Free Games with Plus | PS4

حالا بذارید بیاد شایدم چیز خوبی از آب در اومده باشه نباید تا زمانی که بازی انجام ندادیم ازش نا امید بشیم
بازی حتی اگر بازیه خوبی باشه!(که با پر شدن این سبک بازی ها، بعیده :-" ) ، سبک گرافیکی بازی واقعا سخته باهاش کنار اومدن!
جالبه، ولی برای بازی شدنی نیست!:-"
با نمایش هایی که من دیدم، نهایت چند دست بتونم بازی کنم:-"

---
یک سوال!:-"
خیلی از بچه ها رو میبینم اینجا که گویا از تخفیف های پلاس استفاده ای نمیکنند و فقط منتظر بازی هان(و مولتی:-")
چک کردم دیدم خوب پلاس یک ساله ی آمریکا رو 190 میدن، هنگ کنگ رو 170 !:-"
به نظرم مثل @Democracy کوچ کنند هنگ کنگ بهتره!:-" حالا دیگه از تخفیفات و قیمت بازی ها و بقیه ی کارت هاش خبر ندارم، شاید اونا هم حتی بهتر باشه!:-"

• Like
Reactions: hbmss and Democracy
بازیهای رایگان May:
PS+ May
PS4: Tales from the Borderlands, Alienation (EU)/Abzu (US)
PS3: Blood Knights, Port Royale 3
Vita: Type Rider, Laser Disco Defenders
Alienation واسه EU و Abzu هم واسه US ! بقیه هم مشترک...
این ماه خیلی بهتر از ماه قبله ولی انصافا نباید بازیهای ریجن‌های اروپا و آمریکا رو جدا می‌کردن...من Alienation رو به Abzu ترجیح می‌دادم :|

بازیهای رایگان May:
PS+ May
این ماه خیلی بهتر از ماه قبله ولی انصافا نباید بازیهای ریجن‌های اروپا و آمریکا رو جدا می‌کردن...من Alienation رو به Abzu ترجیح می‌دادم :|
برا من که باب میله ، واقعا دوس داشتم ABZU رو توی وقت مناسب بخرم بازیش کنم

بازیهای رایگان May:
PS+ May
ده روز بیشتر به اتمام اشتراکم نمونده بود ولی با وجدو Abzu و TFTB صد در صد بازم پلاس میگیرم:D
امیدوارم در ماه های بعد هم شاهد بازی های خوبی باشیم[-o<

• Like
Reactions: FUTURE
این Tales from the Borderlands رو به هیچ وجه از دست ندید...به نظر من بهترین بازی اپیزودی تل‌تیل همینه و کل فاز فوق‌العاده‌ای داره...هنوزم بعد از اینهمه وقت، موزیکاشو گوش می‌دم...کلا Introهای بازی فوق‌العادس :x من بودم همه‌ی پروژه‌های تل‌تیل رو کنسل می‌کردم، میزاشتم فقط TFTB بسازن :D...البته میترسم همین خاطره‌ی خوب بازی رو هم کلا تو فصل دو خراب کنن مخصوصا بعد از اینکه تو هر اپیزود فصل سوم TWD دارم پسرفت شدیدی می‌بینم...:|
کلا از اونجایی که بازی 100 بار تا حالا تخفیف خورده و بیشتر کسایی که بازیو می‌خواستن گرفتنش(فک کنم بازی چند بار توی تخفیفا زیر 5 دلار شده بود) ، به نظرم کلا انتخاب خوبی واسه رایگان شدن نبود (اینا هم دارن از مایکرو یاد می‌گیرن :D:|) ولی هر کی بازی نکرده براش واجبه و پیشنهاد می‌کنم تو اولویتتون قرارش بدید...

این Tales from the Borderlands رو به هیچ وجه از دست ندید...به نظر من بهترین بازی اپیزودی تل‌تیل همینه و کل فاز فوق‌العاده‌ای داره...هنوزم بعد از اینهمه وقت، موزیکاشو گوش می‌دم...کلا Introهای بازی فوق‌العادس :x من بودم همه‌ی پروژه‌های تل‌تیل رو کنسل می‌کردم، میزاشتم فقط TFTB بسازن :D...البته میترسم همین خاطره‌ی خوب بازی رو هم کلا تو فصل دو خراب کنن مخصوصا بعد از اینکه تو هر اپیزود فصل سوم TWD دارم پسرفت شدیدی می‌بینم...:|
کلا از اونجایی که بازی 100 بار تا حالا تخفیف خورده و بیشتر کسایی که بازیو می‌خواستن گرفتنش(فک کنم بازی چند بار توی تخفیفا زیر 5 دلار شده بود) ، به نظرم کلا انتخاب خوبی واسه رایگان شدن نبود (اینا هم دارن از مایکرو یاد می‌گیرن :D:|) ولی هر کی بازی نکرده براش واجبه و پیشنهاد می‌کنم تو اولویتتون قرارش بدید...
Introهای بازی واقعا جالب و عالی بودن! =))
طنز بازی هم خیلی خوب بود! :دی ، کا برای طرفدارهای سری که حتما واجبه! برای بقیه هم شک نکنند که لذت خواهند برد:-"

پ.ن: من خودمم تو این تخفیفا گرفته بودمش قبلا:-" کلا بازی هایی که میزارن، صدبار تخفیف خوردن همشون:-"

• Like
Reactions: FUTURE
چه زود معرفی شدن
یادمه ماه های پیش خیلی دیرتر لو میرفتن

خب گرچه Alienation برای us نیست ولی در کل یاد ندارم از زمان PS3 بازی روی یک ریجن رایگان بشه روی باقیه ریجن ها نشه ، دیر یا زود
Abzu ا عجب تم رویایی داره که من بشدت طالبشم

فکر کنم The End is Near :دی
2017 نسبت به سال های قبل خیلی خیلی بهتر شده بازی های پلاس!
گرچه هنوزم جای بهتر شدن داره ولی همین که روند رو به رشد داره و به جز ماه قبل، اکثرا بازی های خوبی ارایه داده جای شکرش باقیه :دی

این Alienation رو کل دنیا چرخوند آخرم به ما ندادتش:|
بابا برای آمریکا هم میدادیش دیگه:((
ولی خارج از اعتراض بالا بازی های این ماه عالی هستن دمش گرم:D

یک شباهت جذاب بین Tales from the Borderlands و The Last of Us وجود داره
بازی کنید متوجه میشید

صداپیشه کاراکتری به نام Gortys رو Ashley Johnson انجام داده کسی که صدای الی عزیزمون تو The Last of Us بعهده داشت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Grand Theft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or