-Poormaz- Loyal Member Jul 9, 2022 #1 مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران Last edited by a moderator: دیروز در 12:44 AM Reactions: ps3_360_wii, ( Layken ), AMIN-1399F و 26 کاربر دیگر
FERYGAMER کاربر سایت Aug 19, 2025 #258 مد زامبی COD رو اومدن یه بازی جدا کردن؟ این استودیو سازنده های اصلی دیسکو رو بیرون کردن . بعید میدونم از این بازی چیزی در بیاد
مد زامبی COD رو اومدن یه بازی جدا کردن؟ این استودیو سازنده های اصلی دیسکو رو بیرون کردن . بعید میدونم از این بازی چیزی در بیاد
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Aug 19, 2025 #260 قشنگ مثل گروگان گیرها باج گیری می کنن! مدام می گن ایول می خواید سم هامونو تا پایان ببینید Reactions: mdtnt
Verkha کاربر سایت Aug 19, 2025 #261 آدم دو سه ساعت صبر میکنه مراسم تموم شه بعد عین آقاها میره هر تریلری که میخوادو کلیک میکنه میبینه مگه من مسخره اینام لایو ببینم وسطش هر شر و وری میخوان بکنن تو پاچه م والا Reactions: jdepp
آدم دو سه ساعت صبر میکنه مراسم تموم شه بعد عین آقاها میره هر تریلری که میخوادو کلیک میکنه میبینه مگه من مسخره اینام لایو ببینم وسطش هر شر و وری میخوان بکنن تو پاچه م والا
DoReMi کاربر سایت Aug 19, 2025 #263 همینا رو جمع کنید تو خورجین فعلا ۱. Lords of fallen 2 ۲. بازی جدید سازنده ی disco elysium ۳. روگ لایک death by scrolling که فوق العاده میزد ۴. Silksong
همینا رو جمع کنید تو خورجین فعلا ۱. Lords of fallen 2 ۲. بازی جدید سازنده ی disco elysium ۳. روگ لایک death by scrolling که فوق العاده میزد ۴. Silksong
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Aug 19, 2025 #264 صنعت چی بود، تبدیل به چی شد! Reactions: soheil_63, ultimate team 2 and H^D^
M M6631 کاربر سایت Aug 19, 2025 #265 یه مراسم آشغال دیگه مثل بقیه مراسم های سالهای اخیر Reactions: jdepp
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Aug 19, 2025 #266 سایلنت هیل فکر نمی کنم چیز اضافه ای برای ارائه گیم پلی داشته باشه و چکیده ش همینه و راضیم ازشون. دیدن بقیه نمایش هاش اسپویله Reactions: SoRoS
سایلنت هیل فکر نمی کنم چیز اضافه ای برای ارائه گیم پلی داشته باشه و چکیده ش همینه و راضیم ازشون. دیدن بقیه نمایش هاش اسپویله
♥aditore♥ کاربر سایت Aug 19, 2025 #270 آبسیدین چیکار میکنه انصافا companion ها یکی از یکی کرینج تر Reactions: TwistedFate and FERYGAMER