نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

-Poormaz-

Loyal Member
HQCDZn7WwAA66GW.jpg

مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران

Last edited by a moderator:
تیم Hoyoverse چند نفرن که این همه بازی رو یا دارن ساپورت میکنن یا دارن جدید میسازن؟
این Nodusfall خیلی تریلرش خوب بود! با اون ابعاد و عظمتی که دارن بازیو میسازن محصول نهایی باید چیز گولاخی باشه. اینا چجوری این همه پروژه رو با هم هندل میکنن! :D

تیم Hoyoverse چند نفرن که این همه بازی رو یا دارن ساپورت میکنن یا دارن جدید میسازن؟
این Nodusfall خیلی تریلرش خوب بود! با اون ابعاد و عظمتی که دارن بازیو میسازن محصول نهایی باید چیز گولاخی باشه. اینا چجوری این همه پروژه رو با هم هندل میکنن! :D

داره جدی برای منم سوال میشه
اینا هنوز دارن Honkai Impact 3rd رو ساپورت می کنن. اصن عجیبه!
من که کلا یکی از بازی هاشون رو دارم میرم، سطح ساپورت و نظم انتشار آپدیت هاش واقعا درجه یک ـه (البته جدا از کیفیت کلی کار، نقد به بازی هاشون وارده، دارم از صرف بحث GaaS بودن شون میگم)
بعد الان 4 تا بازی در حال ساپورت همین "الان" دارن
دو تا بازی GaaS دیگه هم که قراره بیرون بدن
این NodusFall هم نفهمیدم GaaS ـه یا بازی پریمیوم ـه (حدسم اینه پریمیوم باشه) که با این میشه سه تا بازی

کمپانی های دیگه زیر ساپورت دو تا بازی GaaS میزائن
من نمیدونم اینا چجوری عمل می کنن

من که کلا یکی از بازی هاشون رو دارم میرم، سطح ساپورت و نظم انتشار آپدیت هاش واقعا درجه یک ـه (البته جدا از کیفیت کلی کار، نقد به بازی هاشون وارده، دارم از صرف بحث GaaS بودن شون میگم)
این NodusFall هم نفهمیدم GaaS ـه یا بازی پریمیوم ـه (حدسم اینه پریمیوم باشه) که با این میشه سه تا بازی

گویا آخرین آمار تیم گنشین 2021 هفتصد نفر بوده:-"

و آخرین آپدیت کل تیم هویو 5000 نفرن:-"
تازه غیر اون 2تا gaas دیگه و این Nodus Fall یه بازی دیگه هم پارسال معرفی کردن، ترکیبی از کنترل و GTA و اینا بود :-" (اینو ولش کنند بهتره، بعید میدونم موفق بشه، نمایشش که خوب نبود، اونم در مقابل بازی هایی که تو این استایل دارن میان)

در مورد بازی جدیده، به نظرم گاچا نیست... ولی احتمال خیلی زیاد GAAS باشه...
در کمترین حالت به نظرم پریمیوم استایل آپدیت های مانستر هانتر باشه
خیلییییییی بعید میدونم تیمی که فرمول GAAS سازی رو انقدر خوب بلده، بی خیال این قضیه بشه و با 70~80 دلار پروژه رو ببنده و تمومش کنه:دی
گرچه آرزومه GAAS نباشه یا حداقل همین استایل MH باشه، که بعد یه مدت برم سمتش (و سینگل پلیرم بشه تا یه حدی لذت برد ازش:-" )

فعلا با احتیاط منتظر اطلاعات بیشتریم:-"

اینا تو سال 2022 و زمان کرونا به خاطر قرنطینه های اجباری مجبور شدن با 3 هفته تاخیر آپدیت گنشین رو منتشر کنن، بعدش اومدن تو 3 تا پچ بعدی 1 هفته کم کردن تا روند انتشار آپدیت ها به حالت اصلی برگرده!
با همچین موجوداتی طرفیم! :D

میزان فن سرویس cd projekt بعد از لانچ ضعیف سایبرپانک شگفت انگیز بوده...
cdpr قبلا هم همین بود نسخه enhanced ویچر 2 و 1 رایگان بود برای دارندگانش. تمام بازیاش نسخه gog داشتن که کوچکترین قفلی نداره و تو اوج محبوبیتش بازیاش drm-free بودن.
و اگه بعد فاجعه سایبرپانک،نشستن و ساختنش دوباره، بخاطر همین تعهده و گر نه کلی بازی هستن که ساختن و هنوز با سخت افزارهای روز، نمیتونی از بازی 15-20 سال قبل 60 فریم بگیری

بلی من کلا قانعم :D
برای من چندتا بازی خیلی جذاب داشت.
سطح انتظارم خیلی بالا نبود.
قناعت زیادی خوب نیست. دو ساعت ایونت تهش بدون سورژرایز خاصی، نمره قبولی نمیگیره. خیلی قناعتم خوب نیس.
قناعت زیادی باعث میشه این ایونتهای آبدوغ خیاری جف کیلی هی زیاد و زیادتر بشه.
چکیده سامر و گیمزکام و tga شاید بشه یه ایونت قابل قبول 1.5 ساعته

• Like
Reactions: Natural Killer
میزان فن سرویس cd projekt بعد از لانچ ضعیف سایبرپانک شگفت انگیز بوده...
بازی ساز هایی مثل Capcom و Cdprojekt Red باعث شدن کلاه از سر برداریم به افتخارشون٬ عملکرد عالی داشتن و نشون دادن به گیمر احترام میزارن

این هزارویک شب چه بازی ضعیفیه.
این به کنار که کسی که داره بازی میکنه طبق معمول اینکاره نیست ولی چه طراحی باسفایتهای خنده داری داره.
مشخصه سطح استودیو اوضاع خوبی نداره.
از هزارویک شب هم یه جن گرفتن ، یه قالیچه پرنده و همین موارد کلیشه ای.

این به کنار که کسی که داره بازی میکنه طبق معمول اینکاره نیست ولی چه طراحی باسفایتهای خنده داری داره.

برخلاف اسمش مشخصه اصلا میزان نیست.

قبلا هم گفتم TGA هر سال باید جایزه بهترین لایو سرویس رو به اینا بده
جدا از حجم و نظم محتوا بازی هاشون خیلی خیلی پولیش شده و بی نقصه. سرورا همیشه آنلاین و تر و تمیز، باگ ها هم معمولا در حد interaction های پیچیده و عجیب.
تو این چند سال من تنها مورد بدی که تا حالا ازشون دیدم همین تازگی بوده که واسه ZZZ (که معمولا محیط هاش کوچیکه) یه گیم مود Extraction دادن که فقط گاهگداری فریم دراپ داره
ادیت: در واقع سه تا بازی در دست ساخت دارن، یه بازی اکشن جهان باز دیگه هم دارن به اسم Varsapura که یهو نیم ساعت گیم پلی ازش انداختن وسط بعد دیگه چیزی نگفتن

آخرین ویرایش:
اینا تو سال 2022 و زمان کرونا به خاطر قرنطینه های اجباری مجبور شدن با 3 هفته تاخیر آپدیت گنشین رو منتشر کنن، بعدش اومدن تو 3 تا پچ بعدی 1 هفته کم کردن تا روند انتشار آپدیت ها به حالت اصلی برگرده!
با همچین موجوداتی طرفیم! :D
دوران Eternal Ayaka رو میگی؟ یادش بخیر :D

b361c344a16596590b6aafffdc7934f1_4604172103987426108.jpg

تاباتا هم چند ساله رو پروژه ای با الهام از همین هزار و یک شب کار می کرد
فاندراشونم یه شرکت AI بود که رو بلاک چین این چیزا کار می کردن... در نهایت هیچی از این پروژه مشخص نشد،و آخرین خبر این بود که سرمایه گزار، پروژه رو به حالت تعلیق در آورده... و در خواست بازبینی کلی رو پروژه داشته از استدیو که تهش باز تصمیم استدیو هم مشخص نشد چی بود و چه شد!!!!!!
1000027490.jpg

1000027496.jpg

1000027502.jpg

1000027493.jpg

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or