مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:

مگه مجبوری 2 ساعت ایونت بزاری؟
ربطی به کیلی ندارد، مسئله صنعت گیم بهطور کلی همین است. وقتی از Halo خبری نیست،وقتی Splinter Cell فراموش شده، وقتی Prince of Persia سالهاست غایب است، وقتی از Rocksteady چیزی نمیبینیم، وقتی BioShock خاموش است، و وقتی از استودیوهایی مثل Santa Monica و Naughty Dog خبری نیست ــ و بسیاری بازیها و استودیوهای دیگر انگار محو شدهاند ــ شما چه انتظاری داریدکه جف بتواند کاری خارقالعاده انجام دهد؟ اگر Resident Evil هم نباشد تا به مراسم پرستیژ بدهد، واقعاً جف چه خاکی باید به سرش بریزد؟
و بعد عده ای می آیند و می گویند صنعت گیم در بالاترین سطح ممکن است، پس لابد من در جهانی دیگر زندگی میکنم.
قطعا همینطور است، اما اگر همین ذات تکراری را هم فاکتور بگیریم باز نصف مراسم خالی از محتوا میماند.فکر نمیکنی یه بخشی از عدم جذابیت این برنامه ها ذات تکراریشون هست؟ اینکه هرچی جف کیلی اجرا میکنه، که یعنی عملا همه برنامه های جنرال گیم سال، یه شکل و فرمت داره و پر شده از محتوای تبلیغاتی و حضور آدم عای بیخود و بی ربط؟
پ.ن: من هنوز جف کیلی رو بابت آوردن تیموتی شالامی برای اهدا جایزه سال به بالدورز گیت، اونم وقتی تاد هاوارد اونجا حضور داشت، نبخشیدم!