف بهزاد خان اینکه "PC اینقدر بازی غول داره ( بازی، حرف از Fps و Tps و Rts و ... نزد) وجود داره که GeoW چیزی نیست جلوشون". حالا شما باز بگو Fps فلان Tps بهمان. راست میگه خوب:دی.

پ.ن. این "گرز" چیه؟ همون "گُرز" ـه :دی.

Nobunaga Oda جون حرف بهزاد خان اینکه "PC اینقدر بازی غول داره ( بازی، حرف از Fps و Tps و Rts و ... نزد) وجود داره که GeoW چیزی نیست جلوشون". حالا شما باز بگو Fps فلان Tps بهمان. راست میگه خوب:دی.

پ.ن. این "گرز" چیه؟ همون "گُرز" ـه :دی.
سلام

گویا شما می گی منظور ایشون کلی هست که دیگه اینطوری می شه ظلم به گرز ....... من فکر نمی کنم منظورش این باشه ولی اگه این باشه که دیگه 100 در صد رد شدست ..... یعنی به نظر شما گرز نسبت به بقیه بازی های pc حالا هر سبکی به غیر از fps چه چیزی کم داره ؟؟؟؟؟
حرف من اینه : :arrowd:

توی عناوین سوم شخص pc گرز یک شاهکاره یعنی من دارم راجع به سوم شخص صحبت می کنم و می گم توی این سبک pc بازی که اش دهن سوزی باشه نداره .... باید ببینی تعریف شما از بازی چی هست ؟؟

پ.ن: اونم می تونه باشه :biggrin1:

بهروز باشی :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من فقط میدونم اکثر بچه های اينجا دارن نظرهای خودشون رو اينجا به رخ بقيه میکشونن و نظرشون رو يجورايی نظر مطلق در باره بازی میدونن در صورتی که حقيقت چيزه ديگه ای هست که ما نمیخواهيم بنا بر فن بازی که در میاريم واقعيتو قبول کنيم.
ما نشستيم همش در باره علايق خودمون ( گيمر های ایرانی ) صحبت میکنيم در صورتی که نمیريم ببينيم کسانی که تو امريکا و ديگر کشورهای ديگه اين بازيارو انجام میدن نظراشون با ما يکی هست يا نه...به نظر من وقتی ما تو جهان از لحاظ گيم هيچی به حساب نمیياييم پس بهتره نظرهايی که میديم زياد بهش تکيه نکنيم و به عنوان يه نظر فقط واسه خودمون قابل قبول باشه نه اين که حاکم بر بازی بشيم و نظرمون رو به کل ارجعيت بديم.

گرافیک خوب بود، اما با گشاده دستیهای اپیک و بیعرضگی سازنده ها بعد از 2-3 ماه شد یک گرافیک کاملا معمولی.

این حرفت رو به انگلیسی ترجمه کن بعد بفرست واسه این سایتهای Comedy for Gamers , فکر کنم پر بازدیدترین مطلب اون سایت ها بشه!

اتفاقا Bioshock هم از بازیهائیه که بیشتر از چیزی که بود بهش پرداخته شد و امتیاز گرفت. ولی بازم نه به شدت هیلو 3

اصلا شما کل صنعت گیم رو در این یکی دو سال زیر سوال بردی , فقط یک دونه Call of Duty 4 مونده که شما بیای بگی که زیاد جالب نبود!
..............
اگر Gears OF WAR و Bioshock و Halo 3 بازی های خوبی نبودن پس چه بازی خوب بود؟!

آخرین ویرایش:
در ضمن تو خودشو ناراحت نکن اصلا. GoW‌ یه 4-5 ماهی میشه برای PC اومده و مام 2 ساعت بازی کردیم انداختیم کنار
اونوقت شما با دو ساعت بازی کردن اومدی کل gow را نقد میکنی که چی ب چیه .بازم عجب..........
اتفاقا خیلی هم برام ربط داره وقتی نمیتوی حرف خودت را با دلیل و مدرک توجیح کنی و بعدش هم میای میگی دو ساعت بازیش کردم انتظار بیشتر از این نداشته باش.

بله نباید هم شنیده باشی چون Edge سایت نیست مجله‌س. Gamecritics هم همه میدونن که Reviewهای واقعا حرفه‌ای مینویسه و اینکه شما تاحالا اسمشو نشنیدی ملاک معتبر نبودنش نیست. و همین Gamecritics هم به هیلو 7 داده و به گیرز 8. و حق هیچکدوم هم بیشتر از این نیست خصوصا هیلو 3
پس مشکل از کجاست؟! تا صد سال نوری هم بخوای همینها را تحویل مردم بدی حرفت یعنی بی محتوا . من دلیل دارم خیلی هم بزرگش را دارم حرفام را حداقل 90 درصد سایتهاو مجلات معتبر دزست واقع میدن . اونوقت شما با دوتا مجله میخوای 90 درصد این سایت را زیر پا بزاری که چی حرف خودت را ثابت کنی اینطور نیست بیا بگو حداقل نظر شخصی خودم بود خودت را خلاص کن .

در ضمن هیچ‌وقت پرفروش بودن دلیل بر بهتر بودن نبوده و نخواهد بود. بازی 25 to Life هم امتیازهاش همه 3 و 4 بودن ولی فروشی که داشت خیلی نسبت به امتیازایی که گرفته بود بالاتر بود

اهان عجب...................؟
پس ایپاد داره فروش میلیونی میکنه پس بهترین نیست و پیازه این وسط و ویندوز هم همینطور میشه بگی چی شده که این ها فروش میکنن .شاید هم بهترین هستند:)
هرچند که دقیقا میدونم میای چی تحویل میدی برام در جواب .ولی در مورد بازیها بیا اثبات کن که
چرا فروش بیشتر کرده اونم در سومین شماره . اثبات کن که همش ار روی تبلیغات بوده یا هر چیز دیگه که در نظر داری .
منتظر نظرات همین دو نفر بودیم. مثلا کوجیما نشسته 10 مین 1 مرحله از GoW رو بازی کرده و همون موقع یه خبرنگار اومده خفتش کرده که بازی چطور بود اونم حالا گفته شاهکار بود و این دیگه شده ملاک برای سنجیدن بازیها
اره مثل شما که اومدی 2 ساعت بازی را انجام دادی و میای کل بازی را میگی که چیه .
باز اون کوجیماست که با 1 مرحله بازی کردن هم میدونه ته توه بازی چیه که حداقل 10 تا مثل تو و امثال تو اعتبار داره حرفش نارحت نشی ولی حقیقته وقتی که خودت میای میگی 2 ساعت بازیش کردم !

تو خودت میفهمی چی داری میگی؟؟
شاهکار بودن یا نبودن چه ربطی به سبک داره؟ و اصلا کی در مورد سبک صحبت کرد اینجا؟
خیلی هم ربط داره تو سبک خودش میشه شاهکار کسی که فقط از سوم شخص خوشش میاد چیکار کنه این وسط ؟!!
چون بازی سوم‌شخص بدرد بخور دیگه‌ای پیدا نمیشه پس GoW میشه شاهکار؟؟
بله میشه شاهکار !
اگه توی 1 شهر فقط 4 تا ماشین ژیان و رنو5 و پیکان و پراید وجود داشته باشه توی اون شهر باید به پراید بگن شاهکار؟؟

بله به پراید باید گفت شاهکار ! خیلی راحت .
از سبک بازی برات از ماشین مثال میزنم . وقتی تو دنیای اتومبیل چند رده ماشین قرار داره شما ممکنه از یکی از رده هاش خوشت بیاد مثلا این رده ها میتونه خیابانی باشه و مسابقه ای باشه همون پیست و میتونه تشریفاتی باشه که همون میشه لیموزین .
شما اونوقت وقتی فقط از لیموزین خوشت میاد تو این لیموزین ها هم چند نوع مارک وجود داره مثلا رولز رولیس یا میباخ و بنتلی حالا تو بین اینها ها میباخ از همه بهتره پس تو رده لیموزین ها میباخ میشه شاهکار تشریفاتی . نه اینکه بیای بگی تو شهر ما همه ماشین مسابقه ای دوست دارند ! نمیرن طرف لیموزین پس لیموزین تو شهر ما نمیشه شاهکار؟!(همون میشه شهر pc بازها )
ولی شهرهایی هم پیدا میشه که فقط مثلا به ماشینهای تشریفاتی علاقه دارند .
پس هر بازی را باید با سبک خودش سنجید و بعد ببینی که شاهکار میشه یا نه .

پس اگه توی یک شهر 4 تا ماشین باشه بنام رنو پیکان و پراید و پیان که همشون از ماشین های خیابانی حساب میشه پراید بینشون میشه شاهکار ولی به شرطی(به شرطی ) بالاتر از پراید توی دنیا وجود نداشته باشه .
هرچند که از بین بازیهای سوم‌شخص هم بازیهایی مثل Mafia یا Splinter Cell: Double Agent و حتی GTA به این بازی ارجحیت دارن. PC هم اصلا پلتفرم سوم‌شخص نیست که قرار باشه بازیهای شاخ توی این سبک روش بیان

پس اگه شما میای میگی pc اصلا پلتفورم سوم شخص نیست به جای اینهمه بحث خیلی راحت بیا بگو که از ضعف pc هست که میگم gears بازی معمولی . ما هم در کل تو این تاپیک بحثمون سر کنسول بود نه pc .

همون گیم‌اسپاتی هم که بهش 9.5 داده بود آخر سال نه تنها بهترین بازی سال انتخابش نکرده حتی بهترین بازی 360 هم انتخابش نکرد و COD4 بهترین بازی 360 شد. فکر نمیکنم هیچ سایت دیگه‌ای هم GOTY انتخابش کرده باشه و با حضور COD4 حتی بهترین بازی 360 هم نبود پارسال. دیگه الان اثبات شده که Halo 3 یه بازی به شدت Overrated هست.
چون نتونسته بهترین بازی سال بشه پس حقش نبوده 9/5 بگیره ؟!!
و خیلی راحت هم اثبات شد حرف شما /:):laughing:
دیگه دنیای عالم زمان میدونن که روی کنسول بازی fps بهتری حداقل روی xbox بهتر از halo نیست . حداقل برو از کیانش که فکر کنم دوستت هست بپرس .
و از نظر گیم پلی هم که 10 تا cod4 را شما را میخوره که از نظر گیم پلی در مقابل halo3 هیچ به حساب میاد . همون cod4 شما که میگی فقط یک بار بازیش کردم و برام لذت داد و دومین بار اصلا دستم نمیره که حالا بخوام بازیش کنم .
یه بازی که چند برابر بازیهای دیگه سلاح داشته باشه مهمات داشته باشه و انواع اقسام امکانات تو بازیش باشه وسیله های نقلیه بیشمار توبازی باشه و خیلی راحت بتونی تو تمام اطراف محیط بچرخی که اینها را حتی cod4 20 درصدش را هم نداره نیای مقایسه کنی .
من نمیدونم halo3 چی کم داره که شما چنین نظری در موردش داری. لابد فکر کنم از گرافیکش خوشت نیومده :)
اگه halo3 بهترین بازی سال نشده علتش خیلی واضحه چون نواوری خاصی تو بازیش نداشت . قرار نیست هر بازی بیاد با همون نو اوری و هر ساله بهترین بازی سال بشه .
ولی cod4 کلی با نسخه قبلش فرق داشت که اینم کاملا واضحه برای همه . اما از نظر غنی بودن گیم پلی دیگه همه میدونن کدوم بازی غنی و پر محتواست .

همونطور که توضیح دادم بحث سبک اصلا مطرح نیست. بحث در مورد وجود بازیه حالا توی هرسبکی که میخواد باشه. برای کسی که با PC بازی میکنه بازیهای خیلی بهتری وجود دارن که باعث میشه کسی سمت GoW نره. حالا این بازیها میتونن RTS یا RPG یا ادونچر یا FPS باشن.
و بلکه اصلا کسی نمیخواد طرف این سبکهایی که گفتی بره و فقط سوم شخص دوست داره که نومنه دوستای من زیاده که حتی یه بار هم دستوشون کنسول نگرفتم پس میدونی gears براشون میشه همون شاهکار .

کسی روی PC در آرزوی سوم‌شخص بازی کردن نیست و برای اومدن بازی سوم‌شخص له‌له نمیزه که تا GoW اومده همه بگن وای وای چه شاهکاری اومده بریم بازی کنیم
مشکل همینجاست اینجا بحث فکر کنم تا جایی که شما وارد بحث بشین سر کنسول بود نه pc که شما خودتون فکر کنم جریان pc را وارد بحث کردی و...............
ولی اگه نسخه کنسولی را اگه بازی کنی که نمیدونم فکر نکنم دیگه این حرف را بزنی .
---------------------------

به هر حالهر کسی میتونه تو دنیای خودش خوش باشه ولی دو نوع وود داره که خودتون میدونید.

آخرین ویرایش:
آفا من نمیدونم این همه بحث و تاپبک فرسایی به چه درد می خوره!!
اون آفایونی که از GOW خوششون نمیاد خب بازی نکنن مایکروسافت که با پست سفارشی یه نسخشو نفرستاده در خونشون بگه تورو خدا بیاین بازی کنید.
ماها هم چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد این بازی اینقدر بزرگ هست که وقتی میاد یه 2-3 ماهی تو صدر جدول پر فروشها قرار بگیره مثل Metal Gear و halo و GTA و ...
مهم این بود که epic نشون داد که GOW2 داره همونطوری ساخته میشه که طرفداراش توقع دارن.
والسلام

بله، و به شما هم مربوط نمیشه که من چیکار می‌کنم
آقا تا وقتي كه يك كسايي هستن كه همه كار ميتونن بكنن ويك كم تو صنعت بازي توي ايران دست دارن معلومه كه به كسايي مثل ما ربطي نداره.:dozing:
ايشون علم غيب دارن وبا دوساعت بازي همه چيز در مورد اين بازي(بازي نكرده)فهميدن وهمه را آگاه كردن كه اين شاهكار قلوي بيش از سوي اپيك نبوده.
هر بي احترامي كه شد ما رو ببخشيد.

اگر Gears OF WAR و Bioshock و Halo 3 بازی های خوبی نبودن پس چه بازی خوب بود؟!

من نگفتم بازیهای بدی هستن. گفتم بیشتر از اون چیزی که بودن بهشون پرداخته شده و به اصطلاح همون Overrated شدن. از بین این 3 تا بازی هم هیلو 3 از همه بیشتر Overrated هست.

اصلا شما کل صنعت گیم رو در این یکی دو سال زیر سوال بردی

صنعت گیم از وقتی 360 و طرفداراش اومدن به اندازه کافی رفت زیر سوال

-----

مشکل شماها اینه که اکثرتون زیاد کاری ندارین که از بازی خوشتون اومده یا نه. فقط به این فکر هستین که فلان بازی با فلان امتیاز روی کنسول مورد علاقتون اومده و بهانه‌ای شده برای بحث کردن در مورد بهتر بودن کنسولتون.
از بین کسایی که کنسول بازی میکنن هیچوقت نمیشه کسی بیاد از Bioshock ایراد بگیره. دلیلش هم یکی همونیه که بالا گفتم و یکیم دیدگاه یه کنسول گیمر به بازیاس. کاریش هم نمیشه کرد و تا زمانی که بازیهای مختلف بیان و امتیاز بالا بگیرن اکثر کنسول گیمرها بدون توجه به اینکه بازی واقعا چی هست و اصلا ازش خوششون میاد یا نمیاد و ایرادی داره و نداره میان به‌به و چه‌چه میکنن. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد هم میتونین به تاپیک "راهی برای نجات PC Gaming" مراجعه کنین.

Gartall

با تو که اصلا حرفی ندارم. دیگه هرکی توی این یکی دو سال پستات رو توی این فروم خونده باشه میدونه چیکاره هستی و حرفات از کجات میان بیرون.

بله به پراید باید گفت شاهکار ! خیلی راحت .

پس ایپاد داره فروش میلیونی میکنه پس بهترین نیست و پیازه این وسط و ویندوز هم همینطور میشه بگی چی شده که این ها فروش میکنن .شاید هم بهترین هستند

تقصیر تو نیست. سطح فکرت در همین حده و کاریشم نمیشه کرد. من میگم همیشه پرفروش بودن دلیل بر بهترین بودن نیست و تو این اراجیف رو اومدی ردیف کردی. انتظار درک بیشتر از این هم ازت ندارم البته. جریان همون جُک ِ و امکانات موجوده :laughing:

خوش باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or