Injustice رو دانلود كردم ولي چرا استوري مود و انلينش خاموشه و نميذاره بازي بازي كنيم؟!
بله ، بلهدوستان یه چیزیو متوجه نشدم الان بخوایم این بازیه رایگان رو دانلود کنیم فقط تا وقتی که پلاس داریم میتونیم بازی کنیم؟درسته پلاس که خریدم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟
بدک نیست ولی انتظار گرافیک نسل 8 ازش نباید داشت !Injustice gerafikesh chetore?
شما این بازیای مجانی رو که دانلود میکنین بازی واسه شماست و تا قیامت هر موقع خواستی میتونی بازی کنی چه پلاس داشته باشی چه نداشته باشی. فقط واسه قابلیت های آنلاین بازیا باید پلاس داشته باشی.دوستان یه چیزیو متوجه نشدم الان بخوایم این بازیه رایگان رو دانلود کنیم فقط تا وقتی که پلاس داریم میتونیم بازی کنیم؟درسته پلاس که خریدم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟
شما این بازیای مجانی رو که دانلود میکنین بازی واسه شماست و تا قیامت هر موقع خواستی میتونی بازی کنی چه پلاس داشته باشی چه نداشته باشی. فقط واسه قابلیت های آنلاین بازیا باید پلاس داشته باشی.
پس من اشتباه میکنماینطور نیستش ... بازیهایی که برای پلاس به صورت کاملا رایگان میان بعد از تموم شدن پلاس دیگه قابل بازی نیستن و برای بازی کردنشون باید دوباره پلاس رو تمدید کرد
بازیهایی که تخفیف میخورن برای اعضای پلاس و قیمتشون کم میشه بعد تموم شدن پلاس قابل بازی هستن ... مثل این بازیهایی که برای اعضای پلاس مثلا 20 درصد تخفیف میخوره
پس من اشتباه میکنمولی من مطمئنم پلاسم تموم شده بود و FEZ رو بازی میکردم. شایدم زمانش یادم نمونده و پلاس داشتم
به هر حال شرمنده واسه اطلاعات نادرست .
دوستان من الان۳گیگ اینجاستیس رو دانلود کردم.اگ این ماه تموم بشه و کامل بازی رو دانلود نکرده باشم دیگه نمیتونم دانلودش کنم یا همیشه میشه ادامه داد دانلود رو؟؟