نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

-Poormaz-

Loyal Member
HQCDZn7WwAA66GW.jpg

مراسم افتتاحیه گیمزکام امسال سه شنبه 25 اگوست ساعت 21:30 به وقت ایران

Last edited by a moderator:
ربطی به کیلی ندارد، مسئله صنعت گیم به‌طور کلی همین است. وقتی از Halo خبری نیست،وقتی Splinter Cell فراموش شده، وقتی Prince of Persia سال‌هاست غایب است، وقتی از Rocksteady چیزی نمی‌بینیم، وقتی BioShock خاموش است، و وقتی از استودیوهایی مثل Santa Monica و Naughty Dog خبری نیست ــ و بسیاری بازی‌ها و استودیوهای دیگر انگار محو شده‌اند ــ شما چه انتظاری داریدکه جف بتواند کاری خارق‌العاده انجام دهد؟ اگر Resident Evil هم نباشد تا به مراسم پرستیژ بدهد، واقعاً جف چه خاکی باید به سرش بریزد؟
و بعد عده ای می آیند و می گویند صنعت گیم در بالاترین سطح ممکن است، پس لابد من در جهانی دیگر زندگی می‌کنم.
ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتن
صدای جدیدی نیست ایده ای نیست ربطی به این یا اون آی پی و استودیو نداره

الان یکی میاد میگه KCD2 تاریخ آر پی جی رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده لطفا بیا بگو راحت باش حتما از الان GOT 1.3 رو هم سوپر دیلاکس ادیشن پیش خرید کردی و فک میکنی هیچوقت همه چی اینقدر خفن نبوده

ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتن
صدای جدیدی نیست ایده ای نیست ربطی به این یا اون آی پی و استودیو نداره

الان یکی میاد میگه KCD2 تاریخ آر پی جی رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده لطفا بیا بگو راحت باش حتما از الان GOT 1.3 رو هم سوپر دیلاکس ادیشن پیش خرید کردی و فک میکنی هیچوقت همه چی اینقدر خفن نبوده
صنعت گیم با وجود بازی‌سازان مستقل از کمبود ایده رنج نمی‌برد،مشکل اینجاست که این صنعت شبیه مزرعه‌ای شده که دیر به دیر محصول می‌دهد. سرمایه‌گذاری روی یک آی‌پی حالا چند برابر گذشته هزینه‌بر است و ریسک‌پذیری عملا به تاریخ پیوسته. هر استودیویی اگر بازی بسازد و نفروشد، حکم مرگ خود را امضا کرده است. چنین وضعیتی مترادف با نبود رویکرد تازه در راستای ارتقای صنعت بازی نیست،بلکه در واقع بن‌بست ایده‌لوژیک بازی‌سازی است. یعنی فراتر از ساختار هدفمند، خود ساختار دچار انسجامی فرسایشی شده است.

• Like
Reactions: dark souls
البته اگه درست یادم باشه E3 هم اواخرش فقیر بودا!
ینی اکثر خاطراتی که ازش داریم مال اوایل نسل قبل و مخصوصا نسل 7 ـه که شاهکار بودن اما هرچی به اواخرش نزدیک شد افت کرد.

که خب اگه نگاه کنیم قوی بودنش هم صرفا بخاطر نحوه نمایشش نبود بلکه تعداد بازیای خفن بیشتر بود! نسل 7 بعضی از سالا تو یک سالش اندازه کل نسل 8 بازی سطح بالا داشت طبیعتا نمایشاش هم پربار تر بوده دیگه.
الانم که تعداد بازیای خفن کمتر شده (بخاطر تایم و هزینه ساخت بالا) طبیعتا نمیشه انتظار نمایش تو سطح نسل 7 داشت.

نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی افتصاح ترین جای مراسم نمایش CGI اکسپنشن جدید World of Warcraft بود . به چه فضاحتی افتاده بلیزارد .
قشنگ شبیه بازی های f2p شده برای مقایسه تریلر battle for azoreth که چندین سال پیش اومده رو با این مقایسه کنه آدم خودش می گیره قشنگ داره می ر سه به یه بازی گیم پسی

من بابت اونیمشا نگرانم حقیقت پرفرومنس بازی بعد هر نمایش داره داغون تر می شه امیدوارم به فکری بکنند انیمشین ها بشدت خشک بود فریم هم خیلی پایین بود

قطعا همین‌طور است، اما اگر همین ذات تکراری را هم فاکتور بگیریم باز نصف مراسم خالی از محتوا می‌ماند.
خب، بازی‌هایی که عمو جف باید نشان بدهد کجاست؟
یکی بیاید به من بگوید این بازی‌ها دقیقاً در کدام گوری هستند؟

اینکه ما همیشه منتظر نمایش یه سری بازی خاص هستیم و چون حضور ندارن میخوره تو ذوقمون که درسته. و بخشی از سرخوردگی همه بخاطر ندیدن بازی های مورد علاقه شونه. مثلا من سر هر نمایش امید دارم یه چیزی از فرست پارتی های سونی، از GeoW جدید، از Fable ببینم، یا Mass Effect تازه، بایوشاک، KH4 و کلی عنوان دیگه و چون هیچ کدوم هیچ وقت نیستن طبیعیه که حالم گرفته بشه. این بخش درست. اما نبودن این بازی ها دلیل بر کیفیت پایین نمایش ها نمیتونه باشه.

مثلا همین شوکیس دیشب، محتوا اصلیش یک ساعته، و یک ساعت دوم پر شده با صحبت های بیهوده یا معرفی های طولانی از سریال فال اوت مثلا که مسلما دلیل حضورشون قراردادهای تبلیغاتی و پول های هنگفتی هست که گرفته شده. اما مثلا قدیم که E3 بود و سونی و مایکروسافت نمایش های کل کل گونه داشتن هیچ وقت از این مزخرفات نمیدیدم، چون دنبال درآمد زایی این شکلی نبودن و هدف چیز دیگه ای بود.

مساله بعد که باز تحت تاثیر همین مساله اقتصادی و درآمدزایی بوجود امده حضور همه نوع بازیه. من تقریبا از وقتی رسانه های گیم ایرانی، حالا چه مجلات و چه اینترنتی های کمی که وجود داشت امدن و شرایطش محیا شد کنفرانس های مربوط به گیم رو دنبال کردم. از همون ابتدا یه قاعده ای در خصوص نمایش ها وجود داشت، که شوکیس جای معرفی های بزرگ، هیجان انگیز و خفنه، نه بازی های کوچیک و کم اهمیت. مثلا تو E3 ها ما بازی های خفن رو تو کنفرانس ها میدیدم و بازی های دیگه در طول مدت برگزاری نمایشگاه به تدریج و از طریق دراپ شدن تریلر معرفی میشدن. این رویه الان از بین رفته. ما بازی هایی رو میبینیم تو نمایش که واقعا آشغالن و دیدنشون برای عموم جذابیتی نداره. یعنی شاید یه روز خودت بتونی بری تو یوتوب نگاشون کنی و بدتم نیاد، اما دیدنشون در حین یه نمایش بزرگ جز وقت تلف کردن نیست. اما باز حضور دارن همشون چون باید دو ساعت نمایش پر بشه و اکثر این بازی ها هم با پرداخت پول امدن بالا.

نتیجه اینکه کنفرانس و شوکیس های الان مزخرف شدن، چون هدف از برگزاری اونها تغییر کرده. یه زمان محلی بودن برای قدرت نمایی کنسول ها و کل کل بین کمپانی های بزرگ، و هرکی سعی داشت با بازی های خفن تر و ایده های بهتر بیاد جلو تا این رقابت رو ببره و بیشتر سر زبون ها بیفته، اما الان شده محلی برای مارکت و درآمد زایی. جف کیلی همه چیز رو تبدیل کرده به اعداد و ارقام. مهم راه انداختن یه شوکیس خیلی خفن که گیمرها میپسندن نیست، هدف یه نمایش طولانی دو ساعته است که فرصت بیشتری برای نمایش بازی های بیشتر و در نتیجه درآمد زایی زیاد داره. برای جف کیلی و این نمایش ها حضور بازی های مزخرف مهم نیست، چون پول میدن. و تنها هم و غمش اینه که بزور چندتا ناشر بزرگ رو راضی کنه یه چیزی بهش برسونن تا چندتا اسم بزرگ هم تو نمایشش داشته باشه. مثلا نمایش RE9 به وضوح یه تریلر هدفمند مارکتینگی نبود، صرفا یه تیکه از بازی رو سر هم کردن دادن دستش تا حضور داشته باشه وگرنه هیچ بخشی از کمپین تبلیغاتی رو هندل نمیکرد. نه مثلا معرفی شخصیت ها و نشون دادنشون (که همه منتظر این بخش هستن) یا دادن اطلاعات هدفمند از داستان و گیم پلی و ... تریلر یوتی هیچ چیز جدیدی نداشت و یه تدیون تازه از فوتیج های تریلرهای قبلی + شاید دو صحنه جدید بود.

این شوکیس به راحتی میتونست وجود نداشته باشه و به جایی هم بر نخوره. یا در بهترین حالت یه برنامه کوتاه سوپ گونه نیم ساعته باشه.

به نظر من مشکل اصلی، اینکه در این فروم نامیدی از مراسمات رخ میده به خاطر نبود خلاقیت و تکراری شدن ویدیو گیم نیست مشکل اصلی فرمت برگزاری مراسمات جف کیلی است. مراسم های جف کیلی همیشه ۲ ساعته است. کاری می‌کنه که طولانی باشند. پر از صحبت سازندگان برای توضیح هست‌. همین سیلک سانگ قرار هست تو یوتیوب خودشون کاملاً معرفی بشه گیم پلی. به خاطر هزینه‌های است که جف کیلی می‌گیره، همه سعی می‌کنند نهایت استفاده رو ببرند.

همین معرفی مید نایت از واو. بنده خدا سعی می‌کرد هایپ کنه، کسی براش مهم نبود. تو بلیز کان رونمایی می‌شد سالن رو میذاشتن رو سرشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or