سلام دوست عزیز !بچه ها کسی نیست که هنوز ban نشده باشه و بخواد فوتبال live بازی کنه؟
قبلا یه مدتی پیام بازی میکرد ولی جدیدا فقط cod4 بازی میکنه.
winning eleven x یا 2008
![]()
سلام دوست عزیز !
خدا رو شکر من بن نشدم تا حالا و بیشترین بازیی هم که تو لایو بازی میکنم FIFA 08 هستش .
اگه دوست داری میتونیم با هم بازی کنیم .
در ضمن پایه ی FIFA Street 3 هم هستم ناجور !
پ.ن : البته دستگاه من 3 چراغ شده و شنبه یا یکشنبه به دستم میرسه انشالا ....... .
سلام دوست عزیز !
خدا رو شکر من بن نشدم تا حالا و بیشترین بازیی هم که تو لایو بازی میکنم FIFA 08 هستش .
اگه دوست داری میتونیم با هم بازی کنیم .
در ضمن پایه ی FIFA Street 3 هم هستم ناجور !
پ.ن : البته دستگاه من 3 چراغ شده و شنبه یا یکشنبه به دستم میرسه انشالا ....... .
نمی خواهم ناراحتت کنم...ولی 90% ban خواهی شد... ( فیفا08 )
من امیر هستم و gametag: AMIR7500
بازی ها PLANET VIRTUA TENNIS CALL OF DUTY 4
دوست عزیز دیسک FIFA 08 من Full Stealth هسش و بنابراین دلیلی واسه بن شدنم وجود نداره .
منم حامد هستم.خیلی اسمت برام آشناست ، کجا شنیدم اسمت رو !؟من عرفان هستم . فقط cod 4 میزنم . اگه وقت داشتید add کنید : IIG Persia Team
منم حامد هستم.خیلی اسمت برام آشناست ، کجا شنیدم اسمت رو !؟ ولی منم زمانی گیمرتگ داشتم : HamedMGS اما از بد روزگار بن شدم.من هم توی CoD 4 شاخ بودم و یادم است یکبار سرگروه تیم آلایاس ها رو هدشات کردم ، بیچاره تا 5 دقیقه داشت شیت و ... می گفت. البته چون من توی Axis ها پایین ترین رتبه را داشتم و سرباز درجه دوم هم نبودم بدبخت فکر می کرد من N00b ام و می خواست نایف ام کند !