Gamertag بچه های همیشه LIVE

[تو همون لایو شنیدی... :cheesygri ...
همون عرفان خودمونه ، ولی بخاطر بازی عالی و خوبش ( اون هم با این پینگ داغون ) موفق شدن به عضویت کلن Persia Team در بیان ، برای همین مجبور شده که اسم گیمرتگش رو عوض کنه...
/QUOTE]
بابا فرزاد من اینو از داداشش بهتر میشناسم.فقط خواستم یک کمی حافظه اش را بسنجم ... :دی

دوستان یه سوال شما اکانت گلد رو از کی میخرید؟ به چه قیمتی ؟

ببخشید Off Topic شد

من می تونم برات شارژ کنم.برای قیمت پیغام خصوصی بزن.برای 2 نفر از دوستان هم قرار هست شارژ کنم که یکیشون زحمت کشیدن پول ارسال کردن و فردا خدا بخواد براش شارژ می کنم.

اگر هم از جای مطمئن تر از من می خواید می تونید جستجو کنید ببینید کجاها دارن.

دوستان منم پوریا هستم اکثرتون رو اد کردم فکر نکنید من خارجیم! اسمم خارجی میزنه!
(یه نکته ای که وجود داره اینه که چون دستگام 3 چراغ شده بود نتونستم اسکورم رو اپدیت کنم الان 2 هزارو خورده ای هستش):biggrin1:
گیمر تگ:BloodyExcalibur

من عرفان هستم . فقط cod 4 میزنم . اگه وقت داشتید add کنید : IIG Persia Team
من رکورد online بودن رو شکستم (13 ساعت در 1 روز ) !!!!!!
cod بازان من رو حتما add کنید:cheesygri

چطوری؟؟؟ من AMIR7500 هستم:biggrin1: چه دنیا کوچکی:love: من همیشه خدا FIFA08 هستم...به خصوص عصر...اون روز شانسی ادت کردم...

من بايد قضيه ي اين Persia Team رو بفهمم ... ديگه دارم قاتي مي كنم :cheesygri:laughing:
تا الان 7-8 نفر ديدم گيمر تگشون Persia Team داره ...

قضیه ساده است... چند تا xbox باز جمع شدند و یک کلن یا گروه را تشکیل دادند و هر کس آخر اسمش persian team را داشته باشه...یعنی عضو این گروهه و ایرانی هست:love:

قضیه ساده است... چند تا xbox باز جمع شدند و یک کلن یا گروه را تشکیل دادند و هر کس آخر اسمش persian team را داشته باشه...یعنی عضو این گروهه و ایرانی هست:love:
البته اعضای از اعضای این کلن فقط عرفان داخل کشوره...

اینم پس فردا به سرش میزنه ، میره اونور... :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بچه ها بياين ماهم يه کلن بديم بزنيم رو دستشون :cheesygri
xbox360 جان بيا کلن بديم ... پايتم ;)
اسم کلن هم يه اسم ايراني بزاريم ... مثلا :
گاتاها ، آريانا يا از اين قبيل اسم ها ...
اگه خواستيد بيايد تو کلن منو Add کنيد و يه Message بزنيد و خودتونو معرفي کنيد ;)
حال مي کنيد چه جدي گرفتم !!:cheesygri

منم که بیشتر بچه ها میشناسن بخصوص عرفان چون داریم هر شب COD میزنیم خوشحال میشم ADD م کنید.
GamerTag :PopMaziar
شيتون تو که همش داري Mass ميزني ... ديگه فکرکنم لول 60 ـم رد کردي :p
راستي مازيار ، بابک جديدا نمياد ديگه ؟
ADSL درست شد ؟

با سلام به همگي
خب دوستان بلاخره ما هم يك اكانت ساختيم تا ببينيم اين دوران بندگي براي ما فرا ميرسه يا نه:biggrin1: ؟؟ اگه هم برسه جهنم :cheesygri ميرم يك 360 Original ميگيرم خودمو راحت ميكنم. لطفا ADD كنيد :
SA33D GX2

شيتون تو که همش داري Mass ميزني ... ديگه فکرکنم لول 60 ـم رد کردي :p
راستي مازيار ، بابک جديدا نمياد ديگه ؟
ADSL درست شد ؟

بابک کار داره اره خشایار جان بیا COD4 بزنیم ببنین اگه هم میخواین کلن بزارین همین Persia Team خوبه:biggrin1::-";)

با سلام به بچه هاي غيور Live !!!:biggrin1:
دوستان اين Gamertag يكي از آشنايان هست . چندوقته بخاطر لايو 360 خريده ولي PC نداره كه بياد خودشو معرفي كنه !! لطفا Add كنيد !!
Lucifer7442

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or