Gamertag بچه های همیشه LIVE

من بايد قضيه ي اين Persia Team رو بفهمم ... ديگه دارم قاتي مي كنم :cheesygri:laughing:
تا الان 7-8 نفر ديدم گيمر تگشون Persia Team داره ...
با سلام
من الان به طور کامل قضیه ی persia team رو برای شما میگم
داستان از ساله 2005 شروع شد زمانی که تازه cod 2 برای 360 آمده بود.تعداد افراد این clan 12 نفر بود.ولی بعد به علت مشکلات تعداد کم شد و در حال حاضر در حال افزایش است. عضوهای قدیمی شامل: GNL-RSP-TKO است و بندهی حقیر که مدتی (6 ماه) در آن عضو هستم.در ضمن افراد جدیدی نیز جدیدا عضو شدن که من 2 نفر از آن هارا میشناسم و با اجازه وارد clan شدن و لیاقت clan را هم دارند شامل : FMK-MHP .ولی همچنین 3 نفر بدون مجوز عضو شدن و من هیچ کدام از آن 3 را نمیشناسم که شامل:CCD-VLA-RKD میشود
در ضمن اگه کسی قصد داشت عضو شه من رو ADD کنه !
IIG Persia Team

با سلام
من الان به طور کامل قضیه ی persia team رو برای شما میگم
داستان از ساله 2005 شروع شد زمانی که تازه cod 2 برای 360 آمده بود.تعداد افراد این clan 12 نفر بود.ولی بعد به علت مشکلات تعداد کم شد و در حال حاضر در حال افزایش است. عضوهای قدیمی شامل: GNL-RSP-TKO است و بندهی حقیر که مدتی (6 ماه) در آن عضو هستم.در ضمن افراد جدیدی نیز جدیدا عضو شدن که من 2 نفر از آن هارا میشناسم و با اجازه وارد clan شدن و لیاقت clan را هم دارند شامل : FMK-MHP .ولی همچنین 3 نفر بدون مجوز عضو شدن و من هیچ کدام از آن 3 را نمیشناسم که شامل:CCD-VLA-RKD میشود
در ضمن اگه کسی قصد داشت عضو شه من رو ADD کنه !
IIG Persia Team
دستت درد نكنه عرفان جان من بي اجازه عضو شدم ديگه من كه اون روز خودم بهت گفتم ميخوام بيام كه تو هم گفتي بيا فقط سه حرف مخفف بذار جاش.بازم دستت درد نكنه از تو يكي ديگه انتظار اين حرفو نداشتم.

دستت درد نكنه عرفان جان من بي اجازه عضو شدم ديگه من كه اون روز خودم بهت گفتم ميخوام بيام كه تو هم گفتي بيا فقط سه حرف مخفف بذار جاش.بازم دستت درد نكنه از تو يكي ديگه انتظار اين حرفو نداشتم.[/QU
بابا از روزی که من رفتم 4 نفر آمدن presia team من بد بخت که نمیدونستم کدومشون تویی !
در ضمن من کلا گفتم میخواستم کسی همین طوری نیاد تو کلن !
تو که اجازه گرفتی بازی هم که خوبه و داری پیشرفت میکنی پس چرا ناراحتی :cheesygri

بابا از روزی که من رفتم 4 نفر آمدن presia team من بد بخت که نمیدونستم کدومشون تویی !
در ضمن من کلا گفتم میخواستم کسی همین طوری نیاد تو کلن !
تو که اجازه گرفتی بازی هم که خوبه و داری پیشرفت میکنی پس چرا ناراحتی :cheesygri[/quote]
اميدوارم كردي:biggrin1:

من با GamerTag به اسم P3DRAM آنلاین هستم همیشه...دوستان خواستید Add کنید...
ايشون يكي از بچه هاي خوب لايو هستن من تو گيمرتگ قبليم اد كردمت اما اصلا موقعيت بازي كردن نداشتيم.من وقتي دوباره اومدم تو لايو حتما ادت ميكنم.
گيمرتگ من:RKD Persia Team

چرا انقدر لایو قویه ولی psn داغونه؟هیشکی نیست.ماروبگو که واسه آنلاین رفتیم ps3 گرفتیم:(
به نظرتون من چی کار کنم؟360م بن شده>ps3 دارم>تو psn کسی نیست نمی تونم آنلاین بزنم>می خوام 360م یا ps3 مو بفروشم یه 360 اورجینال بخرم باهاش فقط لایو بزنم>اگه 360 رو بفروشم بازی کپی نمی تونم انجام بدم>ps3 رو دلم نمیاد بفروشم تازه اگرم بفروشمش یه 360 بگیرم 2 تا 360 مسخرست>200 تومنم بیشتر ندارم 3 تا کنسولم که نمیشه.حالا بگین من چطوری انلاین بزنم؟اگه تونستین این معمارو حل کنین:cheesygri

آخرین ویرایش:
چرا انقدر لایو قویه ولی psn داغونه؟هیشکی نیست.ماروبگو که واسه آنلاین رفتیم ps3 گرفتیم:(
به نظرتون من چی کار کنم؟360م بن شده>ps3 دارم>تو psn کسی نیست نمی تونم آنلاین بزنم>می خوام 360م یا ps3 مو بفروشم یه 360 اورجینال بخرم باهاش فقط لایو بزنم>اگه 360 رو بفروشم بازی کپی نمی تونم انجام بدم>ps3 رو دلم نمیاد بفروشم تازه اگرم بفروشمش یه 360 بگیرم 2 تا 360 مسخرست>200 تومنم بیشتر ندارم 3 تا کنسولم که نمیشه.حالا بگین من چطوری انلاین بزنم؟اگه تونستین این معمارو حل کنین:cheesygri
شما می تونی دستگاه بن شدتو اگر از نظر کارکرد سالمه بفروشی و یکمقدار روش بزاری و یک مدل Arcade بخری که ارزونتره. احتیاج هم نیست که 360 اورجینال بگیری. شما اگر ixtreme 1.4 بریزی و از بازی هاتم چک کنی از نظر stealth patch به احتمال بالای 95% هیچ وقت بن نمی شی.

شما می تونی دستگاه بن شدتو اگر از نظر کارکرد سالمه بفروشی و یکمقدار روش بزاری و یک مدل Arcade بخری که ارزونتره. احتیاج هم نیست که 360 اورجینال بگیری. شما اگر ixtreme 1.4 بریزی و از بازی هاتم چک کنی از نظر stealth patch به احتمال بالای 95% هیچ وقت بن نمی شی.
خداییش می ترسم.5% که خوبه شما اگه بگی 1% احتمال بن داره بازیم کپی خور نمی کنم.تصمیم گرفتم ps3مو بفروشم.هرچند از دل راضی نیستم.ولی لااقل به هدفم می رسم الان 61 ساله تو کف یه دست بازی آنلاین با پینگ خوبم.حالا نیام 360 اورجینال بخرم تو لایوم کسی نباشه:biggrin1:

اشکان جان
ixtreme 1.4 چه قدر تموم می شه؟ کجاها انجام می دهند؟
در ضمن من که تا حالا ixtreme 1.4 را نریختم اگر الان بریزم تاثیری داره؟

ixtreme 1.4 چه قدر تموم می شه؟ کجاها انجام می دهند؟
در ضمن من که تا حالا ixtreme 1.4 را نریختم اگر الان بریزم تاثیری داره؟

هزینه بستگی به درایو داره!
از لحاظ تاثیر هم نمیشه دقیق گفت ، ولی باز هم بهتر از هیچیه!
راستی ، مطمئنی FWـت iXtreme 1.4 نیست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or