مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:
تیم Hoyoverse چند نفرن که این همه بازی رو یا دارن ساپورت میکنن یا دارن جدید میسازن؟
این Nodusfall خیلی تریلرش خوب بود! با اون ابعاد و عظمتی که دارن بازیو میسازن محصول نهایی باید چیز گولاخی باشه. اینا چجوری این همه پروژه رو با هم هندل میکنن!![]()
گویا آخرین آمار تیم گنشین 2021 هفتصد نفر بودهداره جدی برای منم سوال میشه
اینا هنوز دارن Honkai Impact 3rd رو ساپورت می کنن. اصن عجیبه!
من که کلا یکی از بازی هاشون رو دارم میرم، سطح ساپورت و نظم انتشار آپدیت هاش واقعا درجه یک ـه (البته جدا از کیفیت کلی کار، نقد به بازی هاشون وارده، دارم از صرف بحث GaaS بودن شون میگم)
بعد الان 4 تا بازی در حال ساپورت همین "الان" دارن
دو تا بازی GaaS دیگه هم که قراره بیرون بدن
این NodusFall هم نفهمیدم GaaS ـه یا بازی پریمیوم ـه (حدسم اینه پریمیوم باشه) که با این میشه سه تا بازی
کمپانی های دیگه زیر ساپورت دو تا بازی GaaS میزائن
من نمیدونم اینا چجوری عمل می کنن

(اینو ولش کنند بهتره، بعید میدونم موفق بشه، نمایشش که خوب نبود، اونم در مقابل بازی هایی که تو این استایل دارن میان)
) 
اینا تو سال 2022 و زمان کرونا به خاطر قرنطینه های اجباری مجبور شدن با 3 هفته تاخیر آپدیت گنشین رو منتشر کنن، بعدش اومدن تو 3 تا پچ بعدی 1 هفته کم کردن تا روند انتشار آپدیت ها به حالت اصلی برگرده!داره جدی برای منم سوال میشه
من که کلا یکی از بازی هاشون رو دارم میرم، سطح ساپورت و نظم انتشار آپدیت هاش واقعا درجه یک ـه (البته جدا از کیفیت کلی کار، نقد به بازی هاشون وارده، دارم از صرف بحث GaaS بودن شون میگم)
این NodusFall هم نفهمیدم GaaS ـه یا بازی پریمیوم ـه (حدسم اینه پریمیوم باشه) که با این میشه سه تا بازی
cdpr قبلا هم همین بود نسخه enhanced ویچر 2 و 1 رایگان بود برای دارندگانش. تمام بازیاش نسخه gog داشتن که کوچکترین قفلی نداره و تو اوج محبوبیتش بازیاش drm-free بودن.میزان فن سرویس cd projekt بعد از لانچ ضعیف سایبرپانک شگفت انگیز بوده...
قناعت زیادی خوب نیست. دو ساعت ایونت تهش بدون سورژرایز خاصی، نمره قبولی نمیگیره. خیلی قناعتم خوب نیس.بلی من کلا قانعم
برای من چندتا بازی خیلی جذاب داشت.
سطح انتظارم خیلی بالا نبود.
بازی ساز هایی مثل Capcom و Cdprojekt Red باعث شدن کلاه از سر برداریم به افتخارشون٬ عملکرد عالی داشتن و نشون دادن به گیمر احترام میزارنمیزان فن سرویس cd projekt بعد از لانچ ضعیف سایبرپانک شگفت انگیز بوده...
برخلاف اسمش مشخصه اصلا میزان نیست.این هزارویک شب چه بازی ضعیفیه.
این به کنار که کسی که داره بازی میکنه طبق معمول اینکاره نیست ولی چه طراحی باسفایتهای خنده داری داره.
مشخصه سطح استودیو اوضاع خوبی نداره.
از هزارویک شب هم یه جن گرفتن ، یه قالیچه پرنده و همین موارد کلیشه ای.
قبلا هم گفتم TGA هر سال باید جایزه بهترین لایو سرویس رو به اینا بدهداره جدی برای منم سوال میشه
تاباتا هم چند ساله رو پروژه ای با الهام از همین هزار و یک شب کار می کرداین هزارویک شب چه بازی ضعیفیه.
این به کنار که کسی که داره بازی میکنه طبق معمول اینکاره نیست ولی چه طراحی باسفایتهای خنده داری داره.
مشخصه سطح استودیو اوضاع خوبی نداره.
از هزارویک شب هم یه جن گرفتن ، یه قالیچه پرنده و همین موارد کلیشه ای.