hustler کاربر سایت Aug 14, 2008 #121 سلام بچه ها آی دیاتون بعضیاش سخته اگه زحمت نمیشه همه منو اد کنید چون فکر کنم آی دیم از همه روون تره mamareza منم تا جایی که تونستم ادتون میکنم
سلام بچه ها آی دیاتون بعضیاش سخته اگه زحمت نمیشه همه منو اد کنید چون فکر کنم آی دیم از همه روون تره mamareza منم تا جایی که تونستم ادتون میکنم
Dragon کاربر سایت Aug 16, 2008 #123 با سلام.......... دوستان عزیز ما هم به جمع ملحق شدیم..... اگر بروبچ حال کردند ...من رو هم اد کنند:biggrin1::biggrin1: این هم گیمر تگ من(که اسم واقعی و فامیلیم هست:biggrin1: ) Aria Ghahremani Mer30:smile:
با سلام.......... دوستان عزیز ما هم به جمع ملحق شدیم..... اگر بروبچ حال کردند ...من رو هم اد کنند:biggrin1::biggrin1: این هم گیمر تگ من(که اسم واقعی و فامیلیم هست:biggrin1: ) Aria Ghahremani Mer30:smile:
Ham3d کاربر سایت Aug 16, 2008 #125 دوستان این گیمرتگ من هست ولی چون دستگاهمو تازه خریدم و اچیومنتام کمه تو لیست سایت نذاشتم دیدم تابلوه!:biggrin1:ب.ادید! ---> Ham3dJ
دوستان این گیمرتگ من هست ولی چون دستگاهمو تازه خریدم و اچیومنتام کمه تو لیست سایت نذاشتم دیدم تابلوه!:biggrin1:ب.ادید! ---> Ham3dJ
ps3(payam)360 کاربر سایت Aug 16, 2008 #126 سلام منم PAYAMX360 هستم فقط کال اف دیوتی میزنم فقط باید یه چند تای رو از لیستم پاک کنم از اون قدیمیها چون 100 تا FRENDAM پر شده. موفق باشید
سلام منم PAYAMX360 هستم فقط کال اف دیوتی میزنم فقط باید یه چند تای رو از لیستم پاک کنم از اون قدیمیها چون 100 تا FRENDAM پر شده. موفق باشید
hustler کاربر سایت Aug 31, 2008 #130 سلام دوستایی که تو لایو میاید آیا با مشکل دیس کانکت شدنه مکرر مواجه میشید؟ نمیدونم مشکل از کجاست ولی من بعد از 5 یا 6 دقیقه دیس کانکت میشم
سلام دوستایی که تو لایو میاید آیا با مشکل دیس کانکت شدنه مکرر مواجه میشید؟ نمیدونم مشکل از کجاست ولی من بعد از 5 یا 6 دقیقه دیس کانکت میشم
manouch کاربر سایت Sep 18, 2008 #132 منم بازی ! :biggrin1: StaidGrub تاحالا فقط BattleField : BC رو تونستم خوب بازی کنم !
amir_360 کاربر سایت Sep 19, 2008 #133 سلام این هم گیمر تگ من»»»» : Amir Rocker بعد از امیر یه فاصله داره من همه چی میزنم به خصوص cod و fifa08 وeuro2008
سلام این هم گیمر تگ من»»»» : Amir Rocker بعد از امیر یه فاصله داره من همه چی میزنم به خصوص cod و fifa08 وeuro2008
eric666_godofgame کاربر سایت Sep 20, 2008 #134 خوب منو هم که همه میشناسید عرفان هستم آماده ی کل کل در cod و viva pinata : TIP xXI RAMBO IXx
E eamir کاربر سایت Sep 20, 2008 #135 نوشته شده توسط eric666_godofgame: خوب منو هم که همه میشناسید عرفان هستم آماده ی کل کل در cod و viva pinata : TIP xXI RAMBO IXx بیشتر... عرفان تو دیگه چرا خودت را معرفی می کنی.هر کسی که بخواد لایو بازی کنه باید از شما رخصت بگیره:biggrin1:
نوشته شده توسط eric666_godofgame: خوب منو هم که همه میشناسید عرفان هستم آماده ی کل کل در cod و viva pinata : TIP xXI RAMBO IXx بیشتر... عرفان تو دیگه چرا خودت را معرفی می کنی.هر کسی که بخواد لایو بازی کنه باید از شما رخصت بگیره:biggrin1: