Gamertag های شما در XBox Live

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان بسيار عزيز.
اینم گيمر تگ بنده که به تازگی به کمک فريدون عزيز تونستم به لايو وصل بشم و... :دی
لطفا بنده رو هم اد فرماييد : McAfeex

يادش بخير چقدر با اين نيكنام دعوام ميشد!:biggrin1:

سلام رامین سلام امیر بروووووووووووووووووووووووو اقا دیدین منو نمیشناسن اقای macafexxچند سال با من اشنا هستی :biggrin1: فردا میای لایو یک بلایی سرت میارم میبینی حالا از مدیرا خواهش میکنم نیان منو بن کنن چون من از زندگی بن شدم بروووووووووووووووووووووووووو:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: رامین من کی با تو دعوام شده دروغگو من دنبال سبزعلی هستم برووووووووووووووووووووووووو I LOVE YOU BAZI CENTER I LANE YOU DOSTAN

سلام رامین سلام امیر بروووووووووووووووووووووووو اقا دیدین منو نمیشناسن اقای macafexxچند سال با من اشنا هستی :biggrin1: فردا میای لایو یک بلایی سرت میارم میبینی حالا از مدیرا خواهش میکنم نیان منو بن کنن چون من از زندگی بن شدم بروووووووووووووووووووووووووو:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: رامین من کی با تو دعوام شده دروغگو من دنبال سبزعلی هستم برووووووووووووووووووووووووو I LOVE YOU BAZI CENTER I LANE YOU DOSTAN
:laughing::laughing:
جو زده شدي ها!:biggrin1:
واسه چي بن كنن مگه جرم كردي!بابا من گولدم 3-4 روزه تموم شده و درس و زندگي دارم حالا هفته ديگه ميرم گولد ميگيرم بعد با هم ميريم مخ سبز علي رو ميزنيم!:biggrin1:
يادته اون دفعه دعوامون شد بعد تو فحش ميدادي بعد من در اخر هم با هم اشتي كرديم!:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or