silverspur871 کاربر سایت Aug 20, 2010 #376 سلام اینهم گیم تگ منه neighing871 بازی که بیش تر انجام میدم : pes
م محمد رضا mr کاربر سایت Aug 20, 2010 #380 سلام من مشخصاتم اینه به نظرتون اسم گیمر تگم رو چی بذارم؟ نام=محمد رضا بازیهای مورد علاقه=HALO REACH-GEARS OF WAR-ALAN WAKE سن=15سال
سلام من مشخصاتم اینه به نظرتون اسم گیمر تگم رو چی بذارم؟ نام=محمد رضا بازیهای مورد علاقه=HALO REACH-GEARS OF WAR-ALAN WAKE سن=15سال
ZETSU کاربر سایت Aug 20, 2010 #381 نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام من مشخصاتم اینه به نظرتون اسم گیمر تگم رو چی بذارم؟ نام=محمد رضا بازیهای مورد علاقه=HALO REACH-GEARS OF WAR-ALAN WAKE سن=15سال بیشتر... شما اصلا هیچی نذار فعلا تا بعد دوره بن نیا که اگه بیای بن می شی!
نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام من مشخصاتم اینه به نظرتون اسم گیمر تگم رو چی بذارم؟ نام=محمد رضا بازیهای مورد علاقه=HALO REACH-GEARS OF WAR-ALAN WAKE سن=15سال بیشتر... شما اصلا هیچی نذار فعلا تا بعد دوره بن نیا که اگه بیای بن می شی!
م محمد رضا mr کاربر سایت Aug 20, 2010 #382 نوشته شده توسط ZETSU: شما اصلا هیچی نذار فعلا تا بعد دوره بن نیا که اگه بیای بن می شی! بیشتر... خیلی ممنونم ولی آخه رو دستگاهم LTنصبه و دیسکای بازیامم چک میکنم.یعنی بازم بن میشم؟ دوره ی بن کی تموم میشه؟اگه تموم شه حتی با دیسک غیر مناسب هم میشه بازی کرد؟
نوشته شده توسط ZETSU: شما اصلا هیچی نذار فعلا تا بعد دوره بن نیا که اگه بیای بن می شی! بیشتر... خیلی ممنونم ولی آخه رو دستگاهم LTنصبه و دیسکای بازیامم چک میکنم.یعنی بازم بن میشم؟ دوره ی بن کی تموم میشه؟اگه تموم شه حتی با دیسک غیر مناسب هم میشه بازی کرد؟
good life کاربر سایت Aug 23, 2010 #384 این هم از من bardia 021 fifa 2010 pes 2010 modern wafare 2 badcompany 2 madden 11 فعلا همین تا بعد!:d
این هم از من bardia 021 fifa 2010 pes 2010 modern wafare 2 badcompany 2 madden 11 فعلا همین تا بعد!:d
T tech کاربر سایت Aug 24, 2010 #388 سلام بچه ها منم هستم بازی ها که میکنم red dead _cod modern 2_battle filed 2_fifa2009 هر وقت بگین هستم gamer tag=imperfectbug
سلام بچه ها منم هستم بازی ها که میکنم red dead _cod modern 2_battle filed 2_fifa2009 هر وقت بگین هستم gamer tag=imperfectbug
hitman rocker کاربر سایت Aug 24, 2010 #389 منم arashgamer72 هستم تازه اومدم هر موقع هم پایه ی read dead ام.