Free Games with Plus | PS4

transistor تو در و دیواره ؟!
swear1.gif
:d
از اون نظر میگم که بازی کردمش!!:دی

دوستان بازی پلاس AAA خبری نیست؟مثل کیلزون روی ژاپن بود؟یعنی کیلزون واسه ریجن دیگه جز ژاپن احتمال داره فری بشه؟

اینا هر سه-چهار ماه یک بار بازی AAA فری می کنن.این ماه FIRST LIGHT بود که اونم همچین مالی نبود:D
کیلزون احتمالش خیلی زیاده.

AC Iv , MGS V , Metro
خوراک فری شدنن ولی نمیکنن که:دی
اینا رو من تو flash sale خریده بودم لطفا برو رو بازی های دیگه:d)x
معمولا بازی هایی که تخفیف میزنن رو رایگان نمیکنن.ولی اونایی رو که رایگان میکنن به هر دلیلی تخفیف میزنن.خیلی زرنگن نامردا :|

اینا رو من تو flash sale خریده بودم لطفا برو رو بازی های دیگه:d)x
معمولا بازی هایی که تخفیف میزنن رو رایگان نمیکنن.ولی اونایی رو که رایگان میکنن به هر دلیلی تخفیف میزنن.خیلی زرنگن نامردا :|
اتفاقا اون بازی هایی که 400 بار تخفیف میخورن، پلاس میشن :-"
---
در مورد AAA ، خوبه همین 2 ماه اخیر 2تا AAA دادنا :| Injustice و First Light ! :d
البته شاید این ماه هم بدن،ولی فعلا خبری نیست :d

اتفاقا اون بازی هایی که 400 بار تخفیف میخورن، پلاس میشن :-"
---
در مورد AAA ، خوبه همین 2 ماه اخیر 2تا AAA دادنا :| Injustice و First Light ! :d
البته شاید این ماه هم بدن،ولی فعلا خبری نیست :d

جمله اول رو برعکس گفتی:-":دی

----------
اینفاموس که یه dlc معمولی بود.injastice هم که:-& در حد PS2
قبلنا واسه ویتا هم کلی بازی میدادن مثل گراویتی راش:x
الان که خیلی خصیص شدن[-(

جمله اول رو برعکس گفتی:-":دی

----------
اینفاموس که یه dlc معمولی بود.injastice هم که:-& در حد PS2
قبلنا واسه ویتا هم کلی بازی میدادن مثل گراویتی راش:x
الان که خیلی خصیص شدن[-(
دقیقا پستت رو نقل قول کردم که همون جمله ی اول رو بگم! :d اصلا یک فکت ـه که هر بازیی خیلی تخفیف بخوره،برای پلاس گذاشته میشه! :d
از ASBR و SLY بگیر ، تا بازی های AAA مثل TR و DmC و ...! :d
---
حالا اینکه از بازی خوشت نمیاد یا فلان و ... بحثش جداست! ولی Injustice بازی خوبی بود، FL هم بله DLC بود،ولی هم AAA بود و هم از نظر گیم پلی نسبت به بازی اصلی خیلی پیشرفت کرده بود! بخش Battle Arena هم که واو! فقط! :d

این ماه با اینکه pes ,,,drive club,,,metal...swaper...و چندتا بازی دیگه کردم نمیدونم چرا هیچ بازی مثل infamous frist light بهم نچسبید مخصوصا اون قسمت میری امتیازی آدم میکشی پشت هم تروفی میده آدم حال میکنه ...پلاتشم لامصب چسبید آخه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or