بله بازی خیلی فانیه! مخصوصا اگه دونفره بازیش کنی. سینگلش هم حدود 10-11 ساعته.بچها بازی لیتل بیگ پلنت دانلودش کنم قشنگه؟سینگل داره اگه داره بگین چند ساعته؟ممنون![]()
چطوره بازیش؟ سبکش خاص هست یا همانندش بازی ای داریم؟دلم می خواست tearaway رو بعد از دمویه رایگانش تجربه کنم ولی به دلیل خسیسی نمیشد![]()
بازیش میشه گفت تو سبکه LBP هست(البته از لحاظ پازل بودن مراحل و پیش بردش نه زاویه دوربین) مثل همونم عالیه از تمام امکانات کنسول و دسته هم استفاده میکنه یه ویدئو ازش ببینی سر درمیاری ولی خلاصه از همون لحظه اول بازی جذبش میشیچطوره بازیش؟ سبکش خاص هست یا همانندش بازی ای داریم؟
اخه تعریفش رو زیاد شنیدم.قیمت دیسکش اون موقع 180 بود بازار
فقط میتونم یه خسته نباشید حسابی به سونی بگم با این بازی هایی که مجانی میکنه!!!!!!!!!بازیها همونا بودن
7 مارچ در دسترس هستند
Tearaway Unfolded (PS4)
Disc Jam (PS4)
Lumo (PS Vita, Cross Buy with PS4)
Under Night In-Birth Exe:Late (PS3)
Earth Defense Force 2025 (PS3)
Severed (PS Vita)
خدا وکیل این دو ماه خیلی به نسبت قبل پیشرفت داشته. قبلا که فقط تو کار بازی های ایندی بود.فقط میتونم یه خسته نباشید حسابی به سونی بگم با این بازی هایی که مجانی میکنه!!!!!!!!!
نمیخواهم فن بازی در بیارم
همه منو میشناسند که عشق سونی هستم ولی خدایی یه عکس از بازی های گلد که مجانی میشن رو بزارم کنار این بازی ها از خجالت ذوب میشند
خوبه دیگه دیگه چی بزاره.فقط میتونم یه خسته نباشید حسابی به سونی بگم با این بازی هایی که مجانی میکنه!!!!!!!!!
همه منو میشناسند که عشق سونی هستم ولی خدایی یه عکس از بازی های گلد که مجانی میشن رو بزارم کنار این بازی ها از خجالت ذوب میشند
انصافا 50$ میدید در سال 22 تا بازی فری میگیرید 6-7 تاشو جمع کنی بخوای خودت تو اف از مارکت بخری میشه 50$ مابقیش مفت در میاد از اینور هم انلاین یسال بازی میکنی از اونور بازی های انحصاری که سونی میده همین NIOH یا Horizon اگه درست نوشته باشم به کل بازی های گلد که ماکروسافت میده میارزه ! اینهمه بازی توپ انحصاری میاد ، چهارتا بازی فری گلد رو که میشه خرید ، دلیل نمیشه بزنی سر سونی !!فقط میتونم یه خسته نباشید حسابی به سونی بگم با این بازی هایی که مجانی میکنه!!!!!!!!!
شما اگر خیلی خوشحال شدی برو لذتش رو ببرانصافا 50$ میدید در سال 22 تا بازی فری میگیرید 6-7 تاشو جمع کنی بخوای خودت تو اف از مارکت بخری میشه 50$ مابقیش مفت در میاد از اینور هم انلاین یسال بازی میکنی از اونور بازی های انحصاری که سونی میده همین NIOH یا Horizon اگه درست نوشته باشم به کل بازی های گلد که ماکروسافت میده میارزه ! اینهمه بازی توپ انحصاری میاد ، چهارتا بازی فری گلد رو که میشه خرید ، دلیل نمیشه بزنی سر سونی !!
به شخصه همین خبر last of us 2 رو به کل بازی های گلد و انحصاری های اندک ماکروسافت ترجیح میدم !
راست میگه خداییشخدا وکیل این دو ماه خیلی به نسبت قبل پیشرفت داشته. قبلا که فقط تو کار بازی های ایندی بود.