Free Games with Plus | PS4

هي ميخوايم پلاس بخريم ميبينيم هيچ خبري هم نيست. خدايي من موندم الان فرق پلاس ١٤ روزه رايگان ژاپن با پلاسي كه روي اكانت بخريم چيه. هر دوتا دسترسي بازي انلاين ميدن ٢ تاشونم هيچ بازي رايگان خوبي ندارن :|

هي ميخوايم پلاس بخريم ميبينيم هيچ خبري هم نيست. خدايي من موندم الان فرق پلاس ١٤ روزه رايگان ژاپن با پلاسي كه روي اكانت بخريم چيه. هر دوتا دسترسي بازي انلاين ميدن ٢ تاشونم هيچ بازي رايگان خوبي ندارن :|

نظر منو بخوای داداش همون 14 روز ژاپن بگیری بهتر هستش. بازی رایگان هر دوتاشونم از لحاظ بی کیفیت بودن شبیه همه.

البته با این که بازی های فری ژاپن با آمریکا فرق داره، ولی یکی از بازی های رایگان تو هر دو ریجن شبیه هم هستن

مگه اینکه بخوای بازی های تخفیف خورده هم بخری که اونجوری پلاس آمریکا بهتر هستش. ولی در شرایط دیگه و قعلا که ژاپن رایگان هستش من گزینه دوم را ترجیح میدم.

چرا مسخره شده ؟ Valiant Hearts که به نظرم عالی بود.
بعدشم چه انتظاری دارین از بازی Free واقعا ؟

عضو پلاس میشیم و هزینه سالانه میدیم که شرکت سونی سرویس مطلوب تری نسبت به نسل قبل که مجانی بود بهمون ارایه بده
ماه قبل خیلی خوب بود ولی این ماه اصلا

من نمیدونم چرا بازی life is strange که ارزانتر از این بازی هایه در پیته free شده هستن رو مجانی نمیکنه....مثلا episode 1 1 یا هردو episode رو free میکرد اینا که باید به شرکت پولی بدن تا free کنن لاقل میدادن این بازی رو free میکردن...
یا حداقل یک بازی درست حسابی مثله بازی هایه ps3 که میزارن و قدیمی شده و جز بازی هایه خوب هست برا ps4 هم بازیایه قدیمی و خوبو بزارن مثلا بازی هایه 17 18 ماه پیش ...
به خدا مفت کردن metal gear solid 5 ground zero برا سونی کاری نداره قیمتشم شبیه همین بازی هایه آشغال و مجانی شده همین ماهه اما نمیدونم یا شرکتا راه نمیان یا سونی کلا خول شده ...
هرچی که هست که ماه پیش از 100 میشد 70 داد به بازیاشون سرجمع الان 30 هم نمیشه داد ....

با توجه به اینکه rayman دو سه ماه قبل برای گلد ایکس وان فری شده بود احتمال فری شدنش زیاده ولی اون دوتای دیگه خیلی احتمالش کمه مخصوصا shovel knight که همین هفته تخفیف خورده knack هم بعیده دوتا بازی AAA تو یه ماه فری کنه:-/

اگه خبر این سایت درست دربیاد, ماه مِی با اختلاف زیاد, بهترین ماه پلاس برای PS4 خواهد بود :) :

PS4

• Rayman Legends
  • Shovel Knight
  • Knack

PS Plus In May 2015 Lineup Possibly Leaked, Includes Knack, Rayman Legends And More | GearNuke
با اینکه Rayman Legends و Shovel Knight رو بازی کردم، ولی هرکدوم نسخه Plusـش بیاد در اسرع وقت میگیرم و کلی لذت میبرم! بازی هایی هستن که آدم صد بار هم انجام بده خسته نمیشه. Knack هم با اینکه باید چیز درپیتی باشه، ولی به عنوان یه بازی Plus خوبه و میشه بعد از مدت ها یه پلتفورمر 3D انجام داد. فقط می مونه یه چیز، اون هم اینه که لیست به احتمال 90% فیک هست. :| مگر اینکه بعد از ماه قبل که به شدت افتضاح و گندیده بود، قصد جبران داشته باشن. ولی باز هم نمیان این 3 تا بازی رو با همدیگه بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or