Free Games with Plus | PS4

این حرکت اصلا به درد بازی نمی خوره. - البته کسی که دنبال تروفی و اینا نیست نه
فقط به درد بازی انلاین می خوره که رو اکانت اصلیشون پلاس ندارن همین >:d

این حرکت اصلا به درد بازی نمی خوره. - البته کسی که دنبال تروفی و اینا نیست نه
فقط به درد بازی انلاین می خوره که رو اکانت اصلیشون پلاس ندارن همین >:d
چرا نمیخوره الان من برزیل ساختم دارم بازی های رایگان را رو اکانت آمریکام بازی میکنم تروفی ها را هم گرفتم

دوستان گلم استفاده از روش پلاس ۱۴ روزه ژاپن واکتیو کردنش و سپس غیر اکتیو کردن اکانت اصلی مشکلی در گرفتن تروفی ایجاد نمیکنه و میتونید دو هفته یک بار بعد از حذف اکانت ژاپن بازم دوباره بسازید تا هر موقع سونی این قانون رو واسه اکانت ژاپن گذاشته استفاده کنید هر موقع برداشت پلاس یه ساله بخرید که روزی پونصد تومن میشه

آقا این قابلیت شیر پلاس روی اکانت های دیگه رو برداشتن ؟؟؟

من یه امانت 14 روزه ی برزیل داشتم و Swapper رو باهاش دانلود کردم و چند روزی هم بازی کردم . دیشب تموم شد . اول یه اکانت ژاپن ساختم چون میخواستم Child Of Light رو دانلود کنم . بعدش که اونو add کردم تو دانلود ؛ یه اکانت برزیل هم ساختم و پرایمری ش کردم .

ولی روی swapper قفل مونده . چندبار هم اکتیو و دی اکتیو کردم . نشد ! restore licence رو هم زدم .

چه کنم ؟ تازه داشت می چسبید این Swapper !

آقا این قابلیت شیر پلاس روی اکانت های دیگه رو برداشتن ؟؟؟

من یه امانت 14 روزه ی برزیل داشتم و Swapper رو باهاش دانلود کردم و چند روزی هم بازی کردم . دیشب تموم شد . اول یه اکانت ژاپن ساختم چون میخواستم Child Of Light رو دانلود کنم . بعدش که اونو add کردم تو دانلود ؛ یه اکانت برزیل هم ساختم و پرایمری ش کردم .

ولی روی swapper قفل مونده . چندبار هم اکتیو و دی اکتیو کردم . نشد ! restore licence رو هم زدم .

چه کنم ؟ تازه داشت می چسبید این Swapper !

شما باید باز swapper رو ب پلاس این اکانت جدبد اضافه کنید! اون قبلی که تو اکانت قبلی بازی میکردید فقط با تمدید پلاس همون اکانت قابل بازیه و قرار نیست با هر پلاسی ولو هم ریجن هم باشن قابل بازی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or