ماه خیلی خوبی برای Plus هست، ولی بیشتر برای کسی که اهل بازی کردن با PC نباشه.
اون Rogue Legacy به شدت اعتیادآور هست و با اینکه روی PC بازی کردم ولی روی PS4 هم باید برم سراغش.
Transistor هم دنبال یه بهانه بودم که بازی کنم و الآن بهانه جور شد! توی PC تا اواسطش رفته بودم و با اینکه ازش بدم هم نیومده بود و احتمالاً بیشتر بازی میکردم جذبش میشدم، ولی یه مدت ولش کردم و یه عادت بدی دارم که وقتی بازی ای رو یه مدتی رها میکنم دیگه نمیتونم برم سراغش. الآن به خاطر اینکه پول Plus هدر نره (lol) باید حتماً از اول بازیش کنم. مثل The Swapper که توی PC زیاد بازی نکردم و توی PS4 از اول رفتم سراغش و تازه فهمیدم چه چیز خوبی بوده.
Apotheon رو شناخت خاصی ازش ندارم، ولی به قیافه بازی میخوره از اون چیزایی باشه که ازش خوشم میاد.
---------------
به نظرم سونی باید هرچه زودتر به قولش در مورد نسخه Plus بازی DriveClub عمل کنه و شاید این موضوع به نفع بازی هم باشه. به جز یه سری افراد مثل خودم که در هر صورت بازی رو به صورت کامل تهیه میکنیم، بعید میدونم بازی بدون در نظر گرفتن باندل ها فروش خیلی خوبی در ماه های آینده داشته باشه. ولی اگه یه نسخه محدود توی Plus بذارن و ملت تجربه ـش کنن، احتمالاً خیلی ها تشویق میشن پول بدن و این نسخه رو به نسخه اصلی تبدیل کنن. کلاً Plus بعضی جاها میتونه نقش تبلیغی داشته باشه و مثلاً در مورد Infamous: First Light برای من این طوری بود. یعنی کافی بود بازی رو تا نصفش برم تا انقدر ازش لذت ببرم که Infamous: Second Son رو هم بگیرم! در مورد DriveClub هم به نظرم میتونه همچین تأثیری داشته باشه.
اگه اشتباه نکنم Apotheon استایل گرافیکیش مثل OUTLAND ـه کلا خیلی چیز جالبه و پلاس این ماه هم خیلی خوبه ! خصوصا اینکه خیلی وقت بود برنامه خرید ترانزیستور رو ریخته بودم که به لطف سونی دیگه لازم نی بخرم
دوستان ظاهرا ديگه نميشه از برزيل بازيهاي رايگان و كلا پلاس رايگان گرفت
آخه من همين الان اكانت برزيل ساختم ولي تو قسمت استور پيغام اومده كه بايد زبونتو پرتغالي بكني تا بتوني از استور استفاده بكني و وقتي هم كه پرتغاليش ميكنم و ميخوام 14 روز رايگان را بگيرم كلي چيز مياد كه ميگه بايد پرشون كني و به يكيشونم همش گير ميده.
در حالي كه قبلا از برزيل با همون زبون انگليسي ميگرفتم و مشكلي نبود.
بازی !woah dave که این ماه برای ویتا رایگان بود رو میتونید به لیستتون اضافه کنید چون بازی بعدا برای PS4 میاد و اون موقع میتونید مثل بقیه ی بازیهای پلاس بازیش کنید.