S summer jangi کاربر سایت Jun 30, 2010 #361 نوشته شده توسط soroush yakuza: نه بابا:d:d:d:d:d واسه من هم هست oOo emp3ror oOo بیشتر... اولن به من چه دومن بعضیا 1 ماهن اد کردنشون ضد حاله سومن مهر که هممون بن شدیم معلوم میشه کی جاودانه هست آقای خلاقیت
نوشته شده توسط soroush yakuza: نه بابا:d:d:d:d:d واسه من هم هست oOo emp3ror oOo بیشتر... اولن به من چه دومن بعضیا 1 ماهن اد کردنشون ضد حاله سومن مهر که هممون بن شدیم معلوم میشه کی جاودانه هست آقای خلاقیت
PouяiД Blue is the Colour Gold User Jul 2, 2010 #365 اينم گيمر تگ من : Pouri F2 پايه فيفا و BF:BC 2 و .. كلا همه چي هستم :d
The Hoss کاربر سایت Jul 2, 2010 #366 SHJ's Gamertag با سلام به زندگان همیشگی. من هر جور بازی باارزشی رو دوست دارم! اینم گیمر تگ من : Hossein Jafari به امید زنده دیدنتون!
SHJ's Gamertag با سلام به زندگان همیشگی. من هر جور بازی باارزشی رو دوست دارم! اینم گیمر تگ من : Hossein Jafari به امید زنده دیدنتون!
Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Jul 4, 2010 #367 سلام دوستان کسی اینجا NBA 2K10 هست ؟ My Gamertag: Karchect
S soroush yakuza کاربر سایت Jul 5, 2010 #369 نوشته شده توسط summer jangi: اولن به من چه دومن بعضیا 1 ماهن اد کردنشون ضد حاله سومن مهر که هممون بن شدیم معلوم میشه کی جاودانه هست آقای خلاقیت بیشتر... خودت کلمه جاودانه رو راه انداختی دومن به تو نمی گم به هر کی که می خاد اد کنه سومن مگه تگم چه شه من بد تر از اینم دیدم چهارمن حسودیت می شه من خلاقیتم زیاده:d
نوشته شده توسط summer jangi: اولن به من چه دومن بعضیا 1 ماهن اد کردنشون ضد حاله سومن مهر که هممون بن شدیم معلوم میشه کی جاودانه هست آقای خلاقیت بیشتر... خودت کلمه جاودانه رو راه انداختی دومن به تو نمی گم به هر کی که می خاد اد کنه سومن مگه تگم چه شه من بد تر از اینم دیدم چهارمن حسودیت می شه من خلاقیتم زیاده:d
GRID کاربر سایت Jul 17, 2010 #371 سلام گیمر تک من:LengTheirALI هر کی خواست اد کنه تا فیفا و اسپلیت سکند بزنیم. هر بازی که شد پایم