nathan mckane
کاربر سایت
دسته ی 360 برای ویندوز ایکس پی - همشون - یه درایور 17 مگابایتی داره که باید تو وبسایت مایکروسافت دانلودش کنید . منم خودم همین مشکلو داشتم حالا عین هلو کار می کنه !
نه راهی نیست!مرسي
حالا اگه تو گيم نت همچين اتفاقي افتاد چيكار كنم؟
راه ساده ديگري نيست يه درايو نصبي مثلا؟
يا اصلا يه فايل رجيستري بسازم؟
xpadder?
باقلواس این نرم افزار قبلا رایگان بود چند تا جایزه هم برده ولی الان دیگه سازنده هاش رایگان نمیدنش یعنی دیگه رایگان کار نمیکنن!
واقعا با وجود سادگیش با pinnacle game profiler (که پولیه) در یه حده!
نه نیست ولی تا اون نسخه رایگانه! میتونی از همون لینک استفاده کنیسلام شرمنده! من پستت رو ندیده بودم دوباره پست دادم :blushing: ببخشید :biggrin1:
میگم الان رایگان نیست این Xpadder ؟ لینکش دانلودشو بالا دادی که؟!
نه نیست ولی تا اون نسخه رایگانه! میتونی از همون لینک استفاده کنی
کسی نمیخواد به من کمک کنه ؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم که آنالوگ های دسته های 10-15 تومنی مثل دسته های کنسول دقیق هستند؟ می خوام باهاش بازی های اول شخص بازی کنم. مثلا اگه مقدار کم بدی چپ کم بره چپ و اگه مقدار بیشتر بدی، بیشتر بره به سمت چپ. آیا این دسته ها اونجوریه؟ مثل دسته های PS2_Xbox_Xbox360_Ps3 ؟
من دسته ی 5 تومنی داشتم و وقتی یه ذره می دادی به هر سمت، کامل می رفت به اون سمت. که اصلا نمی شد بازی اول شخص بازی کنی و ریسینگ هم تو پیچ های سبک هم نمی شد فرمون رو به مقدار کم تکون بدی. ولی دسته ی همه ی کنسول ها دقیقه.
و اینکه تبدیل دسته ی PS2 به کامپیوتر تو ایران پیدا می شه؟ آیا درست کار می کنه؟ یعنی پی سی می تونه تشخیصش بده به عنوان گیم پد پی سی؟
لطفا هر کی می دونه بگه.
بله میخورهدوستان هر دسته ی 360 تی که سیم داره با پی سی می خوره دیگه؟ یعنی امکان داره نخوره؟ می خوام رو XP SP2 بازی کنم. راستی دقت آنالوگش مثل بازی های خود 360 بالاست؟