GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کار کردن با مچ بودن خیلی تفاوتشه!
اگه میخوای کنترلرت تو اکثر بازیا بشه باهاش بازی کرد و مچ هم باشه باید یه کنترلر x360 براش بخری!
ولی اگه فقط میخوای کار کنه میتونی از این کنترلر 2 تومنی ها تا 60-70 تومنی ها تهیه کنی!
100% هست ولی قیمتشو ندارم!
خب من از اين كنترلر معموليا (7-8 تومني ها) از يكي گرفتم بازي Guitar Hero رو باهاش بازي كنم نشد ، يعني نتونستم
از يكي پرسيدم گفت بازي تبديل شده بايد قابليت اجرا با دسته رو داشته باشه ... يعني يه فايلي كنار بازي هست كه به واسطه اون فايل فكر كنم بازي دسته رو مي شناسه
در عجبم ... برا اين فوتبالاي زاقارت مي شه استفاده كرد اما واسه Guitar Hero و پرنس و تامب ريدر و ... نمي شه يعني ؟ :(

خب من از اين كنترلر معموليا (7-8 تومني ها) از يكي گرفتم بازي Guitar Hero رو باهاش بازي كنم نشد ، يعني نتونستم
از يكي پرسيدم گفت بازي تبديل شده بايد قابليت اجرا با دسته رو داشته باشه ... يعني يه فايلي كنار بازي هست كه به واسطه اون فايل فكر كنم بازي دسته رو مي شناسه
در عجبم ... برا اين فوتبالاي زاقارت مي شه استفاده كرد اما واسه Guitar Hero و پرنس و تامب ريدر و ... نمي شه يعني ؟ :(
اون بنده خدا یه چیز پرونده! نیست یه همچین چیزی! در حال حاضر هیچ کنترلری با بازیها مچ نیست بطور اتوماتیک جز کنترلر Xbox360!
یه نرم افزار فوق العاده هست به اسمه Xpadder ! با استفاده از این میتونی کلیدهای کیبرد رو روی دسته یا کنترلر ست کنی و از این طریق میشه هر بازی ای رو با دسته حتی از اون 1000 تومنی هاش :دی بازی کنی
پیشنهاد میکنم dl کنی با همون دسته هم که داری میشه guitar hero رو بازی کرد!

اون بنده خدا یه چیز پرونده! نیست یه همچین چیزی! در حال حاضر هیچ کنترلری با بازیها مچ نیست بطور اتوماتیک جز کنترلر Xbox360!
یه نرم افزار فوق العاده هست به اسمه Xpadder ! با استفاده از این میتونی کلیدهای کیبرد رو روی دسته یا کنترلر ست کنی و از این طریق میشه هر بازی ای رو با دسته حتی از اون 1000 تومنی هاش :دی بازی کنی
پیشنهاد میکنم dl کنی با همون دسته هم که داری میشه guitar hero رو بازی کرد!
دوست عزيز خيلي ممنون به خاطر فايل ...
امروز مي رم دسته رو ميگيرم از دوستم ببينم كار مي كنه يا نه ...
اما يه چيزي
منظورت از اون عبارتي كه من قرمزش كردم چيه ؟
يعني كنترلر XBOX 360 به طور اتوماتيك با همه بازي ها مچ مي شه ؟:confused:
و يه سوال ديگه (ببخشيد من هي سوال مي كنم) ... گيم پد وايرلس هم اومده چيزي ؟ اگه اومده قيمتي هم ازش داريد ؟

قابل توجه دوستان
امروز یه چیز مخوف تو بازار دیدم!
joy%20stick.jpg

موشن کنترلرهای ایسوس که قیمتش تو بازار 45 تومنه!
البته ظاهرا پارسال رونمایی شده ، یه سری اطلاعات از سایت اِن گجت

بچه ها بالاخره این جوی استیک خریداری شد
اول از همه raya2 جان شرمنده اگه چیزی رو که خواستی انجام ندادم، متاسفانه فقط همین یه قلم رو داشت منم از گرفتن عکس فقط میخاستم بچه ها رو در جریان ورود این جوی استیک بزارم

بریم سراغ توضیحات
دوستان خیلی محشره به هیچ عنوان لگ نداره و واقعا روونه!
این طور که فهمیدم این جوی استیک تو سه حالت کار میکنه

1-موس مود (تو این حالت در اصل به عنوان یه موس ازش استفاده میشه و تو بازیهای شوتینگ فوقعالاده حس واقعی بودن رو القا میکنه(مثلا تو بازی کال او دوتی 4 یا کرایسیس)
کافیه که جوی استیک رو مثه یه مگنوم تو دست بگیرین و تویه مانیتور به سمت دشمنانتون نشونه بگیرین و بعد شلیک بکنین :love:
2-تردیشنال مود (منظور همون سیستم سنتی جوی استیکه و دیگه نمیشه ازش به عنوان موس استفاده کرد تو این حالت خوراکش بازیهای ریسینگ و یا مثلا سری های pesی )
3-و در نهایت تیلت مود (که این مود خوراک بازیهای هواپیمایی مثه "ایس او کامبت" و "هاواکسه" انتهای جوای استیکی اصلی که قابلیت موشن داره رو کف دست میزارین و باهاش تو هوا سیر میکنین:biggrin1:)

خلاصه الان خودمم با دسته ها تو فضام:biggrin1:
خیلی شیکه و جنس بدنه اش و همینطور دکمه هاش خیلی خوبه و مشخصه که به این راحتیها خراب بشو نیستن
و چون رنگ مشکی داره کثیفی روش به این راحتیها مشخص نمیشه و ازهمه مهمتر با رنگش با سیستم بنده هم ست شده! :cool:

تویه جعبه اش:
-یه دونه سی دی داره که محتوی درایور و یوزر گاید
-بندهای نخی مثه دسته های wii واسه اینکه موقع هیجانی شدن یهو دسته به سمت مانیتور و یا بقیه اهالی خونه پرت نشه
-4 تا باطری قلمی ماکسل هم روشه
-یه برگه گارانتی اینترنشنال + راهنمایی نصب و اجرا
-دانگل یو اس بی که تا 24 گیگا هرتز برد داره! و بیس بیسیم این دسته ها به حساب میاد
-و در نهایت خود دسته ها:love:

به نظر خودم که واقعا بیشتر از 45 تومن میرزه:love: (خود فروشنده اصلا نمیدونست اینا چین و به قول خودش یکی امانتی پیشش گذاشته بود که واسش بفروشه، فک کنم اگه خودش از این جوی استیکا سر در میاورد خیلی قشنگ تو پاچم هولش میداد:دی )

دوست عزيز خيلي ممنون به خاطر فايل ...
امروز مي رم دسته رو ميگيرم از دوستم ببينم كار مي كنه يا نه ...
اما يه چيزي
منظورت از اون عبارتي كه من قرمزش كردم چيه ؟
يعني كنترلر XBOX 360 به طور اتوماتيك با همه بازي ها مچ مي شه ؟:confused:
و يه سوال ديگه (ببخشيد من هي سوال مي كنم) ... گيم پد وايرلس هم اومده چيزي ؟ اگه اومده قيمتي هم ازش داريد ؟
بله تقریبا با 90% بازیا مچ هست فقط کافیه درایورشو نصب کنید! اگرم از این کنترلر خریدید سیمدارشو بخرید! چون بی سیمش باید یه رسیور هم براش تهیه کرد که هم کم گیر میاد هم گرونه!
گیم پد وایرلس زیاد هست قیمت ها هم از 40-50 هست و به بالا ! فقط کافیه یه دوری تو بازار بزنید!

بچه ها بالاخره این جوی استیک خریداری شد
اول از همه raya2 جان شرمنده اگه چیزی رو که خواستی انجام ندادم، متاسفانه فقط همین یه قلم رو داشت منم از گرفتن عکس فقط میخاستم بچه ها رو در جریان ورود این جوی استیک بزارم

بریم سراغ توضیحات
دوستان خیلی محشره به هیچ عنوان لگ نداره و واقعا روونه!
این طور که فهمیدم این جوی استیک تو سه حالت کار میکنه

1-موس مود (تو این حالت در اصل به عنوان یه موس ازش استفاده میشه و تو بازیهای شوتینگ فوقعالاده حس واقعی بودن رو القا میکنه(مثلا تو بازی کال او دوتی 4 یا کرایسیس)
کافیه که جوی استیک رو مثه یه مگنوم تو دست بگیرین و تویه مانیتور به سمت دشمنانتون نشونه بگیرین و بعد شلیک بکنین :love:
2-تردیشنال مود (منظور همون سیستم سنتی جوی استیکه و دیگه نمیشه ازش به عنوان موس استفاده کرد تو این حالت خوراکش بازیهای ریسینگ و یا مثلا سری های pesی )
3-و در نهایت تیلت مود (که این مود خوراک بازیهای هواپیمایی مثه "ایس او کامبت" و "هاواکسه" انتهای جوای استیکی اصلی که قابلیت موشن داره رو کف دست میزارین و باهاش تو هوا سیر میکنین:biggrin1:)

خلاصه الان خودمم با دسته ها تو فضام:biggrin1:
خیلی شیکه و جنس بدنه اش و همینطور دکمه هاش خیلی خوبه و مشخصه که به این راحتیها خراب بشو نیستن
و چون رنگ مشکی داره کثیفی روش به این راحتیها مشخص نمیشه و ازهمه مهمتر با رنگش با سیستم بنده هم ست شده! :cool:

تویه جعبه اش:
-یه دونه سی دی داره که محتوی درایور و یوزر گاید
-بندهای نخی مثه دسته های wii واسه اینکه موقع هیجانی شدن یهو دسته به سمت مانیتور و یا بقیه اهالی خونه پرت نشه
-4 تا باطری قلمی ماکسل هم روشه
-یه برگه گارانتی اینترنشنال + راهنمایی نصب و اجرا
-دانگل یو اس بی که تا 24 گیگا هرتز برد داره! و بیس بیسیم این دسته ها به حساب میاد
-و در نهایت خود دسته ها:love:

به نظر خودم که واقعا بیشتر از 45 تومن میرزه:love: (خود فروشنده اصلا نمیدونست اینا چین و به قول خودش یکی امانتی پیشش گذاشته بود که واسش بفروشه، فک کنم اگه خودش از این جوی استیکا سر در میاورد خیلی قشنگ تو پاچم هولش میداد:biggrin1: )

این چه ورودی بود که فقط گیر یه نفر اومد ؟
ای بابا - فقط میخواستی دل مارو بسوزونی دیگه...

رایا جان شدیدا مخلصم
ولی بعد ازاینکه از فروشنده خریدم بهش آمار دادم که این جوی استیک طالب زیاد داره و اگه بازم از این جنس بیاره رو هوا میزنن
گفت اگه اینطور باشه با رفیقش صحبت میکنه (همونی که این جوی استیک رو بصورت امانی پیشش گذاشته) که تا ماه آینده از این کالا ها وارد بکنن

آدرس دقیقش رو نمیدونم ولی حدودی اگه خواستی بگو بهت پی ام میکنم تا اگه اورد تو اولین نفر باشی که ازش خرید میکنی :)

آخرین ویرایش:
رایا جان شدیدا مخلصم
ولی بعد ازاینکه از فروشنده خریدم بهش آمار دادم که این جوی استیک طالب زیاد داره و اگه بازم از این جنس بیاره رو هوا میزنن
گفت اگه اینطور باشه با رفیقش صحبت میکنه (همونی که این جوی استیک رو بصورت امانی پیشش گذاشته) که تا ماه آینده از این کالا ها وارد بکنن

آدرس دقیقش رو نمیدونم ولی حدودی اگه خواستی بگو بهت پی ام میکنم تا اگه اورد تو اولین نفر باشی که ازش خرید میکنی :)
ممنون - دستت درد نکنه. کارت درسته.
آدرس حدودیش رو هم بگی بد نیست.
بعد می خواستم بدونم میشه از این دسته به عنوان جایگزین ماوس استفاده کرده ؟
یعنی دقتش چجوریاست ؟

الان تمام بازیایی که برا X630 اومده و برا PC هم میاد اصلا نمیشه با دسته درست مثل آدم بازی کرد. جوی استیک و ایناش برعکسه. بعنی فقط باید دسته ی 50 هزار تومنی 360 خرید؟! بعد اون نرم افزاری که بالا ذکر شده واقعا کار میکنه؟

الان تمام بازیایی که برا X630 اومده و برا PC هم میاد اصلا نمیشه با دسته درست مثل آدم بازی کرد. جوی استیک و ایناش برعکسه. بعنی فقط باید دسته ی 50 هزار تومنی 360 خرید؟! بعد اون نرم افزاری که بالا ذکر شده واقعا کار میکنه؟
xpadder?
باقلواس :دی این نرم افزار قبلا رایگان بود چند تا جایزه هم برده ولی الان دیگه سازنده هاش رایگان نمیدنش :دی یعنی دیگه رایگان کار نمیکنن!
واقعا با وجود سادگیش با pinnacle game profiler (که پولیه) در یه حده!

دوستان من با داشتن تقریبا 25 سال سابقه کار با کامپیوتر و بازی باز بودن ( به آوارتارم توجه کنید متوجه میشید ) به این نتیجه رسیدم که فقط و فقط باید دسته ایکس باکس رو بگیرید من در حدود 30 تا 34 نوع گیم پد بازی رو بازیها استفاده کردم ( قبلا لوازم جانبی کامپیوتر میخروختم تو بازار رضا ) مطمئین باشید که هیچ کدوم از دسته ها مثل دسته ایکس باکس با بازیها مچ نمیشه چون کامپیوتر یکجورایی یک نوع کنسول باری ماکروسافت هست که تمام شرکتهای بازی سازی حتی کپکام داره تمام بازیهای شو روی این دسته پورت میکنه طوریکه توی بازیهای جدید که تو قسمت گیم کنترل برید میبینید که عکس دسته اونجاست . پس از روی دلسوزی میگم پولتون رو دور نریزید فقط یک دسته حالا با سیم یا بیسیم ایکس باکس بگیرید ( اگر میخواسید بیسیم بگیرید احتیاج به یک وایرلس رسیور ماکروسافت دارید .)

دوستان عزیز. خواهشا یه نفر منو کمک کنه.من نمیتونم هیچ بازی رو درست و حسابی با گیم پد بازی کنم. خواهشن یک دسته غیر از XBOX360 معرفی کنید که با همه ی بازی ها مچ باشه یا لا اقل یه راحی برای مچ کردن دکمه با دسته معرفی کنید.تو رو خدا :((
من خودم کیبرد رو ترجیح میدم ولی بعضی بازی ها رو مثل hack'n slash رو باید با گیمپد بازی کرد.

سلام
من ويندوز سرويس پك 3 دارم.
دسته روش وصل نشد . برنامه هم نصب نشد گفت فقط روي سرويس پك 1 و 2 نصب ميشه . برنامه + دسته روي سرويس پك 2 كار كرد به راحتي ولي الان روي 3 اجرا نشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or