بازی حتی اگر بازیه خوبی باشه!(که با پر شدن این سبک بازی ها، بعیدهحالا بذارید بیاد شایدم چیز خوبی از آب در اومده باشه نباید تا زمانی که بازی انجام ندادیم ازش نا امید بشیم
برا من که باب میله ، واقعا دوس داشتم ABZU رو توی وقت مناسب بخرم بازیش کنمبازیهای رایگان May:
PS+ May
PS4: Tales from the Borderlands, Alienation (EU)/Abzu (US)
PS3: Blood Knights, Port Royale 3
Vita: Type Rider, Laser Disco Defenders
Alienation واسه EU و Abzu هم واسه US ! بقیه هم مشترک...
این ماه خیلی بهتر از ماه قبله ولی انصافا نباید بازیهای ریجنهای اروپا و آمریکا رو جدا میکردن...من Alienation رو به Abzu ترجیح میدادم![]()
ده روز بیشتر به اتمام اشتراکم نمونده بود ولی با وجدو Abzu و TFTB صد در صد بازم پلاس میگیرمبازیهای رایگان May:
PS+ May
PS4: Tales from the Borderlands, Alienation (EU)/Abzu (US)
PS3: Blood Knights, Port Royale 3
Vita: Type Rider, Laser Disco Defenders
Alienation واسه EU و Abzu هم واسه US ! بقیه هم مشترک...
این ماه خیلی بهتر از ماه قبله ولی انصافا نباید بازیهای ریجنهای اروپا و آمریکا رو جدا میکردن...من Alienation رو به Abzu ترجیح میدادم![]()
Introهای بازی واقعا جالب و عالی بودن!این Tales from the Borderlands رو به هیچ وجه از دست ندید...به نظر من بهترین بازی اپیزودی تلتیل همینه و کل فاز فوقالعادهای داره...هنوزم بعد از اینهمه وقت، موزیکاشو گوش میدم...کلا Introهای بازی فوقالعادسمن بودم همهی پروژههای تلتیل رو کنسل میکردم، میزاشتم فقط TFTB بسازن
...البته میترسم همین خاطرهی خوب بازی رو هم کلا تو فصل دو خراب کنن مخصوصا بعد از اینکه تو هر اپیزود فصل سوم TWD دارم پسرفت شدیدی میبینم...
کلا از اونجایی که بازی 100 بار تا حالا تخفیف خورده و بیشتر کسایی که بازیو میخواستن گرفتنش(فک کنم بازی چند بار توی تخفیفا زیر 5 دلار شده بود) ، به نظرم کلا انتخاب خوبی واسه رایگان شدن نبود (اینا هم دارن از مایکرو یاد میگیرن) ولی هر کی بازی نکرده براش واجبه و پیشنهاد میکنم تو اولویتتون قرارش بدید...