Free Games with Plus | PS4

دوستان من اگه InFamous: First Light را 7 ژانویه فقط بزارم تو لیست دانلودهام و مثلا یه اتفاقی بیفته که تو این یک ماهی که مجانی میشه نتونم دانلودش کنم، اون وقت دیگه نمیشه مجانی دانلودش کرد؟

منظورم اینه که اگه فقط تو لیست دانلودهام بزارمش کافی هستش یا حتما باید تو ماهی که مجانی میشه کاملا دانلودش کنم؟

دوستان من اگه InFamous: First Light را 7 ژانویه فقط بزارم تو لیست دانلودهام و مثلا یه اتفاقی بیفته که تو این یک ماهی که مجانی میشه نتونم دانلودش کنم، اون وقت دیگه نمیشه مجانی دانلودش کرد؟

منظورم اینه که اگه فقط تو لیست دانلودهام بزارمش کافی هستش یا حتما باید تو ماهی که مجانی میشه کاملا دانلودش کنم؟
توی لیست دانلود بره کافیه

بزاری تو لیسته دانلود کافیه ;)

این the swapper رفتم عکساشو دیدم چقدر قشنگ و هنری بنظر میاد :bighug:
کاملا ارزش خریدن پلاس رو دارن بازیهای این 2 ماه :d

بازی های این ماه ( دسامبر ) رو تا کی میشه اضافه کرد به لیست دانلود ؟

امشب فردا تموم میشه یا تا 7 ژانویه وقت هست ؟

من میخوام یه اکانت یه ساله بخرم . چون بازی های این دوماه بدجوری وسوسه انگیز هستن !

بعد یه چیزی . first light رو بدون اینکه خود second son رو بازی کرده باشم ؛ میتونم برم ؟ میچسبه اصلا ؟ آخه این مگه dlc نبود ؟

بازی های این ماه ( دسامبر ) رو تا کی میشه اضافه کرد به لیست دانلود ؟

امشب فردا تموم میشه یا تا 7 ژانویه وقت هست ؟

من میخوام یه اکانت یه ساله بخرم . چون بازی های این دوماه بدجوری وسوسه انگیز هستن !

بعد یه چیزی . first light رو بدون اینکه خود second son رو بازی کرده باشم ؛ میتونم برم ؟ میچسبه اصلا ؟ آخه این مگه dlc نبود ؟

داداش در مورد سوال آخرت first light را میتونی بدون تجربه Secon Son هم بازی کنی، چون تو این نسخش با شخصیت زن که اسمش Abigail هست بازی میکنی.

بازیش که DLC برای Secon Son بود، ولی چون تقریبا مثل یه بازی کامل بود به خاطر همین رو دیسک هم منتشرش کردن و کلا میشه یه بازی کامل حسابش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or