saver کاربر سایت Jun 15, 2010 #350 فایدش چیه چند تا از بچه ها رو اد کردیم هیچ کس نمیاد بازی کنه یا همشون چسبیدن به بازیهای 3 4 سال پیش من که همه رو پاک کردم
فایدش چیه چند تا از بچه ها رو اد کردیم هیچ کس نمیاد بازی کنه یا همشون چسبیدن به بازیهای 3 4 سال پیش من که همه رو پاک کردم
S summer jangi کاربر سایت Jun 16, 2010 #353 سلام به همه وهمه من خیلی از بچه های باحاله ایرانی رو اد کردم اما هر چی بیشتر بشیم لایو برامون لذت بخش تره پایه ی خفن بازیهای شوترم و تگ من SummerJangi هست که اگه حال کردین ادم کنین وسلام.... (summer is my killer) آخرین ویرایش: Jun 30, 2010
سلام به همه وهمه من خیلی از بچه های باحاله ایرانی رو اد کردم اما هر چی بیشتر بشیم لایو برامون لذت بخش تره پایه ی خفن بازیهای شوترم و تگ من SummerJangi هست که اگه حال کردین ادم کنین وسلام.... (summer is my killer)
S soroush yakuza کاربر سایت Jun 16, 2010 #356 نوشته شده توسط summer jangi: راستی تگ من جاودانه هست بنم نمیشم بیشتر... نه بابا:d:d:d:d:d واسه من هم هست oOo emp3ror oOo
نوشته شده توسط summer jangi: راستی تگ من جاودانه هست بنم نمیشم بیشتر... نه بابا:d:d:d:d:d واسه من هم هست oOo emp3ror oOo
S soroush yakuza کاربر سایت Jun 16, 2010 #358 سروش oOo em3pror oOo هر بازی که بگید بازی می کنم (اشتباه شد اینو باید تو یه تایپیک دیگه می گفتم)
انجمن 1000 Sam Fisher کاربر سایت Jun 17, 2010 #359 اینهم هم گیمتگ ماxxxabolfazlxxx آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
N nimroo کاربر سایت Jun 29, 2010 #360 منم هستم ادد کنید . همه خوبای ایران xllmiladllx اون بقلی ها L هست اشتباه نشه :d