Free Games with Plus | PS4

تاپیک خوبیه فقط منم پیشنهاد دارم که پست اول هر ماه آپدیت بشه و اعلام بشه که مثلا استور ژاپن هم چه بازیهایی میزاره استور اروپا و ....
اینطوره همگی پست اول رو تا ببینن 80 درصد سوالات بر طرف میشه
با سپاس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان من 10 دلار امروز همینجوری برنده شدم! پلاس هم ندارم
به نظرتون چه بازی رو بگیرم که قشنگ باشه و روی PC هم نباشه؟
از این بازی های indie منظورمه

دوستان یه چیزیو متوجه نشدم الان بخوایم این بازیه رایگان رو دانلود کنیم فقط تا وقتی که پلاس داریم میتونیم بازی کنیم؟درسته پلاس که خریدم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟

دوستان یه چیزیو متوجه نشدم الان بخوایم این بازیه رایگان رو دانلود کنیم فقط تا وقتی که پلاس داریم میتونیم بازی کنیم؟درسته پلاس که خریدم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟
شما این بازیای مجانی رو که دانلود میکنین بازی واسه شماست و تا قیامت هر موقع خواستی میتونی بازی کنی چه پلاس داشته باشی چه نداشته باشی. فقط واسه قابلیت های آنلاین بازیا باید پلاس داشته باشی.

شما این بازیای مجانی رو که دانلود میکنین بازی واسه شماست و تا قیامت هر موقع خواستی میتونی بازی کنی چه پلاس داشته باشی چه نداشته باشی. فقط واسه قابلیت های آنلاین بازیا باید پلاس داشته باشی.

اینطور نیستش ... بازیهایی که برای پلاس به صورت کاملا رایگان میان بعد از تموم شدن پلاس دیگه قابل بازی نیستن و برای بازی کردنشون باید دوباره پلاس رو تمدید کرد

بازیهایی که تخفیف میخورن برای اعضای پلاس و قیمتشون کم میشه بعد تموم شدن پلاس قابل بازی هستن ... مثل این بازیهایی که برای اعضای پلاس مثلا 20 درصد تخفیف میخوره

اینطور نیستش ... بازیهایی که برای پلاس به صورت کاملا رایگان میان بعد از تموم شدن پلاس دیگه قابل بازی نیستن و برای بازی کردنشون باید دوباره پلاس رو تمدید کرد

بازیهایی که تخفیف میخورن برای اعضای پلاس و قیمتشون کم میشه بعد تموم شدن پلاس قابل بازی هستن ... مثل این بازیهایی که برای اعضای پلاس مثلا 20 درصد تخفیف میخوره
پس من اشتباه میکنم :دی ولی من مطمئنم پلاسم تموم شده بود و FEZ رو بازی میکردم. شایدم زمانش یادم نمونده و پلاس داشتم :دی

به هر حال شرمنده واسه اطلاعات نادرست .

پس من اشتباه میکنم :دی ولی من مطمئنم پلاسم تموم شده بود و FEZ رو بازی میکردم. شایدم زمانش یادم نمونده و پلاس داشتم :دی

به هر حال شرمنده واسه اطلاعات نادرست .

دشمنت شرمنده ;)... نسل قبل هم اینجوری بود ... من خودم پلاسم چند ماه پیش تموم شد و بازیها غیر فعال شد و وقتی یک پلاس دیگه گرفتم دوباره تونستم بازی کنم ... مگر اینکه سونی تغییری ایجاد کرده باشه

دوستان من الان۳گیگ اینجاستیس رو دانلود کردم.اگ این ماه تموم بشه و کامل بازی رو دانلود نکرده باشم دیگه نمیتونم دانلودش کنم یا همیشه میشه ادامه داد دانلود رو؟؟

دوستان من الان۳گیگ اینجاستیس رو دانلود کردم.اگ این ماه تموم بشه و کامل بازی رو دانلود نکرده باشم دیگه نمیتونم دانلودش کنم یا همیشه میشه ادامه داد دانلود رو؟؟

اره میتونی. وقتی بازی رو به دانلود لیست اضافه کردی تا هر وقت که پلاس باشی میتونی دانلود و بازیش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or