من خودمم حدود ٦ ماه پلاس داشتم. ولي اتفاقا از نظرم خيلي از بازياش خوب بودا اكثرا هم دانلود و نصب كردم از ولوسيتي گرفته تا سواپر :dاگه شما به این دلیل میخوای پلاس بگیری بیخیالش شواگه میخوای انلاین بزنی و اولین هدفت اینه پلاس بخر.توی این 1 سالو نیمی که پلاس دارم رسما هیچ کدوم از بازیاش زیاد بهم حال نداده و خیلی ها رو اصلا بازی نکردم (اصلا این جور گیم های ارکید طوری رو دوست ندارم) تنها First light خوب بوده واسم و Resogun.البته صلیقه ای هست.
پلی 4 هم بزودی از این دسته بازیا رو فری میکنه .. مثلا همین چند وقت پیش پلی 3 , mass effect رو رایگان کرد .. اما پلی 4 و اکس باکس 1 تازه اومدن و مردم هم خیلیاشون تازه اومدن تو کار بازی های اورجینال و پلاس و گلد و این حرفا برا همین انتظار دارن مثلا همین اول راه هیلو و لست اف اس و ... رو رایگان بازی کنند .. اما در کل در اینده نزدیک درست میشه همه چی :dدرسته . تعداد بازيهاي ٤ بيشتره ولي اكثرا پلتفورمر هستن و من شخصا خوشم نيومد از خيلياش( وليانت هارت ولي خوب بود)
من يه اشتباهي كردم با ٣٦٠ يه لحظه اشتباه گرفتم پارسال يادمه واسه ٣٦٠ هيتمن ابسولوشن اومد و فكر كردم قاعدتا واسه وان هم از اين دست بازيا فري ميشه
به نظرم دندون اسب پیشکش رو نباد شمرد همین که گیم میده دمش گرم وگرنه سالی پنجاه تا میدیم فقط واسه مولتی
Counter Spy رو ویتا برای پلاس این ماه مجانی بود دانلودش کردم..بعد رو PS4 رفتم رو Library دیدم تو لیست PS4 ام هست..اونجام زدم دانلود شه...مگه میشه بازی که رو ویتا مجانی شده رو PS4 هم گرفت بازی کرد؟
اقا پس چرا بازی های رایگان معرفی نمیشه؟این چه وضعشه؟حالا ما پلاس گرفتیم نه بازی معرفی میشه نه بازی درست حسابی هم معرفی میشه
![]()