Freeze شدن تصوير در هنگام بازي؟

• Thread starter Thread starter morgul
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NextGen جلوي خودت هيچ كاري انجام نميده ولي من توصيه شون ميكنم بهت.
پرتو ميگن جلو خودت كاراتو انجام ميده ولي من نميشناسمشون.

1 ساعت بیشتر طول میکشه این 2 تا کار ؟ نکست جن جلوی خودمون انجام میده ؟

فکر نکنم جلوی خودت انجام بده (حداقل که تاحالا اینجوری بود) اما مطمئن باش کارش درسته.جای هیج نگرانی نیست و به نظر منم بهترین جا همین جاست.برای من که ثابت شده :-"

دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم تنظیم لنز درایو 360 مثل تنظیم لنز درایوهای کامپیوتر هست؟یعنی لنز هر دو رو میشه به یک روش تنظیم کرد؟

دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم تنظیم لنز درایو 360 مثل تنظیم لنز درایوهای کامپیوتر هست؟یعنی لنز هر دو رو میشه به یک روش تنظیم کرد؟
منم میخواستم بدونم میشه داد لنزشو عوض کرد چون من که دیدم فقط مثل اینکه هر لنزی یه سریال داره که میشه از بازار گیر آورد.:-"

سلام.من جدیدا وقتی آبلویون بازی میکنم دقیقا توی یه منطقه ی خاصی بازی فریز میشه.مثلا اگه برم توی منو یا توی Inventory اتفاقی نمیافته ولی تا میام تو بازی فریز میشه.دیسکش هم اصلا خش نداره و HP هست.البته من بالای 80 ساعت بازی کردم.میدونم مشکل از گرمای کنسول هم نیست.چون فقط توی آبلیویون فریز میشه.

سلام.من جدیدا وقتی آبلویون بازی میکنم دقیقا توی یه منطقه ی خاصی بازی فریز میشه.مثلا اگه برم توی منو یا توی Inventory اتفاقی نمیافته ولی تا میام تو بازی فریز میشه.دیسکش هم اصلا خش نداره و HP هست.البته من بالای 80 ساعت بازی کردم.میدونم مشکل از گرمای کنسول هم نیست.چون فقط توی آبلیویون فریز میشه.

منم دستگاهم گاها فریز میشه به طوری که باید دستگاهو ریست کنم
ولی این مشکل هر ماه شاید یک اتفاق بیفته که اغلب مشکل از بازی ها بوده مثلا تو بازی اولتیماتوم بورن یه جاش به همین حالتی که گفتم فریز کرد منم بردم بازی را عوض کردم مشکلش حل شد . اگه میتونی بازیتو عوض کن:-"

من این مشکل رو با بازی Battle Field: Bad Company دارم که آخرای مرحله سوم فریز میکنه و دستگاه رو باید ریست کنم، بازی رو داونلود کردم و روی دیسک ورباتیم رایت کردم، این کاری هستش که همیشه و با همه بازیها انجام میدم و تا حالا مشکلی نداشتم، نمیدونم چرا این یکی اینطوری میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or