بازی First Light از لحاظ داستان وابسته به نسخه Second Son هست و در واقع یک DLC محسوب میشه اما در عین حال ، خود بازی به صورت کامل و بدون نیاز به نسخه ی قبلی قابل اجرا هست یا اصطلاحا میگن Standalone .با سلام خدمت بچه های گل سایت
یدونه سوال داشتم
من قبلا بازی InFamousرو نداشتم
حالا اگه بازی First lightرو دانلود کنم به صورت DLCعمل میکنه یا به صورت بازی کامل؟
یعنی اگهFirst lightرو دانلود کنم میشه به عنوان یه بازی کامل بازی کرد؟
با سلام خدمت بچه های گل سایت
یدونه سوال داشتم
من قبلا بازی InFamousرو نداشتم
حالا اگه بازی First lightرو دانلود کنم به صورت DLCعمل میکنه یا به صورت بازی کامل؟
یعنی اگهFirst lightرو دانلود کنم میشه به عنوان یه بازی کامل بازی کرد؟
فردا به احتمال زياد غروب شايدم ١٢ ظهر ساعت مشخصي نداره فقط تاريخش معلومهدوستان بازی های free کی قرار میگیرن واسه دانلود ؟
Resident Evil Revelations (PS3)
Oreshika: Tainted Bloodlines (Vita)
Child of Light (PS4)
Entwined (PS4)
Titan Attacks! (PS4, PS3, Vita)
Deception IV: Blood Ties (PS3, Vita)
Valhalla Knights 3 Gold (Vita)
Final Horizon (Vita)
Hideboh Tap Dance Hero (Vita)
خوب child of light مجانی هست برا ژاپن؟بازي هاي ژاپن هم مشخص شد و باز هم تفاوت عمده داره با اروپا و US
يعني يه چيزهايي داد كه همه رو وسوسه ميكنه :d
I : FL رو براي ژاپن به صورت پلاس نميدن ولي 90% تخفيف زدن روش :d
پ.ن : يعني CHILD OF LIGHT :d:d:d=p~:-b
بازی تا ابد تو کنسول هست اما اگه پلاستون تموم شه دیگه نمیتونین بازی کنین تا دوباره پلاستون رو شارژ کنیددوستان يه سوال.
من مثلا بازي First Light را با اكانت رايگان 14 روزه دانلود كنم و بعدش بازي رو اكانت اصليم پريماري كنم، بعدش وقتي مهلت اون اكانت 14 روزه تموم بشه اون وقت تكليف چي ميشه؟
دوستان يه سوال.
من مثلا بازي First Light را با اكانت رايگان 14 روزه دانلود كنم و بعدش بازي رو اكانت اصليم پريماري كنم، بعدش وقتي مهلت اون اكانت 14 روزه تموم بشه اون وقت تكليف چي ميشه؟
ممنون از دوستان.
دقيقا سوال من همينه كه يكم توضيح دادنش اينجا سخته.
ولي الان مثلا فرض كنيد كه من اينفاموس فرست لايت را با اكانت برزيل كه 14 روز رايگان ميده دانلود كردم و اين اكانت را رو اكانت اصليم پريماري ميكنم.
بعد وقتي مهلت اين 14 روز تموم شد قاعدتا ديگه نميشه بازيش كرد و بايد برم يه اكانت 14 روزه ديگه بسازم.
ولي سوال اصلي من از اينجا شروع ميشه كه وقتي يه اكانت ديگه ساختم ميتونم 14 روز رايگان اين اكانت را رو اون اكانت برزيل كه فرست لايت را باهاش دانلود كردم و رو اكانت اصليم كه سيوهاي فرست لايت روش هست پريماري كنم تا بتونم دوباره بازيش كنم؟
اميدوارم تونسته باشم منظورمو واضخ رسونده باشم. ولي خيلي جوابش برام واجبه.