GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه دسته ی Xbox گیر اومد اینو بگیر! آخه گفتی زیاد گرون نباشه من ویرا رو گفتم! زیاد هم بد نیست فقط بعضی بازی ها مچ نیستن باهاش (که اکثرا همین مشکلو دارن) واسه همین من اون بازی ها رو با کیبرد بازی میکنم. ولی پیشنهاد اول: Xbox 360 gamepad

خب من امروز یه دسته 360 سیم دار از نکست جن گرفتم که اصل هم هست
نمی دونم چرا بعضی دوستان میگن اصلا پیدا نمیشه و عتیقه شده و ..
از لحاظ نصب هم هیچ کاری نداره فقط کافیه به پورت usb بزنید و بعدش بازی هارو عین هلو میشناسه

نه - هنوز تو این یه تیکه از نقشه کشف نشده !!!
کشف که شده. یه جایی بود تو پایتخت هر چند وقت یه بار میاره بعد عین جاروبرقی کشیده میشه بالا!!
حالا هروقت خودم موفق شدم به شما هم خبر میدم...

کشف که شده. یه جایی بود تو پایتخت هر چند وقت یه بار میاره بعد عین جاروبرقی کشیده میشه بالا!!
حالا هروقت خودم موفق شدم به شما هم خبر میدم...
فقط امیدوارم مثل کلمه ی توی امضات با قیمت نجومی نخواد جاروبرقیشو روشن کنه. :cheesygri:cheesygri

قابل توجه دوستان
امروز یه چیز مخوف تو بازار دیدم!
joy%20stick.jpg

موشن کنترلرهای ایسوس که قیمتش تو بازار 45 تومنه!
البته ظاهرا پارسال رونمایی شده ، یه سری اطلاعات از سایت اِن گجت

بچه ها يه سوال .
اين دسته هايي كه شما در موردش بحث مي كنيد با هر بازي كامل مچ مي شه ؟ يعني اين نيست كه با بعضي بازي ها كار بكنه و با بعضي كار نكنه ؟
حداقل قيمت براي يه دسته خوب كه با همه بازي ها (من جمله Guitar Hero و Tomb Raider) كار بكنه چنده ؟
يه سوال ديگه بپرسم (چه رويي دارم نه ؟:cheesygri )
اين JoyStick هاي گيتار هيرو كه شبيه گيتار و درامه براي كامپيوتر هم هست ؟
قيمتش چنده ؟
شرمنده دوستان ...:blushing:

بچه ها يه سوال .
اين دسته هايي كه شما در موردش بحث مي كنيد با هر بازي كامل مچ مي شه ؟ يعني اين نيست كه با بعضي بازي ها كار بكنه و با بعضي كار نكنه ؟
حداقل قيمت براي يه دسته خوب كه با همه بازي ها (من جمله Guitar Hero و Tomb Raider) كار بكنه چنده ؟
يه سوال ديگه بپرسم (چه رويي دارم نه ؟:cheesygri )
اين JoyStick هاي گيتار هيرو كه شبيه گيتار و درامه براي كامپيوتر هم هست ؟
قيمتش چنده ؟
شرمنده دوستان ...:blushing:
کار کردن با مچ بودن خیلی تفاوتشه!
اگه میخوای کنترلرت تو اکثر بازیا بشه باهاش بازی کرد و مچ هم باشه باید یه کنترلر x360 براش بخری!
ولی اگه فقط میخوای کار کنه میتونی از این کنترلر 2 تومنی ها تا 60-70 تومنی ها تهیه کنی!
100% هست ولی قیمتشو ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or