مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران
Last edited by a moderator:
ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتنربطی به کیلی ندارد، مسئله صنعت گیم بهطور کلی همین است. وقتی از Halo خبری نیست،وقتی Splinter Cell فراموش شده، وقتی Prince of Persia سالهاست غایب است، وقتی از Rocksteady چیزی نمیبینیم، وقتی BioShock خاموش است، و وقتی از استودیوهایی مثل Santa Monica و Naughty Dog خبری نیست ــ و بسیاری بازیها و استودیوهای دیگر انگار محو شدهاند ــ شما چه انتظاری داریدکه جف بتواند کاری خارقالعاده انجام دهد؟ اگر Resident Evil هم نباشد تا به مراسم پرستیژ بدهد، واقعاً جف چه خاکی باید به سرش بریزد؟
و بعد عده ای می آیند و می گویند صنعت گیم در بالاترین سطح ممکن است، پس لابد من در جهانی دیگر زندگی میکنم.
صنعت گیم با وجود بازیسازان مستقل از کمبود ایده رنج نمیبرد،مشکل اینجاست که این صنعت شبیه مزرعهای شده که دیر به دیر محصول میدهد. سرمایهگذاری روی یک آیپی حالا چند برابر گذشته هزینهبر است و ریسکپذیری عملا به تاریخ پیوسته. هر استودیویی اگر بازی بسازد و نفروشد، حکم مرگ خود را امضا کرده است. چنین وضعیتی مترادف با نبود رویکرد تازه در راستای ارتقای صنعت بازی نیست،بلکه در واقع بنبست ایدهلوژیک بازیسازی است. یعنی فراتر از ساختار هدفمند، خود ساختار دچار انسجامی فرسایشی شده است.ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتن
صدای جدیدی نیست ایده ای نیست ربطی به این یا اون آی پی و استودیو نداره
الان یکی میاد میگه KCD2 تاریخ آر پی جی رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده لطفا بیا بگو راحت باش حتما از الان GOT 1.3 رو هم سوپر دیلاکس ادیشن پیش خرید کردی و فک میکنی هیچوقت همه چی اینقدر خفن نبوده
قشنگ شبیه بازی های f2p شده برای مقایسه تریلر battle for azoreth که چندین سال پیش اومده رو با این مقایسه کنه آدم خودش می گیره قشنگ داره می ر سه به یه بازی گیم پسینمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی افتصاح ترین جای مراسم نمایش CGI اکسپنشن جدید World of Warcraft بود . به چه فضاحتی افتاده بلیزارد .
من نمیدونم این نظر سنجیا چه تاثیری داره،مدتی اکثرا رای میدن که مزخرف بود باز دفعه بعد همونجوری برگزار میکننهنوز 15 ساعت دیگه باقی مونده
View attachment 389485

والامن نمیدونم این نظر سنجیا چه تاثیری داره،مدتی اکثرا رای میدن که مزخرف بود باز دفعه بعد همونجوری برگزار میکنن![]()
قطعا همینطور است، اما اگر همین ذات تکراری را هم فاکتور بگیریم باز نصف مراسم خالی از محتوا میماند.
خب، بازیهایی که عمو جف باید نشان بدهد کجاست؟
یکی بیاید به من بگوید این بازیها دقیقاً در کدام گوری هستند؟
کاش از طرف همه یه چک بهش میزدی