Free Games with Plus | PS4

وقتی میخوام برم داخل استور کنسول رو please wait میمونه.
inFamous First Light هم که فقط تا امشب فرصت دانلودش هست.راه دیگه ای نیست یه چند مگابایت از بازی رو دانلود کنم؟

وقتی میخوام برم داخل استور کنسول رو please wait میمونه.
inFamous First Light هم که فقط تا امشب فرصت دانلودش هست.راه دیگه ای نیست یه چند مگابایت از بازی رو دانلود کنم؟
سلام
از سایت خرید رو انجام بدید:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com
در ضمن سعی کنید همه‌ی بازی‌های پلاس رو به اکانتتون اضافه کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان این بازیها رو که دانلود میکنی تو قسمت information یه گزینه داره time remaining
مگه این بازیا موقته؟؟؟
یعنی زمانیه؟؟؟
بلی بازی های پلاس تا وقتی پلاسی قابل استفاده هستن!
البته بعد از اینکه دوباره پلاس بشی،اون زمان هم تمدید میشه :d

من واقعا شانس خوبي اوردم سرِ ترانزيستور ! خيلي وقت بود ميخواستم بخرمش كه قسمت نشد... ديدم بچه ها خبر رايگان شدنشو گذاشتن رفتم تو استور ديدم هنوز برا دانلود گذاشته نشده :d دو روز بعد كه پلاسمم تموم شده بود رفتم ديدم اومده براي دانلود و در عين خرشاسي با اون ٥ روز پلاسي كه سوني رايگان داده بود زدم تو گوشش :d فعلا تو ليست دانلود باشه تا پول دستمون رسيد يك ساله رو بگيريم :))

دوستان میشه یه اکانت درست کرد و پلاس رو با اکانت اصلی شیر کرد بعد روی اکانت اصلی بازی های پلاس رو بزاریم واسه دان تا بعد پلاس دستمون اومد بازی رو بازی کنیم و کلا تو امانتمون جزو پلاسهامون بمونه؟

اسماعیل جان آره اکانت ژاپن بگیر اکتیو کن برو اکانت اصلیت اونجا بازی رو دانلود کن بعدا خواستی یا از همون پلاس ژاپن استفاده کن یا واسه اکانتت یه پلاس بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or