باید بترسیم از روزی که این صنعت تک قطبی بشه، همین الان که 2 به 1 سهم دارن سونی داره شلنگ تخته میندازه.دیگه گندش رو در آوردن. با این بازیهای چرندی هم که میدن. امیدوارم حداقل یه سری بازی خوب و درست حسابی رو رایگان کنند که آدم ترغیب بشه که پلاسش رو تمدید کنه.
نه اتفاقا من پلاس رو فقط واسه بازیای رایگانش + تخفیف هایی که بعضا میذاره میگیرم . خیلیای دیگه هم هستن که مثل من از Multiplayer خوششون نمیاد و واسشون اهمیتی نداره.اقا من یه سوال برام پیش اومده...
شماها که همش میگین خدا کنه سونی یه بازی خوب رایگان کنه پلاس رو تمدید کنیم یا با این بازی هایی که میده من دیگه پلاس نمیگیرم...مگه شما انلاین بازی نمیکین؟اصل پلاس فقط برا انلاین زدنشه...مشکل نسل قبل هم همین بود هزینه ای که برا انلاین پس بازی ها میدادیم تقریبا دوبرابر پول پلاس سالانه بود...
مجبور نیست گلم...لذتی که تو مولتی هست تو سینگل نیست کلا لذت یه بازی تو مولتیشه حتی بازی اخرین ما...این جریان این که کسی تو فاز مولتی نیست من فکر میکردم تو نسل هفت فقط اینطوری بود ولی الان میبینم هنوز بعضیا هستن که با مولتی بازیا حال نمیکنننه اتفاقا من پلاس رو فقط واسه بازیای رایگانش + تخفیف هایی که بعضا میذاره میگیرم . خیلیای دیگه هم هستن که مثل من از Multiplayer خوششون نمیاد و واسشون اهمیتی نداره.
خدا رو شکر که من زیاد تو فاز مولتی نیستم وگرنه هم بیای بازیو بخری و هم واسه بازی کردن بخش مولتیش دوباره پول بدی خیلی زور داره حالا اگه بازی بخش سینگل هم نداشته باشه که دیگه بدتر...
حالا خوبیش اینه که وقتی ما میبینیم سونی داره بازیای مضخرف به خوردمون میده دیگه پلاس نمیگیریم ولی متاسفانه کسی که مولتی دوست داره چاره ای نداره و هر قیمتی بزارن مجبوره تهیه کنه
من نمیخوام وارد این فن بازیا بشم اما تنها کسی که هنوز پا حرفش مونده و درجا نزده همین سونیه و مثل حریفش نیست که معنی انحصاری رو فقط برا سود بیشتر از بین ببره و هر سال با چندتا انحصاری ناب ما رو خوشحال میکنه شما توقعتون زیاده من همون روز اولی که پلاس گرفتم هیچ انتظاری از بازی هایه رایگانش نداشتم و فقط برا مولتیش پلاس رو گرفتم که خیلیم خوشحالم سونی دسترسی مولتی بازیا رو با پلاس فراهم کرده تو این نسل که ما مجبور نشیم بریم انلاین پس بگیریمباید بترسیم از روزی که این صنعت تک قطبی بشه، همین الان که 2 به 1 سهم دارن سونی داره شلنگ تخته میندازه.
چقدر فرق کرد سیاستهاشون با نسل قبل که عقب بود. چی شد اون نسلی که میخواست دوران طلائی PS2 رو زنده کنه؟
باید دست به دعا باشیم که مایکرو و نینتندو تو این صنعت بمونن و کلی از سهم بازار رو دستشون بگیرن وگرنه چه سونی چه هر شرکت دیگه که بازار دستش باشه خون مارو تو شیشه میکنه.
من و خیلی های دیگه فقط برای بازیهای رایگان و تخفیف عضو پلاس میشیم. قیمت پلاس هم با توجه به این موارد تعیین میشه نه فقط برای آنلاین. گه گاهی آنلاین میزنیم ولی خیلی نه. لازم نیست برای آنلاین پول اضافی بگیره. مگه الان استیم که بازها رو میفروشه برای آنلاینش پول اضافی میگیره؟ راحت بازی رو روی استیم میخری بازی میکنی و آنلاین هم میزنی و پول اضافی هم نمیدی.اقا من یه سوال برام پیش اومده...
شماها که همش میگین خدا کنه سونی یه بازی خوب رایگان کنه پلاس رو تمدید کنیم یا با این بازی هایی که میده من دیگه پلاس نمیگیرم...مگه شما انلاین بازی نمیکین؟اصل پلاس فقط برا انلاین زدنشه...مشکل نسل قبل هم همین بود هزینه ای که برا انلاین پس بازی ها میدادیم تقریبا دوبرابر پول پلاس سالانه بود...
همینو بگو، مگه سونی برای بازیهائی که آنلاینن سرور اختصاصی تهیه میکنه که خرج رو دستش بمونه و برای این موضوع از گیمر پول بگیره؟من و خیلی های دیگه فقط برای بازیهای رایگان و تخفیف عضو پلاس میشیم. قیمت پلاس هم با توجه به این موارد تعیین میشه نه فقط برای آنلاین. گه گاهی آنلاین میزنیم ولی خیلی نه. لازم نیست برای آنلاین پول اضافی بگیره. مگه الان استیم که بازها رو میفروشه برای آنلاینش پول اضافی میگیره؟ راحت بازی رو روی استیم میخری بازی میکنی و آنلاین هم میزنی و پول اضافی هم نمیدی.
این حق ماست که وقتی بازی رو میخریم بتونیم به بخش آنلاین بازی هم دسترسی داشته باشیم، حالا که مجبور به اینکاریم که خب هیچی کاریش نمیشه کرد ولی دیگه تو رو خدا توجیه نکنید این حرکات دیکتاتوری و انحصارطلبانه این کمپانیهای دزد رو.فقط برا مولتیش پلاس رو گرفتم که خیلیم خوشحالم سونی دسترسی مولتی بازیا رو با پلاس فراهم کرده تو این نسل که ما مجبور نشیم بریم انلاین پس بگیریم
من نمیگم این کارشون درسته ولی اگه یه خورده از اون جبهه یه طرفه بیایی بیرون میفهمی که الان سونی تمام نسل قبل رو به همین روش پیش رفت که تو این نسل خیلی بهترش کرده و اگه قرار بود کسی اعتراض کنه میکرد یا حداقل خبرش تو سایت ها میومد پس کسی باهاش مشکلی نداره...ن حق ماست که وقتی بازی رو میخریم بتونیم به بخش آنلاین بازی هم دسترسی داشته باشیم، حالا که مجبور به اینکاریم که خب هیچی کاریش نمیشه کرد ولی دیگه تو رو خدا توجیه نکنید این حرکات دیکتاتوری و انحصارطلبانه این کمپانیهای دزد رو.
شما که داری 2 طرفه میبینی بگو که چه توجیهی داره که سونی و مایکرو بابت بازی که یکبار کامل پولش رو دادی، 2باره پول میگیرن که بتونی آنلاین بازی کنی.من نمیگم این کارشون درسته ولی اگه یه خورده از اون جبهه یه طرفه بیایی بیرون
نسل قبل همینکارو کرد، انتظار این بود که اینها این نسل دیگه کلا بکشن بیرون از گیمرها که صورت مسئله رو کلا عوض کردن.سونی تمام نسل قبل رو به همین روش پیش رفت که تو این نسل خیلی بهترش کرده و اگه قرار بود کسی اعتراض کنه میکرد یا حداقل خبرش تو سایت ها میومد پس کسی باهاش مشکلی نداره...
توجیح افزایش قیمت چیه؟ همه ی درامد رو نباس از بخش گیمینگ دربیاری که باو!
جالب اینجاست که سروری که براتون کد امنیتی رو میفرسته اسمش Verify هست و دقیقا همونی هست که Steam از اون استفاده میکنه کدهای امنتینی استیم من هم از همین شماره میاد.این رو نمیدونم کجا باید بگم ولی این روش دو مرحله ای برای محافظت از اکانت ها الان در دسترسه واسه همه. از این مسیر میتونید فعال کنید
Settings>PlayStation Network/Account Management>Account Information>Security>2-Step Verification
دوستان حتما این روش دو مرحله ای رو فعال کنین خوبیش اینه که شماره هایه ایرانی هم ساپورت میکنن...دیگه با این روش مطمئن میشین که اکانتتون هک نمیشهاین رو نمیدونم کجا باید بگم ولی این روش دو مرحله ای برای محافظت از اکانت ها الان در دسترسه واسه همه. از این مسیر میتونید فعال کنید
Settings>PlayStation Network/Account Management>Account Information>Security>2-Step Verification
به نظرم ربطی به این موضوع نداره برای کد امنیتی از یه سرورهای خاص استفاده میشه که مثلا برای من از شماره 70148 کد دوم اس ام اس شد در صورتی که برای کد امنیتی ebay هم با همین شماره برام اس ام اس شد.جالب اینجاست که سروری که براتون کد امنیتی رو میفرسته اسمش Verify هست و دقیقا همونی هست که Steam از اون استفاده میکنه کدهای امنتینی استیم من هم از همین شماره میاد.