یک شباهت جذاب بین Tales from the Borderlands و The Last of Us وجود داره
بازی کنید متوجه میشید
صداپیشه کاراکتری به نام Gortys رو Ashley Johnson انجام داده کسی که صدای الی عزیزمون تو The Last of Us بعهده داشت
Tales from the Borderlands فوق العاده هست، حالا با بازی های AAA خفن که نباید مقایسه بشه ولی به عنوان یه بازی مجانی محشره. من خودم روزی که عرضه شد اپیزود اولش رو گرفتم، اینقدر عالی بود که چند روز بعدش هم Season Pass ـش رو گرفتمتو دلم موند یک بار یه بازی درست حسابی رو free در اختیارمون بزاره!
خیلی افتضاحه
حداقلش باید tlou یا gow یا یه بازی ریمستر خوب لااقل مجانی میداد تو این همه سال !!!!
الان در دسترسه!سلام دوستان بازی های رایگان پلاس این ماه از کی در دسترس قرار میگیره؟؟؟
منظورت همین اکانتایی که 5 تومن میدی ی اکانت پلاسی بهت میدن و شما هم برای خودت شیر میکنی؟سلام من اكانت پلاس گرفتم ( خدا ببخشايد ) الان ميرم بازياي رايگانو دانلود كنم اطلاعات كارت اعتبازي ميخواد، راهي نيس؟
آره، شير كردم، با اكانت خودم كه نميشه بازيارو گرفت، با اكانتي كه پلاس داره هم كه ميزنم كارت اعتباري ميخوادمنظورت همین اکانتایی که 5 تومن میدی ی اکانت پلاسی بهت میدن و شما هم برای خودت شیر میکنی؟
اگه آره تا جایی که میدونم نیازی به کارت اعتباری نیست...
از فروشنده ای که اکانتو گرفتی بپرس.آره، شير كردم، با اكانت خودم كه نميشه بازيارو گرفت، با اكانتي كه پلاس داره هم كه ميزنم كارت اعتباري ميخواد
درست ميگي، ولي خب بد نميشد اگه بازي ها رو هم ميتونستم بگيرماز فروشنده ای که اکانتو گرفتی بپرس.
پ.ن:بابا بیخیال همین که میری مالتی پلیر میزنی بسه دیگه.![]()