Free Games with Plus | PS4

Games with Gold :

Ps Plus:

تا اینجا بازیهای پلاس PS4 هم از لحاظ کیفیت و امتیازات ، هم تعداد و هم قیمت تمام شده ، به شدت با ارزش تر از بازیهای فری گلد X1 بودند
و به شخصه هم فوق العاده راضیم ازش

درسته . تعداد بازيهاي ٤ بيشتره ولي اكثرا پلتفورمر هستن و من شخصا خوشم نيومد از خيلياش( وليانت هارت ولي خوب بود)

من يه اشتباهي كردم با ٣٦٠ يه لحظه اشتباه گرفتم پارسال يادمه واسه ٣٦٠ هيتمن ابسولوشن اومد و فكر كردم قاعدتا واسه وان هم از اين دست بازيا فري ميشه

اگه شما به این دلیل میخوای پلاس بگیری بیخیالش شو :دی اگه میخوای انلاین بزنی و اولین هدفت اینه پلاس بخر.توی این 1 سالو نیمی که پلاس دارم رسما هیچ کدوم از بازیاش زیاد بهم حال نداده و خیلی ها رو اصلا بازی نکردم (اصلا این جور گیم های ارکید طوری رو دوست ندارم) تنها First light خوب بوده واسم و Resogun.البته صلیقه ای هست.
من خودمم حدود ٦ ماه پلاس داشتم. ولي اتفاقا از نظرم خيلي از بازياش خوب بودا اكثرا هم دانلود و نصب كردم از ولوسيتي گرفته تا سواپر :d

درسته . تعداد بازيهاي ٤ بيشتره ولي اكثرا پلتفورمر هستن و من شخصا خوشم نيومد از خيلياش( وليانت هارت ولي خوب بود)

من يه اشتباهي كردم با ٣٦٠ يه لحظه اشتباه گرفتم پارسال يادمه واسه ٣٦٠ هيتمن ابسولوشن اومد و فكر كردم قاعدتا واسه وان هم از اين دست بازيا فري ميشه
پلی 4 هم بزودی از این دسته بازیا رو فری میکنه .. مثلا همین چند وقت پیش پلی 3 , mass effect رو رایگان کرد .. اما پلی 4 و اکس باکس 1 تازه اومدن و مردم هم خیلیاشون تازه اومدن تو کار بازی های اورجینال و پلاس و گلد و این حرفا برا همین انتظار دارن مثلا همین اول راه هیلو و لست اف اس و ... رو رایگان بازی کنند .. اما در کل در اینده نزدیک درست میشه همه چی :d

به نظرم دندون اسب پیشکش رو نباد شمرد همین که گیم میده دمش گرم وگرنه سالی پنجاه تا میدیم فقط واسه مولتی

همچين پيشكشه پيشكشم نيستا! اون پولي كه واسه پلاس ميديم يه بخشيش ميره واسه اين بازياي دوزاري. ضمنا خيلي از اين بازيا بهتر و جالبتر هم تو اپ استور و گوگل ماركت فري هستن و فوقش in app purchase يه سري ايتم توش ميذارن كه مهمم نيست و بدون اونا بازي پيش ميره! اون پيشكش تره به نظر من

خب دوستان بازیهای این ماه ریجن1 هم مشخص شدند:
مهماش :d:
never alone(ps4)
Killzone mercenary(ps vita)
بقیه اش هم تو بلاگ پلی استیشن هست ولی به نظرم نا اشنا بودن:-/:d
والبته dishonored برای ps3:d

آخرین ویرایش:
میخواستم برای بازیهای این ماه پلاس رو تمدید کنم که از یه طرف دیسک AC Unity م خراب شد و دوباره گرفتم :(( و از طرف دیگه با دیدن بازیهای این ماه تمدید رو میذارم برای May. چندتا از بازی های مارچ رو هم روی PS3 بازی میکنم :d

Counter Spy رو ویتا برای پلاس این ماه مجانی بود دانلودش کردم..بعد رو PS4 رفتم رو Library دیدم تو لیست PS4 ام هست..اونجام زدم دانلود شه...مگه میشه بازی که رو ویتا مجانی شده رو PS4 هم گرفت بازی کرد؟

Counter Spy رو ویتا برای پلاس این ماه مجانی بود دانلودش کردم..بعد رو PS4 رفتم رو Library دیدم تو لیست PS4 ام هست..اونجام زدم دانلود شه...مگه میشه بازی که رو ویتا مجانی شده رو PS4 هم گرفت بازی کرد؟

هر بازی کنارش نوشته برا چه دستگاهایی مجانی هست مثلا این بازی شما هم برا ویتا مجانیه هم برا ps4 امکان داره برا ps3 هم باشه کناره عکسه بازی تو پلاس اون پایین نوشته برا چه پلتفورمایی مجانی هست......مثلا شرلوک هولمز نگاه کنی فقط نوشته کوچیک پاینش برا ps3 هست..

اقا پس چرا بازی های رایگان معرفی نمیشه؟:|این چه وضعشه؟حالا ما پلاس گرفتیم نه بازی معرفی میشه نه بازی درست حسابی هم معرفی میشه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or