Free Games with Plus | PS4

همون موقعه که PS4 معرفی شد یکی از قول های سونی عرضه و حمایت از بازی های indie بود.
این که 90 درصد بازی های پلاس هم ایندی بوده و هستن, و یا حتی قبل از فروش روی PSN واسه اعضای پلاس رایگان قرار داده میشه(مثل همین Broforce) به نوعی در راستای حمایت و معرفی این بازی ها حساب میشه.
به شخصه به نظرم کار خوبی میکنه دلیل عرضه بازی های ایندی خوش ساخت فقط رو PSN همین حمایت هاست الان استور هر دو تا کنسول رو مقایسه کنید بیشتر از نصف بازی هایی که رو PSN هست و یا واسه پلاس رایگان شدن, رنگ xone رو به خودشون ندیدند.
در نهایت حداقل تا دو سه سال آینده منتظر بازی AAA نباشید.

آخرین ویرایش:
برای PS3 داده بودن. اون یکی هم شاید بازی متای 90 نباشه اما بازی خوبی هستش. بهتره خودمون رو با این حرفا که چیز جالبی نیست دلداری ندیم :دی من خودم مثلا پول ندادم به Lord of fallen اما اگه مجانی بشه احتمال زیاد بازی میکنم. شرلوک هم روی نسل قبل بازی نکردم که روی نسل جدید اگه قسمت شد بازی کنم.

من Lords of Fallen رو روی PS4 تموم کردم. یه اسکی فوق العاده ضعیف از روی سری Souls که تنها نکته به یاد موندنیش باگ‌های مسخره اش بود. یادمه سر یکی از باس‌های ابتدایی (فکر کنم باس دوم) چنان Hitbox بازی نابود بود که حتی وقتی به یه جهت دیگه ضربه میزد و تو دفاع هم گرفته بودی بازم Hit حسابش میکرد بازی :|

بدون شک یکی از ضعیفترین بازی‌های که تا الان توی نسل هشت بازی کردم.....اما! با این وجود بازم من ترجیح میدم یه چیزی مثل همین LoF رو سونی بزاره روی پلاس تا این ایندی‌های که داره الان میده. حداقل یه بازی مثل LoF اگه ضعیف هم باشه باز طرفش میرم و یکم بازیش میکنم ولی این ایندی‌های که سونی الان داره هی میزاره روی پلاس اصلا ۹۰٪ اوقات زحمت دانلود کردنشون هم به خودم نمی‌دم چون می‌دونم الکی فقط حجم دارم می‌سوزونم و با سلیقه من به هیچ عنوان جور نیستن.

علی نمی دونم کی بازی کردیش اما الان خیلی از باگ‌هاشو درست کردن:دی
در کل بازی خوبیه و فکر کنم بد هم نفروخت.امیدوارم بازی بعدیشون بهتر باشه.
من این ایندی‌هارو میگیرم ۵دقیقه میرم بعد remove میکنم:دی
تو این یک سال اخیر فقط چندتاشون با سلیقه من سازگار بودش،بقیه چرت بودن به نظرم:دی
این بحث حمایت از ایندی ها خیلی هم خوبه اما کنارش می‌تونه یک بازی aaaهم بده.اینجوری از هر دو قشر حمایت میکنه:دی

ما نمیگیم بیخیال ایندی بشن و هر ماه هم کم تر از ویچر و بتمن باشه، راضی نمیشیم.

سونی هر ماه دو بازی رایگان میکنه خوب یکیشو بزاره برای ایندی و یکی دیگشم بزاره برای یه بازی قابل قبول ( حالا AAA نخواستیم )

میدونیم وظیفش نیست بازی خوب رایگان کنه، ولی حداقلش اون بازی های سال اول نسل را که میتونه رایگان کنه. درسته دیگه بیشتریا اون بازی ها را ته دیگشم خوردن:d ولی به هر حال دلمون خوش میشه که همه حرف های سونی فقط شعار نیست. به هر حال بابت این فروش فوق العاده PS4، حداقل کاری که میتونه بابت قدر دانی از مشتری ها بکنه، فری کردن یه بازی درست و حسابیه.

حداقل هر دو ماه یه بار این کار را بکنه بد نیست. من از زمانی که فرست لایت را فری کرد، دیگه از ماه های تا الان بعد نهایتا دو سه تا بازی‌های فریشو دانلود کردم

علی نمی دونم کی بازی کردیش اما الان خیلی از باگ‌هاشو درست کردن:دی
در کل بازی خوبیه و فکر کنم بد هم نفروخت.امیدوارم بازی بعدیشون بهتر باشه.
من این ایندی‌هارو میگیرم ۵دقیقه میرم بعد remove میکنم:دی
تو این یک سال اخیر فقط چندتاشون با سلیقه من سازگار بودش،بقیه چرت بودن به نظرم:دی
این بحث حمایت از ایندی ها خیلی هم خوبه اما کنارش می‌تونه یک بازی aaaهم بده.اینجوری از هر دو قشر حمایت میکنه:دی

من همون چندماه اولی که اومده بود گرفتمش مهرداد و بازی فقط روی اعصاب بود! باگ گرافیکی٬ مشکلات تکنیکی٬ باگ‌های گیم پلی مثل همون مورد بالایی که گفتم.... در کل فقط اعصابم خورد میشد هر سری بازیش میکردم. درجه سختی بازی هم اصلا بالانس نبود (برعکس سری سولز) جوری که تقریبا تمام بازی Cakewalk بود بجز یه بخش که توی یه منطقه غار مانند اتفاق می‌افتاد.(آبی رنگ بود محیط٬ بیشتر از اون چیزی یادم نمیاد :دی )

در کل بازی جای کار زیاد داشت و امیدوارم اگه نسخه جدیدی ساختن با دقت فیدبک‌ها رو بررسی و اشکالات نسخه اول رو برطرف کنند.

تا زماني كه اين همه دو دستگي باشه و يه سري بگم ما اينداي ميخوايم يه سري بگن AAA ميخوايم سوني كار خودش رو مي كنه

الان توي همين خبر بازي هاي پلاس يه سري گفتن AAA بده بعد يه عده ميان مي گن ما اينداي دوست داريم و چرا سوني بايد AAA بده وقتي اين همه گرون اند و براي سوني صرفه اقتصادي نداره :|
خوب من نبودم كه امثال بايوشاك و بتل 3 و تام رايدر و كلي بازي خفن AAA رو براي PS3 دادم :|

يه نكته جالب اينه كه اگر همين الان برم PS3 بخرم تعداد بازي هاي پلاس AAA ايي كه ميتونم بازي كنم از تعداد بازي هاي پلاس PS4 ام بيشتر نشه كم هم نمياره :|

شورش در اومده :|

اقا اين GALAK-Z خفنه ؟
ملت براش يخه دريده بودن :|
من تريلرهاش رو يه بار ديده بودم چيز شاخ شكني نبود :|

در مقابل این دو سه ماهه گذشته این ماه فوق العادس من نمیدونم الان واقعا فازتون چیه:d (البته PS4 دارها:d)
دوتا بازی دانلودی با متای 80 و خورده ای که مطمعنم خیلی هاتون بازیشون نکردین.به نظر من فیری کردن این بازی های 2D که کمتر هم دیده میشن و فوق العاده میتونن باشن خیلی باارزش تر از فیری کردن بازی معمولی مثل شرلوک هولمز و بازی شکست خورده ای مثل لرد آف فالنز هستن...

آخرین ویرایش:
در مقابل این دو سه ماهه گذشته این ماه فوق العادس من نمیدونم الان واقعا فازتون چیه:d (البته PS4 دارها:d)
دوتا بازی دانلودی با متای 80 و خورده ای که مطمعنم خیلی هاتون بازیشون نکردین.به نظر من فیری کردن این بازی ها که کمتر هم دیده میشن و فوق العاده میتونن باشن خیلی باارزش تر از فیری کردن بازی معمولی مثل شرلوک هولمز و بازی شکست خورده ای مثل لرد آف فالنز هستن...

حداقل محض تنوع هم که شده چند ماهی یه بار یکی از اون آثار شکست خورده و متوسط رو رایگان کنه :(

علت این بازیهای عالی برای گلد خب معلومه مایکرو کنسولش کمتر فروخته مجبوره به اب و اتش بزنه ولی سونی نه تازه همون روال قبلیشو هم عوض کرده
بنظرم بهترین کار اینه که دونوع پلاس بذاره یکی پلاس فقط برای مولتی و بدون بازی یکی هم برای مولتی با بازی اینجوری یه عده که فقط برای مولتی پلاس میگیرن اون پکیج فقط پلاس رو میگیرن دیگه هم غصه بازیهای چرت رو نمیخورن
کلا این نسل سونی پیشتاز هست به اب و اتیش نمیزنه ولی اینکه نظرسنجی گذاشته و یه بازی میده و یه بازی اشغالو حذف کرده حرکت خیلی خوبیه

یادم رفت Helldrivers رو دانلود کنم :d البته کلا هم اهل بازی های مولتی نیستم ولی چندماه پیش هم یادم رفت بازی هارو دانلود کنم. هر سری میگم همون اول بذارمشون تو library ولی ... :d

یادم رفت Helldrivers رو دانلود کنم :d البته کلا هم اهل بازی های مولتی نیستم ولی چندماه پیش هم یادم رفت بازی هارو دانلود کنم. هر سری میگم همون اول بذارمشون تو library ولی ... :d
اگه نیستی کلا بیخیال شو.
بازیش هم خیلی سلیقه ایه.

سلام الان رفتم لایبرری رو چک کردم بازیهای پلاسی که قبلا فرستاده بودم تو لایبرری الان نشون داده نمی شن .الان پلاس ندارم این طبیعیه؟ وقتی دوباره پلاس بشم اونا میاد دوباره؟

سلام الان رفتم لایبرری رو چک کردم بازیهای پلاسی که قبلا فرستاده بودم تو لایبرری الان نشون داده نمی شن .الان پلاس ندارم این طبیعیه؟ وقتی دوباره پلاس بشم اونا میاد دوباره؟

سلام هر وقت پلاس بخريد ميان دوباره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

یا ملت، این Broforce بی نظیره بی نظیر :دی تو دانلود و بازی کردنش یه لحظه هم به خودتون شک وارد نکنید :دی من خودم از مخالفین سرسخت بازی های ایندی هستم و کلا خوشمم نمیاد ازشون ولی این Broforce اصلا یه چیز دیگست :دی ایندی نیست، از صدتا AAA بهتره :دی

گرافیک بازی و سیستم تخریب پذیری و فیزیکش خارق العاده هست :دی اصلا امکان نداره بشینید بازی کنید و از خنده منفجر نشید :دی مثل 99 درصد این بازی های ایندی مزخرف هم الکی نیومده بازی رو نافرم و بدشکل سخت کنه که بگه آره الد اسکول هستیم و فلان :دی

خلاصه خواستم بگم که یکی از بهترین بازی های سال رو تو دستاتون بصورت رایگان دارید :دی همین الان بگیرید و بشینید بازی کنید و لذت تمام و کمال ببرید :دی

تروبخدا نگاه این اسکرین شات بکنید :دی دلتون میاد دانلودش نکنید؟ :دی از فیها تا خالدون بازی و محیطش رو میشه نابود کنی :دی:

broforce_3_605x.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or