Free Games with Plus | PS4

خداکنه کیلزون باشه چون چند ماه پیش واسه ژاپن بود اگه بدن این ماه خیلی عالی میشه...:d

- - -ویرایش - - -

احتمال داره بازی خوبی مجانی کنن ؟! یعنی مثل MGS و ... ؟

متال گر از اون دسته بازی هایی بود که چند باز تخفیف زدن و معمولا بازی های که تخفیف میخورن احتمالش کم هست متال گر به نظرم موقعی میاد واسه پلاس که به نسخه جدید نزدیک بشیم...

بازی های رایگان مارچ

Oddworld: Abe’s Oddysee — New ‘n’ Tasty! (PS4

Valiant Hearts: The Great War (PS4

Papo & Yo (PS3

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3

OlliOlli2: Welcome to Olliwood (PS Vita | PS4

CounterSpy (PS Vita | PS4 | PS3

دقت كرديد هر بازي ايي مجاني ميشه واسه پلاس يه سري اينجا قصد خريدشو داشتن؟! اقا منم ميخاستم اين سه تا رو بخرم كه سوني مجانيش كرد اتومات

الكي مثلا ميخاستم بخرم

دقت كرديد هر بازي ايي مجاني ميشه واسه پلاس يه سري اينجا قصد خريدشو داشتن؟! اقا منم ميخاستم اين سه تا رو بخرم كه سوني مجانيش كرد اتومات

الكي مثلا ميخاستم بخرم
وات د اف:| اینهمه کاربر باسلایق مختلف قطعا کسایی وجود دارن که این اتفاق براشون بیفته من خودم سر سه تا بازی برام اتفاق افتاده که چشممو گرفتن و پلاس شدن رایگان بازی کردم!

بچه ها این PART بندی ها چیه که تو صفحه اول گذاشتین برا بازی ها؟؟ مگه کل بازیو یجا نمیشه دانلود کرد؟؟ باید پارت به پارت دانلود کنیم؟؟ یا اینکه سونی پارت پارت در طول ماه میده بیرون؟؟؟؟؟ زده به سرم برا اولین بار تو عمرم PLUS بگیرم سر اون بازی جنگ جهانیه قبلنا تعریفشو شنیده بودم با مزه هست و جذاب..

آخرین ویرایش:
[MENTION=11899]amir_clk500[/MENTION]

نیاز به دقت نداره دوست عزیز :)

عقل و منطق میگه با توجه به بالا بودن قیمت دلار برای بازی هایی که قصد خرید دیجیتالی دارید صبر کنید و عجله در خرید نداشته باشید.
چون احتمال اینکه تخفیف خوبی بخوره و یا برای پلاس رایگان بشه برای اکثر بازها وجود داره.
این دیگه تعجب نداره وحتی درکش هم نیاز به هوش خیلی بالایی نداره ;)

پ.ن : در مورد الکی,کلا توی ایران استفاده افراطی از تکه کلام و ... در حد بالایی وجود داره خدا رو شکر.
یعنی اینقدر یک چیز میگن که :-&

بچه ها dead or alive 5 فری هست مگه؟؟؟؟!!!! حجمش 9 گیگ هست...گذاشتم برا دانلود....جز free نبود که!!!
این نسخه ای که شما گذاشی تنها 4 کارکتر داره و کامل نیست. هیچ ربطی هم به پلاس نداره و برای همه Free هست. برای دریافت نسخه کامل باید پول بپردازی.

دوستان بالاخره من هم PLUS خریدم اونم UK

1.از کجا ببینم چند روز از زمانه عضویتم تو PLUS مانده درواقعه وقتی کد رو زدم نوشت بود 3 ماهه هست اما الان روزای بعد کجا ببینم چقدر مانده از مدتم؟؟

2.آیا بعد از این ماه که بازی های FREE برای اعضای PLUS دار برداشته بشه مثله VAILLANT و بازی های دیگه بیاد میشه بازی که ماه پیش دانلود کردی رو بازی کنی مثلا همین بازی VAILLANT HEART میشه تو ماه بعد که MAY میشه باز بازیش کنم اگر الان دانلود کنم؟؟؟ و اینکه اگر 3 ماه دیگه عضویتم تمام شد باز بعدا چکار کنم که بازیش کنم و برام مفت بمونه و نپره؟؟؟؟؟

3.سال پیش دستگاهمو که خریدم 2 روز PLUS مفت داشت روش اون موقع بازیه STICK رو دانلود کردم و 2روز بازی کردم اما 5 ماه بعد که دوباره بازیه GTA خریدم 2 روز پلاس مفت داد روی بازیم عکسه قفل زده بود و نمیشد بازیش بکنم بازی تو LIBRARY هم گذاشته بودم آیا چون الان پولی شده نمیشه بازیش کرد؟؟؟

4.در هر بار باید بازیو به بخش LIBRARY انتقال بدم بهتره در واقعه زیر اونجایی که دانلود میکنی زده LIBRARY اونم بزنم ؟؟؟ و اینکه از همه مهمتر الان مثلا بازیه VAILLANT HEART حجمش 1.3 گیگ هست این کله بازیه یعنی اینو دانلود کنم کل مراحله بازی بعده مثلا بازیه COUNTER SPY بیش از 3 گیگه در واقعه کل مراحله بازیو داره؟؟؟؟

در کل حرفم اینه من این 4 بازیو همشو میخوام دانلود کنم یکی راهنمایی کنه اصولیترین راه و اینکه بتونم همیشه بازیشون کنم هروقت که خواست وقتی PLUS داشتم چی هست ؟؟؟؟

دوستان من 3 تا بازی از 4 تا بازی free این ماه پلاس رو دانلود کردم و یک سوال دارم...

برا بازی کردن هر 3 تاش اولین بار که رفتم تو بازی وصل پلاس که هیچ اصلا به نت هم وصل نبودم و اخطار داد اما ردش کردم رفت تو بازی مشکلی هم نداشت تروفی هم میداد سیو بازی هم مشکلی نداشت وسط بازی از این نظر مشکلی پیش نیاد؟؟؟ اشکالی نداره که بخوام آفلاین بازی کنم بازیارو ؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or