کجا قرار بود FTP باشه؟ بازی همین ماه پیش یه تریلر ازش اومد بیرون و قیمتشم 20 دلار زده شد(البته اخبار زمان معرفیش رو دنبال نکردمخب یکی از بازیهای رایگان ماه بعد مشخص شد: Drawn to death
PS Plus members get to play next month’s PS4 shooter Drawn To Death for free
جالب اینه قبلا بازی قرار بود کلا Free to play باشه ولی حالا قیمت گذاری شده و فقط واسه پلاس دارا رایگان میشه!
اون اوایل گفتن FTP خواهد بود ، یه مدت بعد گفتن نه و میخوان بازی رو کامل عرضه کنند ، که بالاخره توی همون خبری که گفتی تاریخ عرضه و قیمتش مشخص شد!کجا قرار بود FTP باشه؟ بازی همین ماه پیش یه تریلر ازش اومد بیرون و قیمتشم 20 دلار زده شد(البته اخبار زمان معرفیش رو دنبال نکردم)
ولی باز عالیه که برا پلاس دارا این ماه رو رایگان کردنش![]()
خب دیگه گفتم از حاشیه های روز اولش خبر ندارماون اوایل گفتن FTP خواهد بود ، یه مدت بعد گفتن نه و میخوان بازی رو کامل عرضه کنند ، که بالاخره توی همون خبری که گفتی تاریخ عرضه و قیمتش مشخص شد!
lbp و tearaway هم همچین تخفیفاتی رو خورده بودن ... من میخواستم کیلزون رو بگیرم ... ولی گفتم با همچین تخفیفی دیگه خیلی به + شدن نزدیکه ... به جاش gow 3 روتو این هفته سونی تخفیف های خیلی خوبی رو عناوینی مثل کیلزون شاداو فال و گاد ریمستر و درایوکلاب زده.یعنی اینقدر بهشون تخفیف زده که میشه رایگان در نظرشون گرفت.
همین الان کیلزون با کد تخفیف سونی 4 دلار قیمتشه یا درایوکلاب که 6 دلار قیمتشه و گاد ریمستر هم 5 دلار.من سه تاشونو گرفتم 14.77.میخواستم dmc4 هم بگیرم که از 20 دلار بالاتر میشد اونو بیخیال شدم.
به هرحال گفتم که بدونید برای بازی مثل کیلزون و گاد و درایوکلاب این قیمتا در حد همون رایگان هستش.و به احتمال زیاد برای پلاس دیگه رایگان نمیشن چون واقعا تخفیف خیلی زیادی خوردن.
به هرحال اگه رایگانم بشه خیالی نیستlbp و tearaway هم همچین تخفیفاتی رو خورده بودن ... من میخواستم کیلزون رو بگیرم ... ولی گفتم با همچین تخفیفی دیگه خیلی به + شدن نزدیکه ... به جاش gow 3 رو
گرفتم
ممکن هست اما یکم درصدش پایینه.سلام
بازیهای خیلی بزرگ و معروف هم ممکنه Free بشن؟ مثل GOW یا Uncharted یا titanfall , fifa و ...
این بازیهایی که free میشه و دانلود میکنیم دیگه همیشه میتونیم استفاده کنیم ازشون یا برای همون مدتی که free هستن قابل استفاده ن؟
ممکن هست اما یکم درصدش پایینه.
تا زمانی که پلاس هستی میتونی. وقتی پلاست تموم بشه قفل میشه اما بعد از اینکه دوباره پلاس بشی دوباره برات باز میشن.
چرا میتونی. حتی میتونی بعدا هم دانلود کنی.چون میره تو لایبری کنسول تو خرید هات.بازیهای خریدنی و تخفیف خورده چی؟ مثلا الان drive club که تخفیف خورده رو با 7 دلار اگه بخرم و دانلود کنم و پلاسم تموم بشه دیگه نمیتونم بازیش کنم؟
خیر بازی برای ماه پیش بود الان دیگه نمیتونید ادش کنیدسلام
اگر الان عضو پلاس بشم میتونم lbp3 رو دانلود کنم؟