Free Games with Plus | PS4

امشب انشاله بازیهایه مفتی که به قولی سرکه مفت از عسل هم شیرینتره میاد:d البته خوب گاهی مفت بعضی چیزها هم نمی ارزه مگه نه؟؟؟؟ اون وقت سر نخواستنش دعواست...

ولی خدایی بعضی بازی ها مثله never alone که تو استور آمریکا بین 10 تا 15 دلار بود باور کنید مفت میشه خوب آدم هم بازیش میکنه هم به خاطر یک بازیه با حجم نهایت 2 گیگ که البته گویا زیاد هم جذاب نیست با نقدهایی که دیدم البته یک عده هم تعریفایی کردن نمیصرفه نزدیکه 40 هزار تومن از جیبمون خرج کنیم ...
مثلا پارسال stick it مفت بود من از استوره uk دانلود کردم امروز رو استور آمریکا 19 دلار دیدم:-/ البته بازیه باحالی بود اما به پوله ما باید نزدیکه 80 تمون بدیم تا 20 دلار کارت بخریم فقط...
دمه سونی گرم اما کاش بازی هایه خوب مثله همین شرلوک هولمز که برا ps3 مفت کرده بود برا ps4 مفت میکرد ...

پی اس ان قاطی کرده؟!!
الان واسه من بازی never alone رو که قرار بود فری باشه، رو با تخفیف زده ۸ دلار. واسه شما هم همینطوریه؟
آره. اگه قراره never alone تو لیست نباشه این ماه زهرمار شده برام. از اون دو تا بازی اصلا خوشم نمیاد.

سلام دوستان این بازیا تا plus داریم رایگانه چون توxbox live اعتبار که تموم شد بازی از حالت رایگان در میاد نمیتونیم بازی کنیم؟

never alone تو us فقط free شده و فک کنم tower guns هم بود و تو uk متاسفانه free نشده بازیه never alone.....برعکس ی بازیه دیگه به نام aarus همراه tower guns برا بازیبازهایه ps4 مجانی شده تو uk
[h=5][/h][h=5][/h]

Never alone تو ریجن دو هم رایگان شده ولی نمیدونم چرا داخل استور خود پلی4 نیست!! من با برنامه موبایل پلی استیشن رفتم داخل استور و بازی رو پیدا کردم و به دانلود لیستم اضافه کردم بعد پلی4 رو روشن کردم و از library گذاشتم برای دانلود

Never alone تو ریجن دو هم رایگان شده ولی نمیدونم چرا داخل استور خود پلی4 نیست!! من با برنامه موبایل پلی استیشن رفتم داخل استور و بازی رو پیدا کردم و به دانلود لیستم اضافه کردم بعد پلی4 رو روشن کردم و از library گذاشتم برای دانلود

وا.....پس امکان داره درستش کنن تا چند روز دیگه؟؟؟ منم صبح دیدم تعجب کردم تو استوره uk نبود

اره خب یه مشکل هست دیگه بالاخره متوجه میشن حلش میکنن ولی خب با گوشیتون همین الانم میتونید دانلود کنید اگر عجله دارید.

خاک بر سر سونی با این بازی های فریش. Tower of Gun که یه دقیقه پاک کردم. یه بازی مزخرف و بی هدف. این Asua هم متای 3 گرفته. یهو نمی دادی بازی فری دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or