كمي ميشه در مورد سبك و game play و ....ABZU توضيح بديد
هميشه از روز هاي اول معرفي اسمشو شنيدم با جندتا اسكرين شات ولي رياد سمتش نرفتم تا اطلاعات بيشتري نصيبم بشه!
اگه کسب بازی flowers رو بازی کرده باشه دقیقا از این بازی هم خوشش میادبازی جذابی هست گیم پلی کوتاهی داره تقریبا 2 تا 3 ساعت بیشتر جنبه تفریحی داره و لذت بخشه طراحی هنری اتمسفر زیر اب و ابزیان را بخوبی منتقل میکنه شروع تا پایان بازی بیشتر شبیه یک سفر هست و سختی گیم پلی نداره اگر بازی journey را بازی کرده باشید این بازی هم سبک هست.
اونی که ۲ دلار شده بود ۱ قسمت بود!!!به نظر من هنوز هم جا داره بهتر بشه .
مثلا همین Tales from the Borderlands قبلا تخفیف خورده بود و شده بود 2 دلار.
لعنتی اینقدر خوبه که انگار دارن سر به سرم میزارنمثل اینکه دو تا از بازیهای رایگان ماه بعد لیک شده:
View attachment 75536
اگه لیک درست از آب دربیاد به نظرم لاین آپ خیلی خوبیه واسه ماه بعدKilling Floor 2 که بیشتر نقداش مثبت بوده و خیلیا هنوز بازیش نکردن و Life is Strange هم با اینکه هر کسی بهش علاقه داشته احتمال 90 درصد تا حالا خودش بازیو تو تخفیفا خریده، ولی بازم واسه اونایی که از بازی خبر نداشتن، تجربهی فوقالعادهای هستش که نباید از دست بدید...
سلام.killing floor رو سینگل بازی کردید که راضی بودید یا coop? اگر coop بوده سرورهاش خوب بودن و پلیر پیدا میکرد؟لعنتی اینقدر خوبه که انگار دارن سر به سرم میزارن
ولی خب Killing Floor رو یکم تجربه کردم و شدیدا راضی بودم خوشحالم رایگان شده. Life is Strange رو هم برای چندمین بار میرم و ازش لذت میبرم![]()
من یه چند ساعتی coop رو بازی کردم وضعیت سرور ها که خوب بود بازی چند تا کلاس هم داره که هر کدوم میتونه تا 15 ساعت سرگرم کنه ولی هیجان بخش زامبی cod رو نداره در کل بازی متوسط رو به بالاییهسلام.killing floor رو سینگل بازی کردید که راضی بودید یا coop? اگر coop بوده سرورهاش خوب بودن و پلیر پیدا میکرد؟
اونو Coop خونه ی دوستم زدم هیجان انگیز و بسیار متنوع بود. سرورش اونموقع خوب بود یعنی از لگ و فریز و بیرون انداختن خبری نبود ولی مشخصات نت دوستم رو نمیدونم راستشسلام.killing floor رو سینگل بازی کردید که راضی بودید یا coop? اگر coop بوده سرورهاش خوب بودن و پلیر پیدا میکرد؟
مثل اینکه دو تا از بازیهای رایگان ماه بعد لیک شده:
View attachment 75536
اگه لیک درست از آب دربیاد به نظرم لاین آپ خیلی خوبیه واسه ماه بعدKilling Floor 2 که بیشتر نقداش مثبت بوده و خیلیا هنوز بازیش نکردن و Life is Strange هم با اینکه هر کسی بهش علاقه داشته احتمال 90 درصد تا حالا خودش بازیو تو تخفیفا خریده، ولی بازم واسه اونایی که از بازی خبر نداشتن، تجربهی فوقالعادهای هستش که نباید از دست بدید...