Gamertag های شما در XBox Live

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اول رجوع می کنم به یک پست قدیمی ( و صد البته بی مزه :biggrin1: ) که مربطو میشه به تقریبا 8 ماه پیش :

و بـــــــــلـــــــــــه ، این بازیکن قدیمی هم بالاخره از زمین XBox LIVE بن میشه!
شاهد گزارشی مستقیم از XBox LIVE هستیم! تا بدین جای کار داور مسابقه بیشتر بازیکنان تیم ایران رو به همراه تعداد زیادی از تماشاگران ، از زمین مسابقه بن کرده! تنها جفت بازیکنان نوک حمله این تیم باقی موندن و هنوز بن نشدن! باز هم جای شکرش باقیــــه.

( :biggrin1: )

=====

خوب بینندگان عزیز بنا به آخرین گزارشات که بدست ما رسیده بازیکن شماره 17 با گیمر تگ Leopard Killa نیز بدلیل استفاده از بازی های کپی و دوپینگ ، توسط داور مسابقه ، بن شد...
لازم به ذکر است که در قسمت Deatail فقط Error Code قابل مشاهده بود و هیچگونه اخطاری مبنی بر بن شدن کنسول یا اکانت به ایشون تعلق نگرفته... ( فقط سوت زده ، انداختنش بیرون )...

ویرایش : اخطار رو به آدرس Network Adapter Details براش پست کردن و اعلام کردن که پیراهن شماره 17ـتون بن شده...
======

اگر خدا بخواد هفته دیگه ADSLـم ردیفه و آماده برای با هم بودن!
خوب تقریبا خیلی هاتون Leopard Killa رو دارید ، اگر زحمتی نیست اونایی که HeLL MeNTOR رو ندارن این رو هم ADD کنن ، آخه تعداد بچه ها اینقدر زیاد شده که Addکردن همه سخته! HeLL MeNTOR مال منه و Lepard Killa متعلق به برادرم احسانه! 2 سال گلد هم گرفتم و هر دو فعال خواهند بود!
فقط یک مسئله می مونه ، کنسولم چون متاسفانه درایو Hitachi 79 هست! هنوز فرصت نکردم کپی خورش کنم!
یکی از دوستان قرار شده CoD4 اصلش رو در اختیارم بذاره برای یک هفته ، تا بعد بفرستم تهران! GHIII هم که خودم اصلش رو داشتم! Aegies Wing هم مجانی برای دانلود و هنوز جذاب برای بازی! Uno هم دارم!
پس شد GHIII و CoD4 و دو بازی آرکید Aegies Wing و UNO ....

منم هستم SaMIx4ever اما فعلا بجز GH:AeroSmith و GOW چیزه دیگه ای نمی تونم بازی کنم(Dial up ).چون مخابراتمون گفته تا 2 هفته دیگه پورت آزاد برای ADSL نداره. :((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or