King Mahdi کاربر سایت Oct 15, 2008 #151 سلام گيمر تگ»>>>> Mahdi Gamer هر کس دوست داشت من رو آد کنه cd4 va bad company
MohammadQ کاربر سایت Oct 15, 2008 #152 نوشته شده توسط sawmanual: آقا gamer tag چیه ؟ چه جوری میشه ساخت به چه درد می خوره چه جوری می تونم pes live بازی کنم بیشتر... گیمر تگ اون id شماست که با اون id به XBL وصل میشید... ساختنش هم که کاری نداره باید با 360 به اینترنت وصل شی و بعد ثبت نام کنی برای بازی انلاین هم باید به XBL وصل شی...
نوشته شده توسط sawmanual: آقا gamer tag چیه ؟ چه جوری میشه ساخت به چه درد می خوره چه جوری می تونم pes live بازی کنم بیشتر... گیمر تگ اون id شماست که با اون id به XBL وصل میشید... ساختنش هم که کاری نداره باید با 360 به اینترنت وصل شی و بعد ثبت نام کنی برای بازی انلاین هم باید به XBL وصل شی...
kiya کاربر سایت Nov 6, 2008 #157 گیمر تگ جدیدم: KIA NUNU فقط GTA IV و COD4 بازی میکنم:cheesygri (در ایندهCOD5 )
sargardoon99 کاربر سایت Nov 9, 2008 #160 اين هم گيمر تگ ما البته ما جديد التاسيس هستيم (ناشي) sargardoon
The Kop کاربر سایت Nov 9, 2008 #161 دوستان من هم که می شناسند.پای ثابت GOW2 COD5 می تونید ادد کنید تا کمکتون کنم
King Mahdi کاربر سایت Nov 9, 2008 #162 گيمر تگ»>>>> Mahdi Gamer هر کس دوست داشت من رو آد کنه cd4 va bad company بیشتر... سلام با عرض پوزش اين گيمر تگ قبلي من بود الان يکي جديد دارم گيمر تگ جديدم>>>>>>>> King Mahdi
گيمر تگ»>>>> Mahdi Gamer هر کس دوست داشت من رو آد کنه cd4 va bad company بیشتر... سلام با عرض پوزش اين گيمر تگ قبلي من بود الان يکي جديد دارم گيمر تگ جديدم>>>>>>>> King Mahdi