Free Games with Plus | PS4

كمي ميشه در مورد سبك و game play و ....ABZU توضيح بديد
هميشه از روز هاي اول معرفي اسمشو شنيدم با جندتا اسكرين شات ولي رياد سمتش نرفتم تا اطلاعات بيشتري نصيبم بشه!

كمي ميشه در مورد سبك و game play و ....ABZU توضيح بديد
هميشه از روز هاي اول معرفي اسمشو شنيدم با جندتا اسكرين شات ولي رياد سمتش نرفتم تا اطلاعات بيشتري نصيبم بشه!

بازی جذابی هست گیم پلی کوتاهی داره تقریبا 2 تا 3 ساعت بیشتر جنبه تفریحی داره و لذت بخشه طراحی هنری اتمسفر زیر اب و ابزیان را بخوبی منتقل میکنه شروع تا پایان بازی بیشتر شبیه یک سفر هست و سختی گیم پلی نداره اگر بازی journey را بازی کرده باشید این بازی هم سبک هست.

ABZU یه تجربه‌ی فوق‌العاده بود ، واقعا لذت بردم ، کاملا شبیه به جرنی بود اما زیر آب و همینش خیلی جذابش کرده بود ، سفر زیر آب کنار ماهی‌های مختلف کوچیک و بزرگ با اون موسیقی وحشتناک عالیش
جرنی ، فلاور و الان هم ابزو ، این سبک خیلی خاص و دوس داشتنیه ، امیدوارم بازم شاهد اینجور بازی‌ها باشیم

بازی جذابی هست گیم پلی کوتاهی داره تقریبا 2 تا 3 ساعت بیشتر جنبه تفریحی داره و لذت بخشه طراحی هنری اتمسفر زیر اب و ابزیان را بخوبی منتقل میکنه شروع تا پایان بازی بیشتر شبیه یک سفر هست و سختی گیم پلی نداره اگر بازی journey را بازی کرده باشید این بازی هم سبک هست.
اگه کسب بازی flowers رو بازی کرده باشه دقیقا از این بازی هم خوشش میاد
کلا بنده هم بازی کردن یک بازی کلا ارامبخشه 8->

به نظر من هنوز هم جا داره بهتر بشه .
مثلا همین Tales from the Borderlands قبلا تخفیف خورده بود و شده بود 2 دلار.
اونی که ۲ دلار شده بود ۱ قسمت بود!!!
این سیزن پس هست و شامل همه مراحل میشه!

Last edited by a moderator:
مثل اینکه دو تا از بازیهای رایگان ماه بعد لیک شده:

2017-05-26_165016.jpg

اگه لیک درست از آب دربیاد به نظرم لاین آپ خیلی خوبیه واسه ماه بعد <:-P Killing Floor 2 که بیشتر نقداش مثبت بوده و خیلیا هنوز بازیش نکردن و Life is Strange هم با اینکه هر کسی بهش علاقه داشته احتمال 90 درصد تا حالا خودش بازیو تو تخفیفا خریده، ولی بازم واسه اونایی که از بازی خبر نداشتن، تجربه‌ی فوق‌العاده‌ای هستش که نباید از دست بدید...

View attachment 75536

اگه لیک درست از آب دربیاد به نظرم لاین آپ خیلی خوبیه واسه ماه بعد <:-P Killing Floor 2 که بیشتر نقداش مثبت بوده و خیلیا هنوز بازیش نکردن و Life is Strange هم با اینکه هر کسی بهش علاقه داشته احتمال 90 درصد تا حالا خودش بازیو تو تخفیفا خریده، ولی بازم واسه اونایی که از بازی خبر نداشتن، تجربه‌ی فوق‌العاده‌ای هستش که نباید از دست بدید...
لعنتی اینقدر خوبه که انگار دارن سر به سرم میزارن:D
ولی خب Killing Floor رو یکم تجربه کردم و شدیدا راضی بودم خوشحالم رایگان شده. Life is Strange رو هم برای چندمین بار میرم و ازش لذت میبرم:x

• Like
Reactions: FUTURE and ps34
لعنتی اینقدر خوبه که انگار دارن سر به سرم میزارن:D
ولی خب Killing Floor رو یکم تجربه کردم و شدیدا راضی بودم خوشحالم رایگان شده. Life is Strange رو هم برای چندمین بار میرم و ازش لذت میبرم:x
سلام.killing floor رو سینگل بازی کردید که راضی بودید یا coop? اگر coop بوده سرورهاش خوب بودن و پلیر پیدا میکرد؟

سلام.killing floor رو سینگل بازی کردید که راضی بودید یا coop? اگر coop بوده سرورهاش خوب بودن و پلیر پیدا میکرد؟
من یه چند ساعتی coop رو بازی کردم وضعیت سرور ها که خوب بود بازی چند تا کلاس هم داره که هر کدوم میتونه تا 15 ساعت سرگرم کنه ولی هیجان بخش زامبی cod رو نداره در کل بازی متوسط رو به بالاییه
من که چشمم آب نمیخوره یه بازی تقریبا aaa مثل کیلینگ فلور رایگان بشه
life is رو هم بازی نکردم :D

• Like
Reactions: ps34
اونو Coop خونه ی دوستم زدم هیجان انگیز و بسیار متنوع بود. سرورش اونموقع خوب بود یعنی از لگ و فریز و بیرون انداختن خبری نبود ولی مشخصات نت دوستم رو نمیدونم راستش:D

• Like
Reactions: ps34

View attachment 75536

اگه واقعا اینا باشه که خیلی خوبه :دی مخصوصا kf2 رو اگه چندنفره بازی کنید حرف نداره.
LiS هم که یکی از بهترین ها توی سبک خودشه. بی صبرانه منتظر تایید شدن لیستم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or