دوستان بالاخره من هم PLUS خریدم اونم UK
1.از کجا ببینم چند روز از زمانه عضویتم تو PLUS مانده درواقعه وقتی کد رو زدم نوشت بود 3 ماهه هست اما الان روزای بعد کجا ببینم چقدر مانده از مدتم؟؟
2.آیا بعد از این ماه که بازی های FREE برای اعضای PLUS دار برداشته بشه مثله VAILLANT و بازی های دیگه بیاد میشه بازی که ماه پیش دانلود کردی رو بازی کنی مثلا همین بازی VAILLANT HEART میشه تو ماه بعد که MAY میشه باز بازیش کنم اگر الان دانلود کنم؟؟؟ و اینکه اگر 3 ماه دیگه عضویتم تمام شد باز بعدا چکار کنم که بازیش کنم و برام مفت بمونه و نپره؟؟؟؟؟
3.سال پیش دستگاهمو که خریدم 2 روز PLUS مفت داشت روش اون موقع بازیه STICK رو دانلود کردم و 2روز بازی کردم اما 5 ماه بعد که دوباره بازیه GTA خریدم 2 روز پلاس مفت داد روی بازیم عکسه قفل زده بود و نمیشد بازیش بکنم بازی تو LIBRARY هم گذاشته بودم آیا چون الان پولی شده نمیشه بازیش کرد؟؟؟
4.در هر بار باید بازیو به بخش LIBRARY انتقال بدم بهتره در واقعه زیر اونجایی که دانلود میکنی زده LIBRARY اونم بزنم ؟؟؟ و اینکه از همه مهمتر الان مثلا بازیه VAILLANT HEART حجمش 1.3 گیگ هست این کله بازیه یعنی اینو دانلود کنم کل مراحله بازی بعده مثلا بازیه COUNTER SPY بیش از 3 گیگه در واقعه کل مراحله بازیو داره؟؟؟؟
در کل حرفم اینه من این 4 بازیو همشو میخوام دانلود کنم یکی راهنمایی کنه اصولیترین راه و اینکه بتونم همیشه بازیشون کنم هروقت که خواست وقتی PLUS داشتم چی هست ؟؟؟؟
دوستان من 3 تا بازی از 4 تا بازی free این ماه پلاس رو دانلود کردم و یک سوال دارم...
برا بازی کردن هر 3 تاش اولین بار که رفتم تو بازی وصل پلاس که هیچ اصلا به نت هم وصل نبودم و اخطار داد اما ردش کردم رفت تو بازی مشکلی هم نداشت تروفی هم میداد سیو بازی هم مشکلی نداشت وسط بازی از این نظر مشکلی پیش نیاد؟؟؟ اشکالی نداره که بخوام آفلاین بازی کنم بازیارو ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای منم اینطوری بود!شما هم احتمالا چندتا اکانت رو دستگات داریدوستان من میخوام این بازی رو دانلود کنم Valiant Hearts: The Great War
ولی دانلود نمیکنه همش میزنه can not download ....
هم با psx هم با خود کنسول امتحان کردم ولی نشد
بقیه بازیها رو مشکلی ندارم
فقط این دانلود نمیشه
Broken Age Comes to PS4, PS Vita April 28th! ***8211; PlayStation.Blog
اگه صحت داشته باشه خوبه !

از الان گفته باشم هر بازي اي كه اين ماه معرفي بشه من ميخاستم بخرمش و چه خوب شد مجاني شد اين ماه :d
اگه شما به این دلیل میخوای پلاس بگیری بیخیالش شواميدوارم يه بازي اي بدن كه بلاخره مجبور شم پس از چندماه پلاس بخرم![]()
اگه شما به این دلیل میخوای پلاس بگیری بیخیالش شواگه میخوای انلاین بزنی و اولین هدفت اینه پلاس بخر.توی این 1 سالو نیمی که پلاس دارم رسما هیچ کدوم از بازیاش زیاد بهم حال نداده و خیلی ها رو اصلا بازی نکردم (اصلا این جور گیم های ارکید طوری رو دوست ندارم) تنها First light خوب بوده واسم و Resogun.البته صلیقه ای هست.
از الان گفته باشم هر بازي اي كه اين ماه معرفي بشه من ميخاستم بخرمش و چه خوب شد مجاني شد اين ماه :d

دقيقا! ٨٠ درصد بازياش رسما چرت و پرتن! و فقط هاردمو اشغال كردن و اصلا وازشون نميكنم. ديگه بهتريناش اينفيمس و اينجاستيس بودن ( البته اينجاستيس بازي خوبيه)
در قياس با اكس باكس فك كنم اكس باكس بازياي مجاني بهتري ارائه ميكنه!