بازی های جدیدی پلاس هنوز معرفی نشده ؟
ممنونخیلی وقته معرفی شده. بازی های InFamous: First Light و The Swapper هست. زمانش هم از 7 ژانویه تا 4 فوریه هست.
ممنون
دوست عزیز منبع و سایت این اخبار که بازیهای پلاس رو برای هر ماه چند وقت جلوتر معرفی میکنه رو لطف کنید بگید
توی لیست دانلود بره کافیهدوستان من اگه InFamous: First Light را 7 ژانویه فقط بزارم تو لیست دانلودهام و مثلا یه اتفاقی بیفته که تو این یک ماهی که مجانی میشه نتونم دانلودش کنم، اون وقت دیگه نمیشه مجانی دانلودش کرد؟
منظورم اینه که اگه فقط تو لیست دانلودهام بزارمش کافی هستش یا حتما باید تو ماهی که مجانی میشه کاملا دانلودش کنم؟
بزاری تو لیسته دانلود کافیهدوستان من اگه InFamous: First Light را 7 ژانویه فقط بزارم تو لیست دانلودهام و مثلا یه اتفاقی بیفته که تو این یک ماهی که مجانی میشه نتونم دانلودش کنم، اون وقت دیگه نمیشه مجانی دانلودش کرد؟
منظورم اینه که اگه فقط تو لیست دانلودهام بزارمش کافی هستش یا حتما باید تو ماهی که مجانی میشه کاملا دانلودش کنم؟
بازی های این ماه ( دسامبر ) رو تا کی میشه اضافه کرد به لیست دانلود ؟
امشب فردا تموم میشه یا تا 7 ژانویه وقت هست ؟
من میخوام یه اکانت یه ساله بخرم . چون بازی های این دوماه بدجوری وسوسه انگیز هستن !
بعد یه چیزی . first light رو بدون اینکه خود second son رو بازی کرده باشم ؛ میتونم برم ؟ میچسبه اصلا ؟ آخه این مگه dlc نبود ؟
اون p.tهست رایگانه ربطی به پلاس ندارهبچه ها این دمو سایلنت هیل جریانش چیه میگن اومده روی ps4 کسی خبری،چیزی نداره؟
اون p.tهست رایگانه ربطی به پلاس نداره
تو store حجمش 1 گیگ خورده ای هم هست اسمشم p.tاز کجا میشه دانلودش کرد؟